ilpanos Σεπτέμβριος 2, 2006 #61 Σεπτέμβριος 2, 2006 Παιδιά μόλις πήρα και εγώ την 240χ128 της alphacool. Προσπαθώ να την κάνω να δουλέψει με το winamp αλλά προφανώς χρειάζεται να βαλω το plugin. Το θέμα είναι ότι προσπαθώ να μπω εδώ: http://lcdhype.de/ ή εδω: http://www.lcdhype.de.vu/ αλλά μάλλον είναι κάτω (λέει "Forbidden"). Γι' αυτό μήπως θα μπορούσε κανείς να μου το στείλει (το plugin για το winamp) με e-mail: _________Edit: μετά από την απάντηση του Frost το βρήκα
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #62 Σεπτέμβριος 2, 2006 το plugin μπένει όταν εγκαθηστάς τους drivers+lcdhype που κατεβάζεις από το site της Alphacoolhttp://www.alphacool.de/treiber/alphacool_display_240x128.exe
ilpanos Σεπτέμβριος 2, 2006 #63 Σεπτέμβριος 2, 2006 Όντως φίλε μου έλεγε lcdhype mpla mpla 0.32, νομισα ότι είναι κάποια παλιά έκδοση του lcdhype και δεν το ειχα βάλει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Και μιας και πόσταρα, η σελίδα δουλεύει ή είναι down?
Wolfenstein Σεπτέμβριος 2, 2006 #65 Σεπτέμβριος 2, 2006 :OT: Από που μπορώ να αγοράσω μια τέτοια LCD οθόνη και πόσο κάνει?
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #66 Σεπτέμβριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Wolfenstein :OT: Από που μπορώ να αγοράσω μια τέτοια LCD οθόνη και πόσο κάνει? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=425428#post425428
totally_wired Σεπτέμβριος 2, 2006 #67 Σεπτέμβριος 2, 2006 Υπάρχει τρόπος να γίνεται με το άνοιγμα του winamp το φόρτωμα του data collector?Χρησιμοποιώ το 2.8
FrOsT Σεπτέμβριος 2, 2006 Author #68 Σεπτέμβριος 2, 2006 Δεν έχει επηλογή "Auto execute visualization plug-in on playback" στο "plug-in settings"?
totally_wired Σεπτέμβριος 2, 2006 #69 Σεπτέμβριος 2, 2006 Ααααααααααααα οκ... περίμενα δω κάτι στο Configure του ίδιου του plugin... ευχαριστώ γατούλη
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #70 Σεπτέμβριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από panosst Όντως φίλε μου έλεγε lcdhype mpla mpla 0.32, νομισα ότι είναι κάποια παλιά έκδοση του lcdhype και δεν το ειχα βάλει. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Και μιας και πόσταρα, η σελίδα δουλεύει ή είναι down? ’λλαξαν διεύθυνση.http://lcdhype.condense.de/
FrOsT Σεπτέμβριος 6, 2006 Author #71 Σεπτέμβριος 6, 2006 To script που έχω 24.7 και δεν είχα δώσει τόσο καιρό #Header/set index of your network adapter here/ %DefVar(C =2) %DefVar(Start =%System.Uptime()) %DefFunc(Time =%System.Uptime()) %DefVar(RTime =0) %DefFunc(GetDL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DLRatio=0) %DefFunc(GetUL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(UL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(ULRatio=0) %DefVar(CorC=%Round(%Mul(%Div(100,%System.Drive(C,Size)),%System.Drive(C,Used))))%Common.SetPriority(1000)%LCD.Gfx_SetRefreshArea(0,0,240,128)%LCD.Gfx_SetTextArea(0,0,240,128)%LCD.Gfx_LoadBitmap(lcd1.bmp,0,0,0,0,240,128,0,NONE)#EndHeader#GfxMode%LCD.Gfx_SetOverlayMode()%Param.RenderMode(Simple)%Assign(RTime,%Dec(%Time(),%Start()))%Common.Compare(%RTime() > 1000)Then{/calculate download ratio/%Assign(DLRatio,%Dec(%GetDL(),%DL()))%Assign(DL,%GetDL())%Assign(DLRatio,%Mul(%DLRatio(),1000))%Assign(DLRatio,%Div(%DLRatio(),%RTime()))%Assign(DLRatio,%Round(%Div(%DLRatio(),1024)))/calculate upload ratio/%Assign(ULRatio,%Dec(%GetUL(),%UL()))%Assign(UL,%GetUL())%Assign(ULRatio,%Mul(%ULRatio(),1000))%Assign(ULRatio,%Div(%ULRatio(),%RTime()))%Assign(ULRatio,%Round(%Div(%ULRatio(),1024)))%Assign(Start,%Time())/ CPU - FSB - RAM /%Graph.Font('Cooper Black',11,0)" Athlon64 X2 3800+@" %Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-2)%Graph.Font('Cooper Black',12,0)%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmMHZ')Mhz%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-2)%Graph.Font('FixedSys',9,1)"CPU "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature1')'°'"c "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage1')"volt" %Graph.Font('FixedSys',9,1)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-4)"Gpu "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature25')'°'"c "%Graph.Font('Arial',7,1)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-2)"PWIC "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature2')'°'"c "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage2')"v " "Nf4 "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature3')'°'"c "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage6')"v "%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-3)"Ram "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage7')"v"" @" %Round(%Div(%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmMHZ'),10))"Mhz ""LDT "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage2')"v"%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,0)%Format.Offset(Vertical,-1)" +3,3 "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage3')"volt" " Nf4U "%UsePlugin('mbm\mbm.dll',mbmFan3)"rpm"%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,0)%Format.Offset(Vertical,-2)" +5 "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage4')"volt"%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,0)%Format.Offset(Vertical,-2)" +12 "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmVoltage5')"volt" %Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-2)%Graph.Font('Cooper Black',11,1)" UpTime: " %Format.Time(%System.Uptime(),'dd-hh:mm:ss')%Graph.Font('FixedSys',9,1)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,-3)"C:"%Graph.Font('Ravie',9,1)"Raptor"%Graph.Font('FixedSys',9,1)""%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature4') '°'"c"" "%System.Drive(C,Load) '%'%Format.Bar(Horizontal,103,10,0,100,%System.Drive(C,Load),1,1,107,106)%Format.Bar(Vertical,25,75,0,100,%UsePlugin('mbm\mbm.dll',mbmUsageCPU2),1,1,214,17)%Format.Bar(Vertical,25,75,0,100,%UsePlugin('mbm\mbm.dll',mbmUsageCPU1),1,1,161,17)%Format.Bar(Vertical,24,43,0,100,%System.Memory(MemoryLoad),1,1,188,17)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,170)%Format.Offset(Vertical,-29)%Graph.Font('Arial',8,0) "Time: "%System.GetDateTime('hh:nn:ss')%Graph.Font('Arial',8,1,Bold) %Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,91)%Format.Offset(Vertical,-26)"DL:" %DLRatio()%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,129)%Format.Offset(Vertical,-14)"UL:" %ULRatio()%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,22)%Graph.Font('Tahoma',8,1,Bold) 'Now: ' %If((%System.GetProcessID(winamp.exe) = 0)) Then{" Winamp is OFF"}%Common.CreateNewLine()%Param.EnableScrolling(Horizontal,Ticker,10,176,1)%Format.Offset(Horizontal,28)%Format.Offset(Vertical,-13)%WinAmp.RawTitle()"***"%Graph.Font('Tahoma',8,1,Bold) %Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,203)%Format.Offset(Vertical,-13)"|"%Format.Time(%Mul(%WinAmp.TrackPos(),1000),'mm:ss')%If((%System.GetProcessID(l2.exe) > 0)) Then{%Common.ChangeScreen(1, 8)}%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,163)%Format.Offset(Vertical,-48)%Graph.Font('tahoma',7,0) %UsePlugin('mbm\mbm.dll',mbmUsageCPU1)'%'%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,216)%Format.Offset(Vertical,-11)%UsePlugin('mbm\mbm.dll',mbmUsageCPU2)'%'%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,192)%Format.Offset(Vertical,-43)%System.Memory(MemoryLoad)'%'%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,80)%Format.Offset(Vertical,-32)%Graph.Font('Tahoma',8,0,Bold)fps:%UsePlugin('LCDFraPS\lcdfraps.dll','Parameters')#EndGfxMode
ilpanos Σεπτέμβριος 7, 2006 #72 Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT [Χθες, στις 23:57] ’λλαξαν διεύθυνση.http://lcdhype.condense.de/ Λέει "Not Found", αλλά δουλεύει η παλιά: http://www.lcdhype.de
FrOsT Σεπτέμβριος 7, 2006 Author #73 Σεπτέμβριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από panosst Λέει "Not Found", αλλά δουλεύει η παλιά: http://www.lcdhype.de lol βόλτα το κάνουν το site?
Shaman Νοέμβριος 28, 2006 #74 Νοέμβριος 28, 2006 Sorry για το ξεθάψιμο. Μόλις σήμερα παρέλαβα την αντίστοιχη εξωτερική οθονούλα. 105 ευρώ μαζί με έξοδα αποστολής την βρήκα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ..Κούκλα είναι δε μπορώ να πω! Το προγραμματάκι της Alphacool έχει βελτιωθεί κάπως αλλά έχει δρόμο ακόμα...Επίσης, ο δημιουργός του LCD Studio δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την εν λόγω οθόνη (και γενικά με USB LCD πλην του Logitech G15) λόγω προσωπικού συμφέροντος, οπότε το LCDHype είναι μονόδρομος.. Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να φτιάξεις scripts αλλά θέλει πολύ κάψιμο να τακτοποιήσεις τα στοιχεία όμορφα στην οθόνη οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω πρώτα εδώ. Ενδιαφέρομαι κυρίως για script για RSS feeds, Email και MSN Messenger (αν και αμφιβάλλω για το τελευταίο αφού δεν υπάρχει αντίστοιχο plugin ακόμα απ'ότι είδα). Αν έχει φτιάξει κάποιος κάτι αντίστοιχο ας κάνει ένα ποστ εδώ (και γενικά κανένα νέο script να παίρνουμε ιδέες).
ilpanos Φεβρουάριος 16, 2007 #76 Φεβρουάριος 16, 2007 Αν και εκτός θέματος, για όσους έχουν οθόνη της alphacool, να ενημερώσω ότι υπάρχει εδώ και λίγο καιρό software (beta) της ίδιας της alphacool για τις οθόνες της, με αρκετές δυνατότητες.
madtracker Οκτώβριος 25, 2010 #77 Οκτώβριος 25, 2010 αν και παλιό το 8έμα,υπάρχει κανένας με την alphacool οθονίτσα που να μπορέι να με βοήθήσει με μερικά scriptακια?? :magic:
madtracker Οκτώβριος 25, 2010 #79 Οκτώβριος 25, 2010 μερικοί ακόμα νοσταλγούν για info φιλε nikpoth... :fist:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.