Jump to content

Firefox Menu Extension για το TheLab.Gr

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Wizard!

αφού αν κλείσεις το Φίφη και τον ξανανοίξεις, ανοίγει κανονικά.

σε εμενα με ορισμενα θεματα δεν ισχυει παντα αυτο...βεβαια με αυτο που εχω τωρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα...

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Wizard!

Tο θέμα είναι ότι μόνο του δεν παρουσιάζει πρόβλημα. Σε συνδυασμό με άλλα addons το κάνει και δε μπορώ να βρω τι φταίει

μετα το τελευταιο φορματ στο κατεβαστηρι το extension του ΤheLab ηταν το πρωτο πραγμα που εβαλα στον Φιφη αμεσως μολις τον κατεβασα...Δεν υπηρχε κανενα αλλο addon και ηταν με τo default theme...Και μολις επανεκιννησα το προγραμμα ειχε εμφανιστει αυτη η τριπλη μπαρα...

• 1 month later...

βασικά η αναζήτηση για "Σημερινα" και νεες απαντησεις ειναι που με καiει εμενα...:D

Επισης πριν λιγο δεν μπορουσα να δω και το προφιλ μου (μου εβγαζε ενα μηνυμα σφαλματος) αλλα τωρα ειναι οκ...:D:T:

βασικά η αναζήτηση για "Σημερινα" και νεες απαντησεις ειναι που με καiει εμενα...

Επισης πριν λιγο δεν μπορουσα να δω και το προφιλ μου (μου εβγαζε ενα μηνυμα σφαλματος) αλλα τωρα ειναι οκ...

Κι εμένα αυτά με καίνε. Σήμερα πάντως, μου ζήτησε να κάνω update, αφού ήδη εγκρίθηκε η νέα έκδοση ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.