Τζώρτζης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 Ξαφνικά ένα ωραίο πουρνό αφού έχω κερδίσει τη συμπάθεια του (π)Ο.Τ.Ε με τις μονάδες που με κερατιάζει αποφασίζω να αφήσω τα ξιπασμένα μου spam email να σαβουριάζουν τον τσάμπα κυβερνχώρο που ελέγχω.., και πάω κάτω δεξιά απότομα και αποφασιστικά τον κέρσορα του ενσύρματου ποντικιού μου,του 7ου,να ενοχλήσω το εικονίδιο της σύνδεσης εκβιάζοντάς το να απενεργοποιήσει την ταχύτατη (isdn) σύνδεσή μου. Που είσαι μικρό εικονιδιάκι?Εξαφανισμένο...σαν τον Ρώσο εντελώς μυστυριωδός αυτοκτόνησε... Έπειτα από 2" σαστίσματος πάω συνδέσεις στην σύνδεσή μου και πατάω πάνω με σιγουριά ψιλοβρίζοντας ώστε να τη κλείσω από την άλλη τρυπούλα Μου την έφερε όμως και δείχνει πως είμαι offline... Και αναρωτιέμαι...Είναι κόλπο του Ο.Τ.Ε ?Πως μπορώ να αντιδράσω? Ή πιο απλά βρε παιδιά τι να κάνω?διότι βάλε βγάλε τη usb ξεχαρβαλώνει η υποδοχούλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Είναι enabled αγαπητέ μου φίλε! look screenshot τη στιγμή που σου απαντάω: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δοκίμασες τις εξής λύσεις-χωρίς-λόγο-για-προβλήματα-χωρίς-λόγο? Restart, Διαγραφή της σύνδεσης και δημιουργία νέας? Εδώ τι σου δείχνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Ιανουάριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δοκιμασμένα πολλάκις με το ακόλουθο και προαναφερθέν αποτέλεσμα : Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Για δες κι εδώ ... http://www.anetforums.com/posts.aspx?ThreadIndex=27650Λέει για επανεγκατάσταση του DialUp Networking ή για Winupdate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.