vpapanik Ιανουάριος 6, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Πρώτα για να είσαι σίγουρος βάλε το DU Meter και σύγκρινε. Και εγώ τη πρώτη φορά που τα έκανα μου έβγαζε απόκλιση 20% από το πραγματικό...Τύπος : Διαιρείς τον αριθμό των πάκετς με 10^20 = 1048576ουσιαστικά τα πάκετς στο LCDHype είναι bytes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 6, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 To DL και UL παίζουν σωστα... υ.γ. γιτί θημάμε περησότερο κώδηκα στο script σου για τα DL UL? νομίζω ότι δεν τα πόσταρε όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Βάλτα σαν αρχεία, μη κάνουμε capture Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 6, 2006 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Για ρίξε το κώδικα που έχεις για UL/DL να δω πως το έκανες. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι και ο καθένας παίζει διαφορετικα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 6, 2006 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 #Header/set index of your network adapter here/ %DefVar(C =1) /set speed of your network adapter here/ %DefVar(SpeedDL=64) /kb per second/ %DefVar(SpeedUL=16) /kb per second/ %DefVar(Start =%System.Uptime()) %DefFunc(Time =%System.Uptime()) %DefVar(RTime =0) %DefFunc(GetDL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DLRatio=0) %DefFunc(GetUL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(UL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(ULRatio=0) #EndHeader#GfxMode%Assign(RTime,%Dec(%Time(),%Start()))%Common.Compare(%RTime() > 1000)Then{/calculate download ratio/%Assign(DLRatio,%Dec(%GetDL(),%DL()))%Assign(DL,%GetDL())%Assign(DLRatio,%Mul(%DLRatio(),1000))%Assign(DLRatio,%Div(%DLRatio(),%RTime()))%Assign(DLRatio,%Round(%Div(%DLRatio(),1024)))/calculate upload ratio/%Assign(ULRatio,%Dec(%GetUL(),%UL()))%Assign(UL,%GetUL())%Assign(ULRatio,%Mul(%ULRatio(),1000))%Assign(ULRatio,%Div(%ULRatio(),%RTime()))%Assign(ULRatio,%Round(%Div(%ULRatio(),1024)))%Assign(Start,%Time())%DLRatio()%ULRatio#GfxModeυγ. αυτά πρέπει να είναι όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 6, 2006 Author #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από vpapanik Βάλτα σαν αρχεία, μη κάνουμε capture Σαν αρχεία είναι κάνεισ save image και μετά αλλάζεις την επέκταση σε bmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Μια παραλλαγή πάνω στο winamp του Frost #Header%Common.SetPriority(50)%LCD.Gfx_SetRefreshArea(0,0,240,128)%LCD.Gfx_SetTextArea(0,0,239,65)%LCD.Gfx_LoadBitmap(w2k3.bmp,0,0,240,128,0,NONE)#EndHeader#GfxMode%LCD.Gfx_SetOverlayMode()%Param.RenderMode(Simple)%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',10,1,Bold)%Graph.LoadBitmap('log.bmp',0,68,0,0,240,60,0,NONE)%Param.EnableScrolling(Horizontal,Swing,1,155,1)%WinAmp.RawTitle()%Common.CreateNewLine()%Format.Bar(Horizontal,237,10,0,%WinAmp.TrackLength(),%WinAmp.TrackPos(),1,1,1,19)%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',7,1)%Common.CreateNewLine()%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,2)%Format.Offset(Vertical,4)" "%WinAmp.BitRate() "kbps" " -"" "%Div(%WinAmp.SampleFrequency(),1000)"KHz"%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',10,1,Bold)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,158)%Format.Offset(Vertical,-61)%Format.Time(%Mul(%WinAmp.TrackPos(),1000),'mm:ss')'/'%Format.Time(%Mul(%WinAmp.TrackLength(),1000),'mm:ss')%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',10,1,Bold)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,40)%Format.Offset(Vertical,10)%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',8,1,Bold)%If((%WinAmp.Status() = 