totally_wired Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2006 Philips... 200 ευρώ κάτω από τα άλλα στο skroutzΕίναι φθηνά η μου φένεται?Πρώτη σελίδα το έχει το eshophttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.180550 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 ντάξει είναι πολύ crap.854*480 είναι εκπληκτικά χαμηλή ανάλυση, ειδικά για lcd (με το screendoor effect που έχουν).βέβαια είναι τρομερή τιμή!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Ρε Σωτήρη... Στο linux σου τον βγάζει LCD?Εμένα DLP λέει ότι είναι... :flower: PER.180550 : PHILIPS LC6281 PROJECTOR (ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ - DLP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 χμμμμμ. κοίτα να δεις τι γίνεται: ο lc6281 είναι lcd. τα specs που έχει το eshop είναι lcd (400:1 contrast). η φωτογραφία όμως, είναι από dlp μοντέλο :P τι να σου πω τώρα, δεν ξέρω! edit: linux rulez, σου δείχνει πάντα την αλήθεια :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 LCD είναι μην το ψάχνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris χμμμμμ. κοίτα να δεις τι γίνεται: ο lc6281 είναι lcd. τα specs που έχει το eshop είναι lcd (400:1 contrast). η φωτογραφία όμως, είναι από dlp μοντέλο :P τι να σου πω τώρα, δεν ξέρω! Εγώ δεν ξέρω απο προτζεκτορες, όμως εάν πράγματι είναι μπερδεμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πιθανό να είναι μπερδεμένη και η τιμή.... Εάν είχα τα χρήματα ζεστά θα τον χτύπαγα, εξάλου έχω έναν τοίχο λευκό και άδειο στο δωμάτιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno LCD είναι μην το ψάχνεις Η τιμή είναι καλή? έχουν κάνει βλακεία? η έχει κουσούρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 ξανακοίτα: τα specs που έχει είναι αυτά: http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/ps_11228595/127201.html αυτή είναι η σωστή φωτογραφία. προφανώς το eshop δεν το χει πολυψάξει για το ποιος είναι (κοινώς δεν θα χει ανοίξει την συσκευασία?) οπότε έβαλε την φωτό στην τύχη. χλωμό να κάνει λάθος το όνομα του μοντέλου. τώρα καλύτερα αν όντως ενδιαφέρεσαι πάρτους τηλέφωνο να ρωτήσεις Αρχική απάντηση από totally_wired Η τιμή είναι καλή? έχουν κάνει βλακεία? η έχει κουσούρι? ο projector είναι ό,τι φτηνότερο. η τιμή του είναι κορυφαία, αλλά πάσχει από ανάλυση. αν προβάλεις στις ~50-60 ίντσες πιστεύω θα τον χαρείς, από κει και πάνω πιστεύω δεν θα σου αρέσει (λόγω ανάλυσης). βέβαια και χρωματικά μη νομίζεις ότι είναι και ό,τι καλύτερο, δεν φημίζονται ειδικά οι τόσο φτηνοί lcd. από κει και πέρα όμως τα λεφτά που ζητάει, σε συνάρτηση και με τις ώρες που κρατάει η λάμπα (6000! δε νομίζω να βρεις μεγαλύτερο) είναι πολύ normal (σα να πάρεις μια καλή crt τηλεόραση). Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 6, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Η τιμή είναι άριστη. Για ταινίες είναι μια χαρά και είναι τρομερά αθόρυβος και έχει την καλύτερη λάμπα από διάρκεια. Χτύπα τον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Ιανουάριος 6, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Πολυ καλη τιμη. Θα ψαξω για κανενα review Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Πολυ καλη τιμη. Θα ψαξω για κανενα review όποιος ρωτήσει το eshop αν όντως είναι αυτή η τιμή, και τι παίζει (αν έχουν κάνει λάθος κλπ) ας ποστάρει εδώ να ξέρουμε.η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι πολύ δελεαστική! Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris όποιος ρωτήσει το eshop αν όντως είναι αυτή η τιμή, και τι παίζει (αν έχουν κάνει λάθος κλπ) ας ποστάρει εδώ να ξέρουμε.η αλήθεια είναι ότι η τιμή είναι πολύ δελεαστική! Εάν ρωτήσει το eshop, μάλλον θα αλλάξει η τιμή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από totally_wired Εάν ρωτήσει το eshop, μάλλον θα αλλάξει η τιμή... μπα δε νομίζω, το μοντέλο μάλλον θά χει καταργηθεί.αυτά τα panel είναι αρκετά παλιά.πιθανώς να έχει ξεμείνει αυτός.πάντως γουρούνι στο σακί δε λέει να πάρεις, καλύτερα να ρωτήσεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Ιανουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 εμενα επεσε στα χερια μου προχθες ενα φυλλαδιο και τον συγκεκριμενο προτζεκτορα το εγραφε 144ευρω. κατευθειαν μπηκα ιστοσελιδα και το εψαξα αλλα διαπιστωσα οτι η πραγματικη τιμη του ηταν 444ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 θα πάρω από δευτέρα τηλέφωνο να δούμε τι παίζει. α, όσοι είναι στην περίπτωση του tottaly_wired (φοβούνται μην είναι λάθος και τους το χαλάσω) ας το παραγγείλουν :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 7, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 444 το εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 7, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ison 444 το εχει? ναι δες το link του πρώτου post.εγώ πιστεύω ότι αυτή είναι η πραγματική τιμή του, αλλά θα δείξει!edit:και το infoshop τόσο τον έχει:http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=266344http://www.infoshop.gr/product.asp?PrID=266351edit2:τα specs!!!!! (επιτέλους!)http://www.infoshop.gr/photos/pdf/266344.pdflcd είναι ο προβολέας, αλλά η φωτό που είχε το eshop είναι σωστή.απλά τό βαλε σε λάθος κατηγορία (dlp). Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 7, 2006 Author #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Πέρασα από eshop σήμερα και ρώτησα. Τόσο έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 8, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 review πάντως δεν κατάφερα να βρω!έχετε βρει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 8, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 ειναι παλιος,εχει καταργηθει και φευγουν τα τελευταια κομματια.Δεν συγκρινεται με νεους προβολεις,αλλα για καποιον που δεν εχει δει πολλα πραγματα θα εντυπωσιαστει οπως και να εχει!Εξαλλου η τιμη του ειναι τρομερη και δεν προκειται να αλλαξει ποτε κανεις λαμπα (6000 ωρες!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.