Jump to content

Μp3 to midi converter

hayabusa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια ξερετε κανενα καλο και φυσικα τσαμπα προγραμματακι για να μετατρεπω τα Mp3 σε midi και να μπορω ετσι να τα περναω στο κινητο; Η βοηθεια σας ειναι απαραιτητη....

Το συγκεκριμενο προγραμμα που υπαρχει σε αυτη τη σελιδα το ειχα κατεβασει και απογοητευτηκα επειδη πρωτον δεν ειναι δωρεαν και κατα δευτερον επειδη ακομη και στην δοκιμαστικη εκδοση δεν εκανε τιποτα απολυτως.

Κατι αλλο υπαρχει;

Για να μην ψαχνεις αδικα να σου πω οτι πιο ευκολο ειναι να βρεις το mp3 που θες σε midi παρα να βρεις προγραμμα που

μετατρεπει σωστα αρχεια mp3 ή wav σε midi.

Ειναι αδυνατο να μετατρεψεις σωστα ενα πολυφωνικο αρχειο σε midi.

@defiant: :T:

Ο λόγος βρίσκεται στο οτι τα mp3, wav κτλ είναι τύποι μουσικών αρχείων που χρησιμοποιούν κυμματομορφή. Τα midi απο την άλλη χρησιμοποιούν "νότες", συγκεκριμένους ήχους. Η μετατροπή είναι ιδιαίτερα δύσκολο να γίνει και ειδικά να γίνει σωστά. Ωστόσο δεν αποκλείω το ενδεχόμενο κάποιος κάπου κάποτε να έχει καταφέρει να φτιάξει ένα σωστό converter. :)

edit: Και εκτώς απο αυτό, τι να πρωτομετατρέψει σε midi; Το Α όργανο, το Β, τη φωνή, τι; Να γίνουν μια σαλάτα όλα; Δε νομίζω να βγει ικανοποιητικό αποτέλεσμα...

ΟΚ παιδια. Θα δω τι θα κανω. Παντως αυτο για το οτι θα γινει αχταρμας δεν το ειχα σκεφτει

@futuristic: Θα περιμενω pm η κατι τετοιο τελος παντων. Μην το ξεχασεις ετσι;

Αρχική απάντηση από Futuristic

Υπάρχει αλλά δεν το θυμάμαι πιο είναι θα το δω και θα σου πώ. Αλλά μην περιμένεις θάυματα...

Αν όντως υπάρχει κάτι που μετατρέπει σωστά πολυφωνικό mp3 σε midi τότε ρίξτο και εδώ ή στείλε μου κι εμένα ένα πμ. Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα να το δω! :)

Δοκίμασα πολλά προγράμματα αλλα λυπάμαι που σας απογοητεύω αλλα καλύτερα είναι να φτιάξεις τα midi απο την αρχή ή να αγοράσεις άλλο κινητό. ή να βρείς και να κατεβάσεις έτοιμα midi. Πίστεψέμε έχει πολλά έτοιμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.