0)) Then{Playing}%If((%WinAmp.Status() = 1)) Then{Paused}%If((%WinAmp.Status() = 2)) Then{Stoped}%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,10)%Format.Offset(Vertical,-13)%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',8,1,Bold)"Now: "%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,1)%Format.Offset(Vertical,0)%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',7,1)"Repeat "%If((%WinAmp.Repeat() = 0)) Then{[-]}%If((%WinAmp.Repeat() = 1)) Then{[X]}" - ""Shuffle "%If((%WinAmp.Shuffle() = 0)) Then{[-]}%If((%WinAmp.Shuffle() = 1)) Then{[X]}%LCD.Gfx_SetFont('Tahoma',8,1,Bold)%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,118)%Format.Offset(Vertical,-19)"L:"%Common.CreateNewLine()%Format.Offset(Horizontal,117)%Format.Offset(Vertical,3)"R:"%Format.Bar(Horizontal,100,10,0,100,%WinAmp.VU(1,Left),1,1,130,36)%Format.Bar(Horizontal,100,10,0,100,%WinAmp.VU(1,Right),1,1,130,52)%WinAmp.SpecAnalyzer(FFT,PeakedBarsFilled,79,60,0,10,2,3,0,1,67)#EndGfxMode [edit] "KHz" typo fixed log.bmp.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2006 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Σήμερα μόνο αυτό πρόλαβα Netv0.1 #Header %Common.SetPriority(1000) %LCD.Gfx_LoadBitmap(marvell.bmp,25,20,0,0,240,128,0,NONE) /set index of your network adapter here/ %DefVar(C =1) /set speed of your network adapter here/ %DefVar(SpeedDL=64) /kb per second/ %DefVar(SpeedUL=16) /kb per second/ %DefVar(Start =%System.Uptime()) %DefFunc(Time =%System.Uptime()) %DefVar(RTime =0) %DefFunc(GetDL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DL =%System.Network(%C(),PacketsIn)) %DefVar(DLRatio=0) %DefFunc(GetUL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(UL =%System.Network(%C(),PacketsOut)) %DefVar(ULRatio=0) %LCD.Gfx_SetRefreshArea(0,0,240,128) %LCD.Gfx_SetTextArea(0,0,240,128) #EndHeader #GfxMode %LCD.Gfx_SetOverlayMode() %Param.RenderMode(Simple) %Assign(RTime,%Dec(%Time(),%Start())) %Common.Compare(%RTime() > 1000)Then{ /calculate download ratio/ %Assign(DLRatio,%Dec(%GetDL(),%DL())) %Assign(DL,%GetDL()) %Assign(DLRatio,%Mul(%DLRatio(),1000)) %Assign(DLRatio,%Div(%DLRatio(),%RTime())) %Assign(DLRatio,%Round(%Div(%DLRatio(),1024))) /calculate upload ratio/ %Assign(ULRatio,%Dec(%GetUL(),%UL())) %Assign(UL,%GetUL()) %Assign(ULRatio,%Mul(%ULRatio(),1000)) %Assign(ULRatio,%Div(%ULRatio(),%RTime())) %Assign(ULRatio,%Round(%Div(%ULRatio(),1024))) %Assign(Start,%Time()) %Format.Offset(Horizontal,1) %Format.Offset(Vertical,1) %System.Network(%C(),Name) %Common.CreateNewLine() %Common.CreateNewLine() %Common.CreateNewLine() %Common.CreateNewLine() %Common.CreateNewLine() %Format.Offset(Vertical,5) %Format.Offset(Horizontal,1) "Downloaded " %Trunc(%Div(%System.Network(1, PacketsIn), 1048576),2)"MB" %Common.CreateNewLine() %Format.Offset(Horizontal,1) "Uploaded " %Trunc(%Div(%System.Network(1, PacketsOut), 1048576),2)"MB" %Common.CreateNewLine() "Up time "%Format.Time(%System.Uptime(),'dd-hh:mm:ss') %Common.CreateNewLine() %Format.Offset(Vertical,-25) %Format.Offset(Horizontal,169) "D:"%DLRatio() %Common.CreateNewLine() %Format.Offset(Vertical,-15) %Format.Offset(Horizontal,205) "U:"%ULRatio() %Common.CreateNewLine() %Format.Offset(Vertical,-4) %Format.Offset(Horizontal,180) "kb|sec" %Format.Bar(Vertical,30,80,0,64,%DLRatio(),1,1,170,20) %Format.Bar(Vertical,30,80,0,64,%ULRatio(),1,1,205,20) #EndGfxMode Costumized for dfi:p marvell.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Όποιος έχει καμιά καλή ιδεά για script ας την πει και κάτι θα γίνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 7, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Μπορούμε να γράφουμε κάποιο κείμενο κ.