Jump to content

Fanless Τροφοδοτικό

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω για μια αθόρυβη λύση τροφοδοτικού. Έψαξα κ βρήκα Fanless τροφοδοτικά κ βρήκα τα εξής:

SILVERSTONE 300W με 120Ε

Antec Phantom 350W με ~180Ε βλ κι εδώ για τιμές

Antec Phantom 500W με 225Ε - λίγο ακριβούλι :o

Βρήκα κ έναν ΤΑGAN με 2 ανεμιστήρες. Θα δω διαφορά στα db ή όχι? ( here)

Από την άλλη, σκέφτηκα μήπως θα ήταν καλύτερο να άλλαζα απλώς το fan του τροφοδοτικού. Έψαξα λίγο στο Forum κ βρήκα αυτό . Ο λόγος είνα, όπως είπε κι ένας από δω, πως καλό είναι να υπάρχει τρόπος να ψύχουμε το psu τις φορές που θέλουμε να επιβαρύνουμε το σύστημα έχοντας έναν ανεμιστήρα που αλλάζει τις στροφές ανάλογα με την C.

ΥΓ Έχω ήδη έναν Enermax 475W παρόλαυτά κάνει αισθητή την παρουσία του...

ΥΓ 2 Υπάρχει κι αυτή η σελίδα που "μετράει" πόσα Watt χρειάζεσαι, άρα κ τροφοδοτικό. extreme psu calculator έβαλα ότι έχω πάνω στο pc κ το 300W έβγαινε ίσα ίσα...

Intel Celeron D 2.9GHz, GeForce4 MX 440, 60GB IDE 7200RPM, 17" ΛΟC, 3-4 usb, 1 κάρτα δικτύου κτλ

Win XP PRO SP2

Τρέχω Zone Alarm Suite, LimeWire PRO 4.10, FireFox 1.5 με (~3 tabs ανοιχτά), TuneUp Process Manager, Speed Fan, DuMeter, κ μετά άντε κανένα Azureus, Ares (συνήθως κρατώ 1-2 p2p/torrent ανοιχτά)

Aρκούν αυτές οι πληροφορίες ?

Όντως αυτά τα τροφοδοτικά των 300 Watt (και καλά 433 peak) είναι οριακά αρκετά για το σύστημα που περιγράφεις) ;)

• 2 weeks later...

Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει fanless psus των 350 Watt και άνω;

Φιλε μου συγνωμη,αλλα υπαρχουν πολλα αρκετα αθορυβα τροφοδοτικα(με ανεμιστηρα σε χαμηλες στροφες).Πιστευω πως ειναι υπερβολη να δωσεις τοσα χρηματα γι'αυτα που προσφερει.Τεσπα,αν οντως θελεις κοιταξε στα hacshop,e-shop,checkmate..

Το phantom εχει ενα ανεμιστηρα, τον οποιο επιλεγει ο χρηστης στους ποσους βαθμους θα ξεκινησει. Στην 3η επιλογη, που ειναι 55 βαθμοι, λεει οτι ειναι πολυ δυσκολο να τους φτασει, οποτε δεν αναβει σχεδον ποτε. Βεβαια, αυτη η ρυθμιση δε συνισταται για gamers...;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.