Jump to content

Εmail στο κινητο. Γινεται;

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδια ακουσα απο καποιον οτι μπορω να βλεπω την ηλεκτρονικη μου αλληλογραφια στο κινητο ανα πασα στιγμη. Ισχυει κατι τετοιο; Αν ισχυει ξερει κανεις να μου πει πως ακριβως γινεται;

Εάν το κινητό σου έχει κάποιον email client, τότε απλά ενεργοποιείς την υπηρεσία data GPRS, ή όπως αλλιώς την ονομάζει ο πάροχος σου, και ρυθμίζεις το πρόγραμμα πελάτη στο κινητό σου με τα στοιχεία πρόσβασης στον διακομιστή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σου. Έχε υπ'όψιν όμως οτι για υπηρεσίες δεδομένων μέσω gprs, υπάρχει ογκοχρέωση, σύμφωνη με το τιμολόγιο του παρόχου σου.

αν δεν θες να σκας πάγιο για gprs (η δικιά μου περίπτωση) μπορείς να κάνεις forward κάποιους λογαριασμούς σου στο gmail και να μπαίνεις από wap over gprs (wap advanced νομίζω λέγεται) το οποίο τό χουν όλοι οι λογαριασμοί χωρίς πάγιο μάλλον) και να μπαίνεις με κάποιον browser στο http://m.google.com

Εγώ αυτό κάνω, βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Επίσης άλλο 1 που παίζει είναι να κάνεις forward τα mail σου σε κάποιο account όπως π.χ. της cosmote, και να του πεις να σου τα στέλνει στο κινητό (δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, πάντως είναι εντελώς τζάμπα).

Αρχική απάντηση από sotiris

αν δεν θες να σκας πάγιο για gprs (η δικιά μου περίπτωση) μπορείς να κάνεις forward κάποιους λογαριασμούς σου στο gmail και να μπαίνεις από wap over gprs (wap advanced νομίζω λέγεται) το οποίο τό χουν όλοι οι λογαριασμοί χωρίς πάγιο μάλλον) και να μπαίνεις με κάποιον browser στο http://m.google.com

Εγώ αυτό κάνω, βέβαια δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Επίσης άλλο 1 που παίζει είναι να κάνεις forward τα mail σου σε κάποιο account όπως π.χ. της cosmote, και να του πεις να σου τα στέλνει στο κινητό (δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται, πάντως είναι εντελώς τζάμπα).

Το τελευταιο δεν ειναι τζαμπα!!Απλα ειδοποιηση ερχεται τζαμπα και βλεπεις το subject (αν ειναι μικρο το βλεπεις ολο αλλιως ενα μεγαλο μερος!)

Αυτο ισχυε παλια που εψαχνα ....τωρα αν εγινε τζαμπα το να το βλεπεις ολοκληρο μαλλον θα το μαθαινα!!!

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.