Jump to content

Νεο σύστημα.

Futuristic

Recommended Posts

Θα ήθελα να συζητήσουμε ένα νέο σύστημα που θα φτιάξω για ένα φίλο μου.

Σκέφτομαι να έχει τα εξής:

ATHLON 64 3500+

MSI MSI K8N NEO4-F

2x256 ή 2x512 ddr 400

HD 160 ή 200

ATI X800GTO ή XL ή XT

Θέλω προτάσεις πιο πολύ σχετικά με την motherboard τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών. Δηλαδή ποια να πάρω, που θα βρώ π.χ. san diego core ή venice. Α, συμαντικό να είναι όσο ποιο οικονομικά γίνεται (φοιτητής είναι από οικογένεια με λίγους πόρους). Δηλ. σκέφτομαι κάποια κομμάτια να τα πάρω μεταχερισμένα (μνήμες, hd, ίσως και graphic card).

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Εγώ σου προτείνω έναν 3800+χ2.Ο 3500+ είναι σχετικά παλαιός.Ο 3800+χ2 θα σου κρατήσει περισσότερο.

Η μητρική καλή είναι και οικονομική.Επίσης 2χ 512 kingston ddr400 και ένας 120gb wd είναι ό,τι πρέπει.Τέλος αντί για την x800 πάρε την nvidia 6600gt(pci-e.)

Αυτά βγαίνουν γύρω στα 700.(και είναι πολύ καλά):T:

Βασικά ποιο πολύ με ενδιαφέρει να βρώ ένα καλό mobo το οποίο θα είναι η βάση.

Να έχει σίγουρα στο rear panel 4xusb + 1 (τουλάχιστον) firewire + 1 (τουλάχιστον) LAN + serial port και να έχει nFORCE 4 και ΚΥΡΙΩΣ να είναι οικονομικό...

Αρχική απάντηση από Futuristic

Βασικά ποιο πολύ με ενδιαφέρει να βρώ ένα καλό mobo το οποίο θα είναι η βάση.

Να έχει σίγουρα στο rear panel 4xusb + 1 (τουλάχιστον) firewire + 1 (τουλάχιστον) LAN + serial port και να έχει nFORCE 4 και ΚΥΡΙΩΣ να είναι οικονομικό...

Καλες μητρικες με nf4 ειναι αυτες με την υλοποιηση του ultra... ( NF4 ULTRA )

Μια τετοια καλη και φθηνη ειναι η abit k8n ultra (115 ) καθως και η asus A8Nστα ιδια περιπου χρηματα , ενω υπαρχει και η chaitech nf4ultra του πλαισιου ( αυτη εχω εγω ) στα 100 . Απο εκει και περα πας στα απο 120 - 140 περιπου και στις μητρικες με nf4 sli ( gigabyte K8N SLI - MSI NEO4/SLI - ASUS A8N SLI κ.τ.λ ) . Σε αυτην την τιμη θα βρεις την (κατα πολλους) πιο overclockable mobo DFI ULTRA-D (multirama - 140 ) .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.