Jump to content

Πρόβλημα με trojan και Nod32

Captain

Recommended Posts

αυτη η ηλιθιοτητα που δε μπορει να σβησει απο το nod32 και τη βγαζει συνεχεια και εκτος αυτου κανει ολο το συστημα να κολλαει γνωριζει κανεις πως μπορει να φυγει?εκτοσ απο φορματ παντα

Win32/injector.PK trojan

Kaspersky δοκιμασες; :D

δεν το εχω το κασπερσκι αλλα δοκιμασα με αλλα δυο να το βγαλω και δεν εγινε τιποτα.τι πρεπει να κανω?εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκακατι.το θεμα ειναι οτι κανω σκαν και δεν βρισκει κατι και μετα ολο μου πεταει μυνηυμα καθε φορα

δεν το εχω το κασπερσκι αλλα δοκιμασα με αλλα δυο να το βγαλω και δεν εγινε τιποτα.τι πρεπει να κανω?εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκακατι.το θεμα ειναι οτι κανω σκαν και δεν βρισκει κατι και μετα ολο μου πεταει μυνηυμα καθε φορα

Στο τελευταιο HBCD εχει mini Windows ΧP.

Bootαρεις απο εκει..και κανεις scan με ενα απο τα δικα του antivirus.

δεν το εχω το κασπερσκι

καιρος να το αποκτησεις! :p Στο επισιμο site θελει mail και τα συναφη, μπορεις να το κατεβασεις απο εδω. Activate Trial και εφυγες.

Α! ξεχασα! το Kaspersky Online Virus Scanner και το Kaspersky File Scanner, υπαρχουν εδω.

εψαξα στο γουγλι αλλα δεν βρηκα κατι.

συνηθως ο καθε ιος παιρνει διαφορετικη ονομασια απο το εκαστοτε antivirus. οποτε με τα ονοματα γινεται ενας ψιλοχαμος. Ειπα συνηθως και οχι παντα. ;)

υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει και να μην ειναι τριαλ?

υπαρχει καποιος τροπος να ενεργοποιηθει και να μην ειναι τριαλ?

Νομίζω ναι .

Να το αγοράσεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.