Wizard! Δεκέμβριος 24, 2007 Author #101 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa εμ,εδω σ'αρεσει η 4νετ και η honda, το μαστιγωμα δεν θα σ'αρεσει? Μου αρέσουν επίσης και τα κλειστά στροφιλίκια, όπως ’η Γιάννης, Επίδαυρος, μου αρέσουν και οι Σέρρες, κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 3, 2008 Author #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Σήμερα ανέβηκε η καινούρια έκδοση. Μια που είχα άδεια, βρήκα χρόνο να κάνω κάποιες μικρές αλλαγές που ζητήθηκαν κατά καιρούς. Μπορείτε να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα, ΑΦΟΥ βγάλετε την προηγούμενη, ή να περιμένετε 4-5 ημέρες που θα κάνει να εγκριθεί κι επίσημα και να το κατεβάσετε από εδώ (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1794) ή να περιμένετε να σας κάνει update μόνος του ο Φίφης.Οι αλλαγές που έγιναν είναι οι εξής:* Added support for Firefox 3.0beta* Profile now is a menu* Logout separated from others, to avoid accidentally logout* "Kakies" removedΚαλή χρονιά :flower:thelab.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 3, 2008 #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2008 Many many thanks Wizzy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 4, 2008 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Σε εμένα κάτι δεν πάει καλά... Μου βγάζει αυτές τις 3 μπάρες, των οποίων τα κουμπία δεν μπορώ να τα πατίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2008 Author #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Johnnymous Σε εμένα κάτι δεν πάει καλά... Μου βγάζει αυτές τις 3 μπάρες, των οποίων τα κουμπία δεν μπορώ να τα πατίσω. Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις ότι κάποια συγκεκριμένα skins από WindowBlinds, κλπ, δεν του επιτρέπουν να παίξει σωστά Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Απλά κλείσε το Firefox και ξανάνοιξέ τον. Μου το κάνει κι εμένα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο addon (δεν έχω βρει ποιό...). Tο κάνει όταν ανοίγω το Φίφη από κάποιο link, ή όταν του κάνω restart (μετά από εγκατάσταση add-on/theme). Αν τον ανοίξω κανονικά, παίζει μιά χαρά. Επίσης, με αυτό το μαύρο skin που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω πως θα φαίνεται... :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 4, 2008 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 03:49] Αν διαβάσεις τα προηγούμενα posts θα δεις ότι κάποια συγκεκριμένα skins από WindowBlinds, κλπ, δεν του επιτρέπουν να παίξει σωστά Edit: ’κυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Απλά κλείσε το Firefox και ξανάνοιξέ τον. Μου το κάνει κι εμένα σε συνδυασμό με κάποιο άλλο addon (δεν έχω βρει ποιό...). Tο κάνει όταν ανοίγω το Φίφη από κάποιο link, ή όταν του κάνω restart (μετά από εγκατάσταση add-on/theme). Αν τον ανοίξω κανονικά, παίζει μιά χαρά. Επίσης, με αυτό το μαύρο skin που χρησιμοποιείς, δεν ξέρω πως θα φαίνεται... :turn: με το addon του skype έκανε το πρόβλημα αυτό. Βέβαια με το Theme που έχω εγώ δεν φαίνεται τπτ, γιατί είναι άσπρη καρτέλα με άσπρα γράμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 7, 2008 #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 εγώ έχω την έκδοση 2.0.0.11 και δε μπορώ να το εγκαταστήσω. μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μπεί? (χωρίς να αλλάξω έκδοση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 7, 2008 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Amadeus7 εγώ έχω την έκδοση 2.0.0.11 και δε μπορώ να το εγκαταστήσω. μπορώ να κάνω τίποτα άλλο για να μπεί? (χωρίς να αλλάξω έκδοση) δηλαδη τι ακριβως γινεται και δεν μπορεις να το εγκαταστησεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 7, 2008 Author #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 H συμβατότητά του είναι δοκιμασμένη από 1.x μέχρι 3.0prebeta. Με τον 2.0.0.11 παίζει κανονικά. Τι πρόβλημα σου βγάζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 7, 2008 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! 3.0prebeta. Τι ειναι αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 7, 2008 Author #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από hayabusaΤι ειναι αυτο; Αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 7, 2008 #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! Αυτό damn, τωρα το καταλαβα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιανουάριος 7, 2008 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 12:22] H συμβατότητά του είναι δοκιμασμένη από 1.x μέχρι 3.0prebeta. Με τον 2.0.0.11 παίζει κανονικά. Τι πρόβλημα σου βγάζει? τελικά εγώ έκανα κάτι λάθος. συγχαριτήρια, πολύ καλο. :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Ιανουάριος 7, 2008 #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 πολύ καλό, μπράβο...κανένα προβλημα και κανένα παράπονο, το extension κάνει ενα βήμα μπροστά το δελάμπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skate Ιανουάριος 9, 2008 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2008 Όμορφο και εύχρηστο για μένα που όσο περνάει ο καιρός χρειάζωμαι τα πράγματα να είναι ταξινομιμένα ωστε να τα βρίσκω εύκωλα και γρήγορα thx man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 18, 2008 #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 σημερα εκανε αναβαθμιση στην εκδοση 1.1.0.... Excellent job :T: :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 27, 2008 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από Johnnymous [04-01-2008 02:28] Σε εμένα κάτι δεν πάει καλά... Μου βγάζει αυτές τις 3 μπάρες, των οποίων τα κουμπία δεν μπορώ να τα πατίσω. Μου το κάνει και μένα αυτο και σήμερα μετα απο ψαξιμό ανακάλυψα ότι κολλάει έτσι όταν υπάρχει το adblock plus και το thelab menu στην 2.0.0.11 Στην 2.0.0.7 το έκανε πάλι αλλά με μια επανεκκίνηση διορθώνονταν. Επίσης υποψιάζομαι και την sun java 6.0.3 Έκατσα και τα έβαζα ένα ένα και μόλις έβαζα το thelab menu κολλούσε η εργαλειοθήκη πλοήγησης και δεν δουλευαν άλλα extensions. Δηλαδη το forecastfox και το Ie view Link to comment Share on other sites More sharing options...
grgkopanas Ιανουάριος 27, 2008 #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Πώς λέγετε αυτό το skin που έχεις στον μοζιλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Ιανουάριος 27, 2008 #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 16:47] Μου το κάνει και μένα αυτο και σήμερα μετα απο ψαξιμό ανακάλυψα ότι κολλάει έτσι όταν υπάρχει το adblock plus και το thelab menu στην 2.0.0.11Στην 2.0.0.7 το έκανε πάλι αλλά με μια επανεκκίνηση διορθώνονταν.Επίσης υποψιάζομαι και την sun java 6.0.3Έκατσα και τα έβαζα ένα ένα και μόλις έβαζα το thelab menu κολλούσε η εργαλειοθήκηπλοήγησης και δεν δουλευαν άλλα extensions. Δηλαδη το forecastfox και το Ie view εμένα μου το έκανε με το Skype Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 27, 2008 Author #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2008 Βασικά το κάνει με διάφορα, και δεν έχω βρει ποιός ενοχλεί ποιόν Δεν το έχω ψάξει κι ιδιαίτερα όμως, αφού αν κλείσεις το Φίφη και τον ξανανοίξεις, ανοίγει κανονικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.