Jump to content

Gigabyte K8NSC & AMD 64 bit 3000+ s939 Venice

Deus

Recommended Posts

Καλησπερα , εχω εναν AMD 64 bit 3000+ s939 Venice πανω σε ενα μοβο Gigabyte K8NSC με εκδοση βιοσ F6 εχω δοκιμασει να τον κλοκαρω αλλα δεν βλεπω φως λολ Δεν μπορω να ανεβασω συχνοτητα παρα μονο να κατεβασω.

Διαβασα το manual εδω στο σιτε προσεκτικα ωρες ολοκληρες , μπραβο πολυ καλη δουλεια.

εχω ασχοληθει λιγο με το αθλημα πανω σε εναν socet A εωσ που τιναχαν τα πυκνωτακια της μοβο lol.

Μπορει καπιος να με κατατοπισει σχετικα με αυτο το μοβο τι πρεπει να κανω? ξερω πως οι δυνατοτητες για κλοκαρισμα ειναι περιορισμενες με την GA-K8NSC και τα 2 ντιμακια της κινγστον

Μηπως χρειαζετε update το βιοσ ????

Υπαρχει καπιος που να εχει δοκιμασει κλοκαρισμα με αυτη τη μοβο και cpu????

2x 512 kingston pc3200 400αρεσ

φλασαρα το βιοσ με τη new version F7 και το page up & down και τωρα αλαζει τιμες στο option Cpu Clock

Εδωσα τις τιμες που ειπες παραπανω και τωρα τρεχει στα 2.16.

Ανεβασα την ταση στα 1.475 γιατι με μαμα ταση εκανε κατι κολπακια η ατι και αναβοσβηινε η οθονη τελικα εδωσε ενα ερρορ σχετικα με το ντραιβερ της ατι, ετρεχα το toast για 30 λεπτα μονο και ολα οκ.

Πιο απο τα programs να τρεχω για τα τεσταρω?

Τι ταση να δοκιμασω?? 1.4 ειναι ι μαμα ταση 1.475 ειναι πολυ για εδω που ειμαι??

Εγώ με την Gigabyte K8N sli έχω πρόβλημα με την θερμοκρασία του nf4.

Βέβαια πόσο ίδιες είναι τώρα με την SC δεν ξέρω.

Αλλά η δικιά μου έχει παθητική ψύκτρα και είναι αρκετά ζεστή.

Περνάει κι από πάνω η κάρτα γραφικών και το σύστημα κολλάει μετά από αρκετά benches.

Κατά τα άλλα ανεβαίνει πολύ καλά με μαμά ρεύμα το είχα μέχρι και τα 245 1:1.

Τώρα πάλι στα default του το έχω μέχρι να δω τι θα κάνω με την ψύκτρα διότι και ο χώρος δεν είναι αρκετός και η θέση πολύ άκυρη.

Τρέχει όλη μέρα FightAids@home και δε θέλω να το καταστρέψω από τώρα.

Προβλημα με τη θερμοκρασια του nf3 δεν εχω εχει αεροψυξη απο μαμα και απο οτι εχω δει δεν ανεβενει τοσο πολυ.

Με 1.475 VCore, HT frequency ratio 4x, cpu clock 250 kai cpu clock ratio 9x o cpu sta 2.25 se idle δινει 30 και μερικες φορες 24, σε full load 39 βαθμους.

μαμα ειχε 22 - 24 idle και 27 με 29 full load με μαμα ψυξη παντα, ειναι οκ η μηπως οι sensores δειχνουν οτι θελεουν???

Πολυ χαμηλες μου φενονται με 8ερμοκρασια δωματιου 18 με 22

Οι θερμοκρασιες ειναi απο EasyTune tis Gigabyte και το speedfan με διαφορα μερικες φορες 1 βαθμου, για full load ερτρεξα 2 φορες το S&M® 1.7.6 (beta) και για 8 ωρες το SP2004

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.