sotiris Ιανουάριος 7, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αστρολάβε, http://www.a7vtroubleshooting.com/Καθαρά πρόβλημα της Asus. Και τη δικιά μου γι' αυτό την άλλαξα.Δοκίμασε όταν κολλήσει μήπως ανοίγει με το reset. [/χριστουγεννιάτικο δέντρο] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dioptra999 Ιανουάριος 7, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 το ίδιο πρόβλημα το έιχε και ένας φίλος αλλα όχι με ΑΣΟΥΣ αλλα με ΜΣΙ και εφταγε η μάνα του που έβαζε να σιδερώσει:rant: :sorry: η λαλακας ο ηλεκτρολόγος είχε βάλει σε μία ασφάλεια όλες τις συσκευές τις κουζίνας και την συγκεκριμένη πρίζα του ΠΙΣΙ!!!!! Δεν έεπφτε η ασφάλεια αλλα στο overload το τροφοδοτικό δεν εφτανε και έκανε restart...δες το και πες μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 18, 2006 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 Τελικά μου το έκανε σήμερα 3 φορές συνεχόμενα, το Bios έχασε όλες τις ρυθμίσεις του, μου έσκισε τον MBR και το Grub μου βγάζει Code 22 και δε συνεχίζει τη φόρτωση. Δε ξέρω τι να πώ. Μητρική; Εκεί με οδηγούν όλα. Αλλα το Grub γιατί τον ηπιε έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Επαναφέρω το θέμα μιας και σήμερα εδώ και 2 ώρες είμαι συνέχεια στο κλείσιμο του pc στα μουτρα. Αποσύνδεσα όλες τις συσκευές (δίσκους, dvd, dvd-rw, ανεμηστήρες) και μετά από ένα reset στο BIOS κατάφερα και έμεινα αρκετή ώρα ώστε να σας γράψω αυτό το post. Σας επισυνάπτω και ένα prntscrn από το pc probe για να δείτε τις τάσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2006 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 απο ρευμα μαι χαρα εισαι ρε συ......θερμοκρασιες????θα ηταν καλο να αλλαζες μητρικη...........παλα κουφα δεν σου κανει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή είναι 34 cpu και 30 περιβάλλον (ανοικτό το κουτί) Τι να πω, δε ξέρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2006 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Θερμοκρασίες αυτή τη στιγμή είναι 34 cpu και 30 περιβάλλον (ανοικτό το κουτί) Τι να πω, δε ξέρω.... mobo.........καλου κακου δοκιμασε κανα αλλο τροφοδοτικο και αν αποκλισεισ και αυτο τοτε μητρικη....τρεχα και αλαξετην... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Ε το τροφοδοτικό είναι Enermax 480W. Δε νομίζω ότι δε δίνει το ρεύμα που πρέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 10, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Τελικά (χωρίς να πέρνω και όρκο) η μητρική έστρωσε με το Clear Cmos που της έκανα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναγράψω σε αυτό το thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2006 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2006 Αρχική απάντηση από astrolabos Τελικά (χωρίς να πέρνω και όρκο) η μητρική έστρωσε με το Clear Cmos που της έκανα. Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναγράψω σε αυτό το thread. για να δουμε ρε τρελε.......μπας και εφτεγε η rom.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 12, 2006 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Εστρωσε με clear cmos ; Χμμμμ αυτό σημαίνει πως κατι περιεργο συναίβει στο bios. μήπως κανα fan δεν δούλευε και στο bios ειχε επιλογη να κλεινει το pc ; (λογω ασφάλειας).Τελικα έφτιαξε το προβλημα ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 12, 2006 Author #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2006 Όταν μπούταρα είχα το κουτι ανοικτό και όλοι οι ανεμιστήρες δούλευαν κανονικά. Μου πέρασε από το μυαλό αλλά οι θερμοκραίες στο pc ήταν κανονικές. Μετά από το clear cmos που έκανα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 2, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Τελικά για όλα έφταιγε το enermax που φόραγε το μηχάνημα. Σήμερα μου το ξαναέκανε πάλι σε σημείο να ανάβω το σύστημα να φέρνει 3 στροφές ο ανεμιστήρας του pc και μετά να κλείνει. Έυτυχώς είχα ένα παλιό ξεχασμένο Deer στα 400 W max output, το έβαλα πάνω και μέχρι στιγμής όλα βαίνουν καλώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 2, 2006 #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2006 Deer owned Enermax:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Μάρτιος 3, 2006 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Δεν μας τα λέει καλά η enermax τελευταία...Και οι τάσεις σου δεν είναι οι καλύτερες που είδα παρπάνω, σαν καρδιογράφημα είναι...που να το ζορίσεις και λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontium Μάρτιος 3, 2006 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2006 Kαι γω πριν πάρω το tagan είχα enermax στα ίδια Watt και μια μέρα τα τίναξε και μου δώσαν αυτό που έχω πάνω τώρα, για αντικατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.