τ.λ και να παίζει στην οθόνη (κινουμενο η μη)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από street warrior Μπορούμε να γράφουμε κάποιο κείμενο κ.τ.λ και να παίζει στην οθόνη (κινουμενο η μη)? Ναι. και μπορείς να το κάνεις να κάνει scroll με 2 διαφορετηκούς τρόπους...Δες τον κώδηκα του winamp εκεί που λέει για τον τίτλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 7, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 :worship: :worship: :worship: Πολύ ωραίο.’πορώ πως μπορείτε ρε παιδιά και τα φτιάχνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Ιανουάριος 7, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Δεν είναι δύσκολο τελικά, πειραματίζεσαι με τα έτοιμα που έχει, διαβάζεις το forum και τη βοήθεια (πολύ σημαντικό), γενικά καίγεσαι 4-5 ώρες και μετά μπαίνεις στο νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 7, 2006 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Win 2003 logo by Chroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
vpapanik Ιανουάριος 7, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ωραίες ρουτινούλες για Printing. τις βάζετε στο header section : /Print(Text,x,y)/ %DefFunc(Print,Local= %DefVar(Text=%Print->Para0()) %DefVar(x=%Print->Para1()) %DefVar(y=%Print->Para2()) %Format.Offset(Horizontal,%x()) %Format.Offset(Vertical,%y()) %Text() %Common.CreateNewLine()) /PrintCenter(Text,xL,xR,y)/ %DefFunc(PrintCenter,Local= %DefVar(Text=%PrintCenter->Para0()) %DefVar(xL=%PrintCenter->Para1()) %DefVar(xR=%PrintCenter->Para2()) %DefVar(y=%PrintCenter->Para3()) %Format.Offset(Horizontal,%Inc(%xL(),%Div(%Dec(%Dec(%xR(),%String.Width(%Text())),%xL()),2))) %Format.Offset(Vertical,%y()) %Text() %Common.CreateNewLine()) /PrintLeading(Text,x,y,Length,Char)/ %DefFunc(PrintLeading,Local= %DefVar(Text=%PrintLeading->Para0()) %DefVar(x=%PrintLeading->Para1()) %DefVar(y=%PrintLeading->Para2()) %DefVar(Length=%PrintLeading->Para3()) %DefVar(Char=%PrintLeading->Para4()) %Format.Offset(Horizontal,%x()) %Format.Offset(Vertical,%y()) %Loop.For(C,%String.Length(%Text()),%Length(),1) { %Char() } %Text() %Common.CreateNewLine()) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 8, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 HDD temperature and space bar #Header %DefVar(CorC=%Round(%Mul(%Div(100,%System.Drive(C,Size)),%System.Drive(C,Used)))) %Common.SetPriority(1000) %LCD.Gfx_SetRefreshArea(0,0,240,128) %LCD.Gfx_SetTextArea(0,0,240,128) #EndHeader #GfxMode %LCD.Gfx_SetOverlayMode() %Param.RenderMode(Simple) %Format.Offset(Horizontal,1) %Format.Offset(Vertical,-1) "C: "%System.Drive(C,Title) %Format.Bar(Horizontal,238,10,0,100,%CorC(),1,1,1,14) " "%UsePlugin('mbm\mbm.dll','mbmTemperature4') '°'"c"" "%Round(%Mul(%Div(100,%System.Drive(C,Size)),%System.Drive(C,Free))) '%' "Free" #EndGfxMode Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 8, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 δεν ξερω αν θα σας βοηθησει κοιταξτε και εδωhttp://lcdhype.de/index.php?showforum=14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 8, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από FrOsT Σήμερα μόνο αυτό πρόλαβα Netv0.1 Costumized for dfi:p Την bmp σε ποιο φακελο την βάζουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 8, 2006 Author #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από aristos87 Την bmp σε ποιο φακελο την βάζουμε? Στον script Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Ιανουάριος 9, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Nvidia editionnvidia.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.