Captain Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2009 παιδια εδω και λιγες μερες το nod32 μου πεταει ενα μυνημα που λεει incorrect username and password.γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο?
moutsougoulis Φεβρουάριος 19, 2009 #2 Φεβρουάριος 19, 2009 Kaspersky !!!! edit : καλά τα λέει ο φιλος johnysb....:D:D:D
Captain Μάρτιος 11, 2009 Author #3 Μάρτιος 11, 2009 καθε φορ απου ανοιγω τον υπολογιστη μου πεταει αυτο το πραγμα και δεν ξερω γιατι ενω παταω delete και καμια φορα terminate παρολα αυτα μου το βγαζει ξανα και οταν παω να κλεισω τον υπολογιστη πριν κλεισει γραφει runtime error.γνωριζει κανει τι πρεπει να κανω?
sakis_the_fraud Μάρτιος 11, 2009 #4 Μάρτιος 11, 2009 γνωριζει κανει τι πρεπει να κανω?boot safe modeΠανε στο dir που σου λεει το nod και σβηστο με το χερι.σβησε και την καταχωρηση απο το startup και εισαι τζετ (win+R ->msconfig-> startup-> το βγαζεις, πατας apply, ok, reboot Και λογικα τελος
Captain Μάρτιος 11, 2009 Author #5 Μάρτιος 11, 2009 Σακη δεν υπαρχει αυτ το αρχειο σε εκεινο το directory.μηπως ειναι κρυφο αρχειο?δεν το βρισκω με τιποτα
Captain Μάρτιος 11, 2009 Author #7 Μάρτιος 11, 2009 Αγγελε με αλλο τροπο δεν γινεται?βασικα εχω να κανω φορματ απο το καλοκαιρι αλλα ψαχνω κατι πιο ανωδυνο.αφου το διαβαζει το αντιβιρους.η δουλεια του δεν ειναι να το σβηνει κιολας?τοτε τι αντιβιρους ειναι?
sakis_the_fraud Μάρτιος 11, 2009 #9 Μάρτιος 11, 2009 μηπως ειναι κρυφο αρχειο?δεν το βρισκω με τιποτα για να συνεχιζει να στο βγαζει σημαινει οτι υπαρχει. ισως ειναι κρυφο οπως λες. στο startup υπαρχει; Format δε πεζει? αν για καθε ιο κανεις φορματ, το antivirus για ποιον λογο το εχεις;
Captain Μάρτιος 11, 2009 Author #10 Μάρτιος 11, 2009 λοιπον Σακη δεν το βρισκει ουτε στο σταρταπ.επισης ανοιξα και το tune up μπας και το εχει εκει αλλα δεν.to runtime error που βγαζει πριν κλεισω το pc εχει αμεση σχεση με αυτο?γιωργο να βγαζω το nod να βαζω αλλο για να κανω αυτη τη δουλεια?αν δε κανει το ενα πιστευω δεν οφελει καν.προτεινεις κατι?
GeorgeVasil Μάρτιος 11, 2009 #11 Μάρτιος 11, 2009 γιωργο να βγαζω το nod να βαζω αλλο για να κανω αυτη τη δουλεια?αν δε κανει το ενα πιστευω δεν οφελει καν.προτεινεις κατι?Nαι εννοειτε οτι θα βγαλλεις το παλιο γιατι μπορει να δημιουργηθουν Conflicts.Τι εννοεις οτι ''αν δεν κανει το ενα δεν οφελει καν''?Δεν εχουν ολα τα Antivirus το ιδιο Engine. To ενα μπορει να το βρει το αλλο οχι.ΚΑV.
midkin Μάρτιος 11, 2009 #12 Μάρτιος 11, 2009 Σακη δεν υπαρχει αυτ το αρχειο σε εκεινο το directory.μηπως ειναι κρυφο αρχειο?δεν το βρισκω με τιποταStart -> Settings -> Control Panel -> Folder OptionsΚαρτέλα ViewΕπιλογή: Show hidden files and foldersΚαι αποεπιλογή: Hide protected operating system files (Recommended)
orion Μάρτιος 11, 2009 #13 Μάρτιος 11, 2009 Οπως ξαναειπα μπορεις και χωρις antivirus..εχουν γινει να μη πω τι...βγαζουν για ιο οτιδιποτε..ακομα και scanner ... λιγη προσοχη θελει...Πανε εδω http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/default.aspxΚατεβασε autoruns και process explorer...Ανεκτιμητα tools...βρες οτι περιεργο process τρεχει και κλειστο ..και δες τι ξεκιναει στην αρχη..
NickL Μάρτιος 11, 2009 #14 Μάρτιος 11, 2009 Κάνε boot από κάποια live έκδοση linux ή windows, erd ότι θες και σβήσε το αρχείο. Ένα κάρο εργαλεία υπάρχουν.
xrist Μάρτιος 11, 2009 #15 Μάρτιος 11, 2009 Οπως ξαναειπα μπορεις και χωρις antivirus..εχουν γινει να μη πω τι...βγαζουν για ιο οτιδιποτε..ακομα και scanner ... λιγη προσοχη θελει...Πανε εδω http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/default.aspx Κατεβασε autoruns και process explorer... Ανεκτιμητα tools...βρες οτι περιεργο process τρεχει και κλειστο ..και δες τι ξεκιναει στην αρχη.. Ρε συ Άγγελε κατέβασα τα προγράμματα που λες και είδα το χάος
sakis_the_fraud Μάρτιος 11, 2009 #16 Μάρτιος 11, 2009 Οπως ξαναειπα μπορεις και χωρις antivirus..εχουν γινει να μη πω τι...βγαζουν για ιο οτιδιποτε..ακομα και scanner ... λιγη προσοχη θελει... 3 χρονια εμπιστευομαι το KAV και μονο σε ενα απο τα 10-15 μηχανηματα γνωστων και φιλων που το εχω δωσει/εγκαταστησει εχω δει να κανει τετοια κουλα (α ρε Γιωργο μου χαλας τα στατιστικα ) ισως δεν δοκιμασες το σωστο... Κάνε boot από κάποια live έκδοση linux ή windows, erd ότι θες και σβήσε το αρχείο. Ένα κάρο εργαλεία υπάρχουν. για πες κανα-δυο live cd windows να "παιξουμε".
GeorgeVasil Μάρτιος 11, 2009 #17 Μάρτιος 11, 2009 για πες κανα-δυο live cd windows να "παιξουμε".VistaPE και ΕRD Commander (v5 για XP ,v6 για Vista)
NickL Μάρτιος 11, 2009 #18 Μάρτιος 11, 2009 Και το BartPE βεβαίως βεβαίως.Το erd δεν είναι ακριβώς live windows.
Captain Μάρτιος 12, 2009 Author #19 Μάρτιος 12, 2009 νταξει το σκοτωσα το ριμαδιασμενο.δηλαδη μου ειχε βγαλει την πιστη.παιδια ευχαριστω.κλασικα safe mode πατεντα της πατεντας και πολυ ωρα μονο και μονο για ενα τρογιανακι που κολησε το φλασακι μου απο τα αχαριστα pc της σχολης μου.
Captain Μάϊος 31, 2009 Author #20 Μάϊος 31, 2009 αυτη η ηλιθιοτητα που δε μπορει να σβησει απο το nod32 και τη βγαζει συνεχεια και εκτος αυτου κανει ολο το συστημα να κολλαει γνωριζει κανεις πως μπορει να φυγει?εκτοσ απο φορματ πανταWin32/injector.PK trojan
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.