Dr. Gonzo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15, 2009 Δεν πιστεύω ότι ο τίτλος είναι πολύ κατατοπιστικός, οπότε να το κάνω λιανά.. Αγόρασα πρόσφατα ένα πληκτρολόγιο της Logitech (από τα φτηνά, μη φανταστείτε) το Classic 200 USB Ήθελα ένα πληκτρολόγιο με μεγάλο ENTER και απ' όσα Microsoft είδα, όλα είχα το καινούριο (που είναι σαν το shift σε διαστάσεις) Τέσπα, το βρίσκω στο multirama και πολύ χαρούμενος το αγοράζω με τη μία. Η μ@λακία τώρα είναι ότι πάνω στα πλήκτρα έχει και τους ελληνικούς και τους αγγλικούς χαρακτήρες (σε ΟΛΑ τα πλήκτρα, ακόμα και στα Τ, Ε, Μ, Ν κτλ που είναι ίδια) Επειδή όμως εγώ δεν την παλεύω να βλέπω τα ελληνικά γιατί πατάω ό,τι να 'ναι, ψάχνω μια "μόνιμη" λύση να τα εξαφανίσω... Οι χαρακτήρες φαίνονται κολλημένοι με αυτοκόλλητο, "φαίνονται" όμως μόνο, δλδ δεν κατάφερα να τα ξεκολλήσω. Προς το παρόν το βράδυ πριν κοιμηθώ βάφω όλα τα πλήκτρα με μαρκαδόρο για CD και το "effect" κρατάει περίπου μια μέρα (ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ το γκρεμίζαν δλδ......) Έχετε κάτι να προτείνετε? Κάτι σε μαρκαδόρο που να βάφει μόνιμα σε πλαστικό? κανένα spray?? banana Το βλέπω να εξελίσσεται σε lol thread αλλά πείτε και καμιά ιδέα....!
GeorgeVasil Μάρτιος 15, 2009 #2 Μάρτιος 15, 2009 Spray και βερνικι μετα θα ηταν μια καλη ιδεα..αλλα δεν ξερω ποσο υλοποιησημη ειναι. Απο αλλο παλιο πληκτρολογιο δεν μπαινει τπτ?
Captain Μάρτιος 15, 2009 #3 Μάρτιος 15, 2009 καλα ρε φιλε πριν το αγορασεις αυτο δεν το προσεξες?εγω στη θεση σου θα το καλυπτα με κατι σαν μινι λευκη μονοτικη να στο πω?αλλα παλι το βραδυ γκρεμιζοταν.εκει θελει κατι πολυ ανεξιτιλο η κατι να το τριψεις να φυγει.πχ ασετον δε παιζει να κανει δουλεια ε?
Vatos_locos Μάρτιος 15, 2009 #4 Μάρτιος 15, 2009 ένα διάστημα είχα σκεφτεί να βάψω τελείως ένα keyboard και να έβαζα την αδερφή μου να μου έγραφε πάλι τα γράμματα με κάποιο ανεξίτηλο χρώμα και καλλιγραφικά γράμματα διότι γραφίστρια και έτσι το αποτέλεσμα θα ήταν καλό νομίζω αλλά δεν το έκανα ποτέ το θέμα είναι τι χρώματα πρέπει να βρεις που να μην χαλάσουν
NickL Μάρτιος 15, 2009 #5 Μάρτιος 15, 2009 Δοκίμασε με ένα ντουκόχαρτο 1500-2000 και τρίψ'τα προσεκτικά. Στο ιντέρνι δε σου ρθε καμιά ιδέα κουλτουριάρη;
masxerofkartis143 Μάρτιος 15, 2009 #6 Μάρτιος 15, 2009 Πάρε ένα λεπτό πινέλο και βαψ'τα από πάνω. Δέν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο χωρίς να τα αλλάξεις όλα ή να κάτσεις να τα ξαναγράψεις
SkySurfer Μάρτιος 15, 2009 #7 Μάρτιος 15, 2009 Δοκίμασε με ένα ντουκόχαρτο 1500-2000 και τρίψ'τα προσεκτικά.Στο ιντέρνι δε σου ρθε καμιά ιδέα κουλτουριάρη; Το αυτό. ΥΓ: Για ποιο Interni μιλάει Gonzo;;;;; Τι έκανες εσύ εκεί;;;
Dr. Gonzo Μάρτιος 16, 2009 Author #9 Μάρτιος 16, 2009 @ GV Τζώρτζ το δοκίμασα με τα 2 παλιά logitech που έχω αλλά δυστυχώς δεν είναι συμβατά τα κουμπώματα.. καλα ρε φιλε πριν το αγορασεις αυτο δεν το προσεξες? Δεν πρόσεξα ότι ήταν ελληνικό αλλά και πάλι, δεν έχω βρει αγγλική έκδοση. Ποιό Interni ρε? Εγώ στη ροτόντα έπινα καφέ :p Απολύομαι και τρελαίνομαι λεμεμεμεμεμεμεμε! Έκανα κι εγώ στην αρχή ότι δεν σε είδα αλλά δεν τα κατάφερα, τώρα το είπες σε όλο τον κόσμο ρε Νίκο, πάει το όνομα που είχα στην πιάτσα... Θα δοκιμάσω να το τρίψω και θα επανέλθω. Thanks!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.