hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 Ρε παιδια ακουσα απο καποιον οτι μπορω να βλεπω την ηλεκτρονικη μου αλληλογραφια στο κινητο ανα πασα στιγμη. Ισχυει κατι τετοιο; Αν ισχυει ξερει κανεις να μου πει πως ακριβως γινεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 5, 2006 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Κατα προτιμηση δωρεαν...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 5, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 υποστηριζει η συσκευη σου ληψη e-mail?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 δωρεαν δεν νομιζω οτι γινεται παντως οπως και να γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinetik Ιανουάριος 6, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Εάν το κινητό σου έχει κάποιον email client, τότε απλά ενεργοποιείς την υπηρεσία data GPRS, ή όπως αλλιώς την ονομάζει ο πάροχος σου, και ρυθμίζεις το πρόγραμμα πελάτη στο κινητό σου με τα στοιχεία πρόσβασης στον διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σου. Έχε υπ'όψιν όμως οτι για υπηρεσίες δεδομένων μέσω gprs, υπάρχει ογκοχρέωση, σύμφωνη με το τιμολόγιο του παρόχου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 6, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 αν δεν θες να σκας πάγιο για gprs (η δικιά μου περίπτωση) μπορείς να κάνεις forward κάποιους λογαριασμούς σου στο gmail και να μπαίνεις από wap over gprs (wap advanced νομίζω λέγεται) το οποίο τό χουν όλοι οι λογαριασμοί χωρίς πάγιο μάλλον) και να μπαίνεις με κάποιον browser στο http://m.google.comΕγώ αυτό κάνω, βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο.Επίσης άλλο 1 που παίζει είναι να κάνεις forward τα mail σου σε κάποιο account όπως π.χ. της cosmote, και να του πεις να σου τα στέλνει στο κινητό (δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, πάντως είναι εντελώς τζάμπα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 6, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Να συμπληρώσω ότι μπορείς να αγοράσεις κάρτα sim vodaphone αποκλειστικά για gprs με 43 ευρώ. Και ανανεώνεις με κάρτες κανονικά από το περίπτερο, όπως με τα αλακαρτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 6, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από sotiris αν δεν θες να σκας πάγιο για gprs (η δικιά μου περίπτωση) μπορείς να κάνεις forward κάποιους λογαριασμούς σου στο gmail και να μπαίνεις από wap over gprs (wap advanced νομίζω λέγεται) το οποίο τό χουν όλοι οι λογαριασμοί χωρίς πάγιο μάλλον) και να μπαίνεις με κάποιον browser στο http://m.google.comΕγώ αυτό κάνω, βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο.Επίσης άλλο 1 που παίζει είναι να κάνεις forward τα mail σου σε κάποιο account όπως π.χ. της cosmote, και να του πεις να σου τα στέλνει στο κινητό (δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, πάντως είναι εντελώς τζάμπα). Το τελευταιο δεν ειναι τζαμπα!!Απλα ειδοποιηση ερχεται τζαμπα και βλεπεις το subject (αν ειναι μικρο το βλεπεις ολο αλλιως ενα μεγαλο μερος!)Αυτο ισχυε παλια που εψαχνα ....τωρα αν εγινε τζαμπα το να το βλεπεις ολοκληρο μαλλον θα το μαθαινα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johann Φεβρουάριος 1, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2006 τι δικτυο και τι συσκευη εχεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 2, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2006 Για να βοηθησω εχω το sony ericsson k750i με καρτα της ΤΙΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.