sakis_the_fraud Ιούνιος 1, 2009 #21 Ιούνιος 1, 2009 αυτη η ηλιθιοτητα που δε μπορει να σβησει απο το nod32 και τη βγαζει συνεχεια και εκτος αυτου κανει ολο το συστημα να κολλαει γνωριζει κανεις πως μπορει να φυγει?εκτοσ απο φορματ πανταWin32/injector.PK trojan Kaspersky δοκιμασες;
Captain Ιούνιος 1, 2009 Author #22 Ιούνιος 1, 2009 δεν το εχω το κασπερσκι αλλα δοκιμασα με αλλα δυο να το βγαλω και δεν εγινε τιποτα.τι πρεπει να κανω?εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκακατι.το θεμα ειναι οτι κανω σκαν και δεν βρισκει κατι και μετα ολο μου πεταει μυνηυμα καθε φορα
GeorgeVasil Ιούνιος 1, 2009 #23 Ιούνιος 1, 2009 δεν το εχω το κασπερσκι αλλα δοκιμασα με αλλα δυο να το βγαλω και δεν εγινε τιποτα.τι πρεπει να κανω?εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκακατι.το θεμα ειναι οτι κανω σκαν και δεν βρισκει κατι και μετα ολο μου πεταει μυνηυμα καθε φοραΣτο τελευταιο HBCD εχει mini Windows ΧP.Bootαρεις απο εκει..και κανεις scan με ενα απο τα δικα του antivirus.
sakis_the_fraud Ιούνιος 1, 2009 #24 Ιούνιος 1, 2009 δεν το εχω το κασπερσκι καιρος να το αποκτησεις! Στο επισιμο site θελει mail και τα συναφη, μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. Activate Trial και εφυγες. Α! ξεχασα! το Kaspersky Online Virus Scanner και το Kaspersky File Scanner, υπαρχουν εδω. εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκα κατι. συνηθως ο καθε ιος παιρνει διαφορετικη ονομασια απο το εκαστοτε antivirus. οποτε με τα ονοματα γινεται ενας ψιλοχαμος. Ειπα συνηθως και οχι παντα.
Captain Ιούνιος 2, 2009 Author #25 Ιούνιος 2, 2009 υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει και να μην ειναι τριαλ?
eleven Ιούνιος 2, 2009 #26 Ιούνιος 2, 2009 υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει και να μην ειναι τριαλ?Νομίζω ναι .Να το αγοράσεις....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.