Jump to content

Firefox Menu Extension για το TheLab.Gr

Wizard!

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hayabusa

εμ,εδω σ'αρεσει η 4νετ και η honda, το μαστιγωμα δεν θα σ'αρεσει?

Μου αρέσουν επίσης και τα κλειστά στροφιλίκια, όπως ’η Γιάννης, Επίδαυρος, μου αρέσουν και οι Σέρρες, κλπ... ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Σήμερα ανέβηκε η καινούρια έκδοση. Μια που είχα άδεια, βρήκα χρόνο να κάνω κάποιες μικρές αλλαγές που ζητήθηκαν κατά καιρούς. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα, ΑΦΟΥ βγάλετε την προηγούμενη, ή να περιμένετε 4-5 ημέρες που θα κάνει να εγκριθεί κι επίσημα και να το κατεβάσετε από εδώ (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1794) ή να περιμένετε να σας κάνει update μόνος του ο Φίφης.

Οι αλλαγές που έγιναν είναι οι εξής:

* Added support for Firefox 3.0beta

* Profile now is a menu

* Logout separated from others, to avoid accidentally logout

* "Kakies" removed

Καλή χρονιά :flower:

thelab.rar

Αρχική απάντηση από Johnnymous

Σε εμένα κάτι δεν πάει καλά... Μου βγάζει αυτές τις 3 μπάρες, των οποίων τα κουμπία δεν μπορώ να τα πατίσω.

Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις ότι κάποια συγκεκριμένα skins από WindowBlinds, κλπ, δεν του επιτρέπουν να παίξει σωστά :TD:

Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Απλά κλείσε το Firefox και ξανάνοιξέ τον. Μου το κάνει κι εμένα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο addon (δεν έχω βρει ποιό...). Tο κάνει όταν ανοίγω το Φίφη από κάποιο link, ή όταν του κάνω restart (μετά από εγκατάσταση add-on/theme). Αν τον ανοίξω κανονικά, παίζει μιά χαρά.

Επίσης, με αυτό το μαύρο skin που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω πως θα φαίνεται... :turn:

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 03:49]

Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις ότι κάποια συγκεκριμένα skins από WindowBlinds, κλπ, δεν του επιτρέπουν να παίξει σωστά :TD:

Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Απλά κλείσε το Firefox και ξανάνοιξέ τον. Μου το κάνει κι εμένα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο addon (δεν έχω βρει ποιό...). Tο κάνει όταν ανοίγω το Φίφη από κάποιο link, ή όταν του κάνω restart (μετά από εγκατάσταση add-on/theme). Αν τον ανοίξω κανονικά, παίζει μιά χαρά.

Επίσης, με αυτό το μαύρο skin που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω πως θα φαίνεται... :turn:

με το addon του skype έκανε το πρόβλημα αυτό. Βέβαια με το Theme που έχω εγώ δεν φαίνεται τπτ, γιατί είναι άσπρη καρτέλα με άσπρα γράμματα

Αρχική απάντηση από Amadeus7

εγώ έχω την έκδοση 2.0.0.11 και δε μπορώ να το εγκαταστήσω. μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μπεί? (χωρίς να αλλάξω έκδοση)

δηλαδη τι ακριβως γινεται και δεν μπορεις να το εγκαταστησεις;

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:22]

H συμβατότητά του είναι δοκιμασμένη από 1.x μέχρι 3.0prebeta. Με τον 2.0.0.11 παίζει κανονικά. Τι πρόβλημα σου βγάζει?

τελικά εγώ έκανα κάτι λάθος. συγχαριτήρια, πολύ καλο. :clap: :clap:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από Johnnymous [04-01-2008 02:28]

Σε εμένα κάτι δεν πάει καλά... Μου βγάζει αυτές τις 3 μπάρες, των οποίων τα κουμπία δεν μπορώ να τα πατίσω.

24133607fy6.th.jpg

Μου το κάνει και μένα αυτο και σήμερα μετα απο ψαξιμό ανακάλυψα ότι κολλάει έτσι όταν υπάρχει το adblock plus και το thelab menu στην 2.0.0.11

Στην 2.0.0.7 το έκανε πάλι αλλά με μια επανεκκίνηση διορθώνονταν.

Επίσης υποψιάζομαι και την sun java 6.0.3

Έκατσα και τα έβαζα ένα ένα και μόλις έβαζα το thelab menu κολλούσε η εργαλειοθήκη

πλοήγησης και δεν δουλευαν άλλα extensions. Δηλαδη το forecastfox και το Ie view

Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 16:47]

Μου το κάνει και μένα αυτο και σήμερα μετα απο ψαξιμό ανακάλυψα ότι κολλάει έτσι όταν υπάρχει το adblock plus και το thelab menu στην 2.0.0.11

Στην 2.0.0.7 το έκανε πάλι αλλά με μια επανεκκίνηση διορθώνονταν.

Επίσης υποψιάζομαι και την sun java 6.0.3

Έκατσα και τα έβαζα ένα ένα και μόλις έβαζα το thelab menu κολλούσε η εργαλειοθήκη

πλοήγησης και δεν δουλευαν άλλα extensions. Δηλαδη το forecastfox και το Ie view

εμένα μου το έκανε με το Skype

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.