blade_pan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2006 Παιδες προσπαθω να ανοιξω ενα τραγουδι και μου λεει οτι εχω πανω απο 10 φορες κατεβασει την αδεια χρησης και δεν ξερω τι να κανω...Καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 5, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Το όλο θέμα παίζεται σε ένα αρχείο που βρίσκεται στον εξής φάκελο: C:\Documents and Settings\<το όνομα χρήστη>\My Documents\My Music\License Backup. Αλλά αν συνεχιστεί η συζήτηση στον τομέα αυτό, θα καταλήξουμε στην Μαύρη Τρύπα.Το έτρεξες το τραγούδι με διαφορετικούς players?Πού το βρήκες το τραγούδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 5, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δεν παει μαυρη τρυπα μηνα αγχωνεσαι...!Απο κανονικο cd το περασα μεσα!Το ανοιξα και με winamp τπτ...Δεν εχω license...εχω κανει format εδω και καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 με vlc παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 οι τσόντες με license πως ανοίγουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Kαι εγω το εχω παθει ααυτο με ολα τα cd maiden(αυθεντικα εννοειτε)Δεν ανογουν,μετα με πανε εδω και η αδια δεν κατεβαινει.Αυτο το media service ευπαρχει μεσα στο microsoft server.]edo μπορω να κανω κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αν διαβάσεις το μήνυμα, λέει ότι δεν μπορείς μέσω του συγκεκριμένου browser. Δοκίμασε με IE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thrasher Φεβρουάριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Μπραβο re RootΧ!!!Τωρα καταλαβα γιατι παλια κατεβαινε η αδεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από thrasher Μπραβο re RootΧ!!!Τωρα καταλαβα γιατι παλια κατεβαινε η αδεια! Thanx αλλά δεν έκανα τίποτα.. ό,τι λέει το μήνυμα είπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Φεβρουάριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 γενικά τι παίζει με τα licenses?αποκλείεται όλα τα αρχεία ξαφνικά να απέκτησαν διακιώματα....vlc τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Πιθανόν είναι ο player. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 3, 2006 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 19:23] οι τσόντες με license πως ανοίγουν? :clap: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Φεβρουάριος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga οι τσόντες με license πως ανοίγουν? :tomato: Πλάκα πλάκα .... το έχω ψάξει λίγο, αλλά όχι ΔΕΝ λένε να ανοίξουν :red: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solid Snake Φεβρουάριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από DarkSaga οι τσόντες με license πως ανοίγουν? ΘΕΟΣ :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Φεβρουάριος 13, 2006 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 13, 2006 κ γω μονο με τις τσοντες το χω το προβλημα.... κυριως με τα μικρα αρχεια .wmv αρε τι λεμε μεσημεριατικα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Μάρτιος 20, 2006 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 Με το VLC δειχνει οτι παιζει αλλα δεν ακουγεται ηχος...Εχει λυσει κανεις το προβλημα με την αδεια χρησης ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 20, 2006 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2006 εγώ σταμάτησα τα .wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.