Jump to content

ADSL sharing

amgamer

Recommended Posts

λοιπον...ειμαι σε διλλημα!

εχω 2 pc με 2 καρτες δικτυου,ο ενας διαθετει ιντερνετ συνδεμενος με usb.

κ οι δυο καρτες δικτυου ειναι συνδεμενες με ενα crossover κ εχουν τα pc lan.δν θελω να μπλεξω με sharing internet μεσω lan γι'αυτο αποφασισα ή να παρω μια ακομα καρτα δικτυου κ να συνδεσω με αλλο ενα καλωδιο το 2 pc με ethernet ή να παρω switch!

πιο ωραια ιδεα μου φαινετε η πρωτη,μιας κ ειναι κ πιο φτηνη κ δν θα με κανει να αλλαξω ξανα τις ρυθμισεις που εχω κανει στο μοντεμ στο 1 pc με usb(μιας κ παει τελεια!!!)

αλλα με προβληματιζει το γεγονος αν θα δεχτει το 2pc δυο καρτες δικτυου!!????

υπαρχει προβλημα σε αυτο?

για καλο κ για κακο,θα παρω αλλη μαρκα για να μν γινει κανα μπερδεμα.

εσεις τι λετε?

το καλο ειναι δ γουσταρεις να εχει το 2 pc ιντερνετ???τραβας το καλωδιο κ ολα οκ!;) ;)

περιμενω αποψεις!

μια χαρα μου ακουγονται ολα αυτα εκτος απο την διαφορετικη μαρκα.καλυτερα να βαλεις την ιδια καρτα Χ2 για να μην εχεις τυχον ασυμβατοτητες.

δεν ξερω εαν εχεις τον χρονο/την ορεξη και το χρημα.....αλλα εαν τα διαθετεις παρε ενα adsl router με ενσωματωμενο 4port switch και εισαι αρχοντας.:)

η καρτα που εχω της d-link την εχω παρει πριν 6 χρονια!

οποτε δν παιζει..

θα το δοκιμασω με μια διαφορετικη κ αν δν κατσει την κανω αλλαγη κ περνω switch.

σ'ευχαριστω φιλε!

άσκοπη αγορά η δεύτερη κάρτα.

ενεργοποιείς το vlan στις κάρτες δικτύου και έχεις 1 εικονικό interface, σα να είχες μία άλλη κάρτα, μόνο που μοιράζεται το bandwidth του καλωδίου, το οποίο είναι όμως υπεραρκετό.

Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 04:32]

άσκοπη αγορά η δεύτερη κάρτα.

ενεργοποιείς το vlan στις κάρτες δικτύου και έχεις 1 εικονικό interface, σα να είχες μία άλλη κάρτα, μόνο που μοιράζεται το bandwidth του καλωδίου, το οποίο είναι όμως υπεραρκετό.

trendy for prezident:worship:

κοιτα να δεις τι μαθαινει κανείς...........:baby:

παιδια σας ευχαριστω ολους!

τελικα πηγα πηρα μια tornado κ εκανα τη δουλεια μου..

νομιζω ειναι η καλυτερη λυση,επειδη δν θελω να μπλεκω συνεχεια με τις ρυθμισεις(οποτε θελω να χει ιντερνετ βαζω το καλωδιο κ οποτε δ θελω το βγαζω!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.