SAGO Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 Για σας και καλλή χρονιά (δέν έχω γράψει μετά απο το νέο έτος)Έχω σαν δώρο ---euro και θέλω να αγοράσω μία 6600 κάρτα γραφικών για το σύστημά μου...έχω ακούσει καλά λόγια αλλα θέλω και την δικιά σας την άποψη.θέλω να ξέρω για πόσον καιρό είναι ικανή να αντέξει μετά την αγορά της και αν θα έχει καλές επιδόσεις στα καινούργια games που ετοιμάζονται να βγούν... (εάν γνωρίζετε)Στην οθσία θέλω να μου πείτε την γνώμη σας για αυτην την κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Πήγαινε σε κάτι παραπάνω (6800, Χ800). Είναι πλέον ακατάλληλη για τα νέα παιχνίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 20:34] Πήγαινε σε κάτι παραπάνω (6800, Χ800). Είναι πλέον ακατάλληλη για τα νέα παιχνίδια. Ακριβώς θα σου πρότεινα να πας σε X800 GTO που βγαίνει και σε πολύ καλή τιμή.Κοιτα αν θες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Η GTO είναι χειρότερη από την 6600gt...Η GTOII είναι τα ίδια και καλύτερη από την 6600GT Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 5, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Η GTO είναι χειρότερη από την 6600gt... λάθος. πολύ λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 00:01] Η GTO είναι χειρότερη από την 6600gt...Η GTOII είναι τα ίδια και καλύτερη από την 6600GT Σίγουρα έγραψες λάθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Τι να σου πώ...Είχα αυτή την εντύπωση....και μόνο αν ξεκλείδωνε η GTO πέρναγε πολύυυυ μπροστά...Πραγματικά sorry...καλύτερα να μασάω...παρα να μιλάω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δε χρειάζεται να συγχωρείς δε θα σε σκοτώσουμε κιόλας.Γιαυτό είναι τα forum και όλοι μαθαίνουμε κανείς δε γεννήθηκε παντογνώστης Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGO Ιανουάριος 6, 2006 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αν και δεν ήξερα για την 6800 που είναι και σχεδόν στα μέτρα μου.. Πείστηκα. Θα πάρω την 6800 μην μου αλλάξετε γνώμη plzz σήμερα θα πάω να την πάρω γιαυτο.... θα με βρίσουν που αλλάζω συνεχεια γνώμη... Βασικά εμένα με ενδιαφέρει η κάρτα που θα πάρω να αντέξει για κανα 2-3 χρόνια, γιατι τότε πλέον θα αγοράσω 64bitο υπολογιστή... οπότε... ας ελπίσουμε οτι θα κρατήσει... :shifty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.