Georgesod Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Πρέπει να κλείσει η S3 να πάψει να ταλαιπωρεί τους χρήστες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 τι καρτα ορε ειναι αυτη?????δεν καταλαβενο τι γινετε σε αυτο το review................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 5, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 ενδιαφέρον, αλλά με engineering καρτα και prototype drivers, "που πας ρε καραμήτρο"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Ιανουάριος 5, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Κάτσε να δούμε και τιμή. Πάντως δεν είναι και για πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Lows: * Compatibility problems with certain games * Super-sampling instead of multi-sampling * Doesnt support FSAA in OpenGL applications * Imperfect drivers Ανέλπιστο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 5, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Εχω προσεξει και εγω reviews με το συγκεκριμενο GPU εδω και καμποσο καιροκαι απο τι καταλαβαινω αναμενεται αθλια εκτος αμα γινει κανενα θαυμαΔεν αξιζε τον κοπο η αναφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 rofl ? η nvidia εχει να χρησιμοποιησει μεθοδο sumpersampling για το AA απο αποχες geforce 2 gts !η 3 μου (R.I.P κουκλιτσα ) ητανε απτις πρωτες το 2001 που χρησιμοποιουσανε multisampling ημαρτον , τουλαχιστον εχει καλυτερες επιδοσεις απο 6200 και Χ1300, ε αμα απευθυνεται σε τετοια κατηγορια χρηστων για 40-60 ευρω δεν ειναι πεφτει ασχημη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Ιανουάριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Δηλαδή θα πάρει κάποιος την 6600 ή τη Χ700 για να βάζει AA και AF σε 1280x1024? Εδώ κι αν ROFL...Αυτή παιδιά ξεκινάει ως low budget κάρτα και όπως φαντάζεστε θα πάει κυρίως σε OEM συστήματα που θέλουν μια απλή και φτηνή VGA που θα παίζει και κανα παιχνιδάκι αξιοπρεπώς. Και please, μη μου αρχίσει κανείς την ερμηνεία του "αξιοπρεπώς", ξέρω ότι είναι υποκειμενικό.Αλλά αν κοστίζει πχ 70 και οι άλλες 100 γιατί να μην τη χώσει ο κατασκευαστής στο πάνω από 50% των συστημάτων που πουλάει σε "απλούς" χρήστες και σε εταιρείες?ΟΚ, αν έχει προβλήματα θα πάει στα σκουπίδια, αυτό όμως θα το κρίνουμε όταν βγει στην αγορά επίσημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 'Εχει αρκετή προϋπηρεσία η S3 στο να βγάζει πατάτες (s2000) και γενικά να υπόσχετε και να μαίνουνε οι χρήστες με τις υποσχέσεις. Εδώ παρολίγο να μας άδειαζε τη γωνιά forever. Δε λέω, μακάρι να πίνει αίμα και να κάνει και 50, ΑΛΛΑ.....το σενάριο βρωμάει μούχλα κι επανάληψη απο 100km + το review έγινε ήδη (ultra beta pre release μεν.....τυπική S3 που φυλάει το πάτο της δε) και έδειξε περι τίνος πρόκειτε.....δηλαδή το να πατώνει σε ps 1.4 και 2.0 και μετά στο 3 ν απογειώνεται, δε βρωμάει?.....Προσωπικά τη θεωρώ σκουπίδι απο τώρα διότι το ίδιο πράμα το έζησα και με την s2000 (αντίπαλο δέος -όπου -δ->-π της geforce256) όπου θα έσπερνε.....αλλά τελικά τον έπινε απο 100 μερίες και μέχρι που την πέταξα, drivers της προκοπής δεν είχανε κυκλοφορήσει.....και μόλις είδα τις εικόνες του AOE θυμήθικα το Flight Sim της M$ το οποίο δεν έτρεξε ΠΟΤΕ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 γενικα η συμβατοτητα στα παιχνιδια δεν ειναι και οτι πιο ευκολο αφου πρεπει να συνενοουνται με τους developers κλπ, δειτε για παραδειγμα XGI, μονο η matrox parhelia ειχε καλη συμβατοτητα και ας μην ητανε ATI/NVIDIA, αλλα για την εποχη δεν ειχε ουτε τις επιδοσεις της 8500 παντως αμα στρωσουν οι drivers, απτα ενσωματωμενα τσιπακια γραφικων της intel θα ειναι σιγουρα προτιμοτερη , παντως δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου outlaw, δηλαδη η ιδια η S3 διαφημιζει τοσα χρονια τις καρτες της ποτε ως high perfomance solutions ? δεν νομιζω, στις vga ισχυει σε ενα μεγαλο ποσοστο το οτι "πληρωνεις παιρνεις" Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 παντως δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου outlaw, δηλαδη η ιδια η S3 διαφημιζει τοσα χρονια τις καρτες της ποτε ως high perfomance solutions ? 1ον Δεν στο ζήτησε κανείς....ούτε καν εγώ που είναι και δικό μου 2ον Η S3 δεν φτιάχνει κάρτες αλλά chips 3ον Πόσο χρονών είσαι? Μάλλον δεν έζησες pci vga εποχές ούτε κάν Savage4 δεν νομιζω, στις vga ισχυει σε ενα μεγαλο ποσοστο το οτι "πληρωνεις παιρνεις" Τόσα ξέρεις τόσα λες. Δώσε εσύ 100 χιλιάρικα σε viper II ή για stealth 3d 2000 και έλα πες μου μετά γιατί το hardware T&L engine που πλήρωσες είναι disabled ή γιατί το ddraw σέρνεται.....αλλά και πάλι δε νομίζω να τις πρόλαβες τις κάρτες. φιλικά πάντα:daisy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 5, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 00:37] 1ον Δεν στο ζήτησε κανείς....ούτε καν εγώ που είναι και δικό μου 2ον Η S3 δεν φτιάχνει κάρτες αλλά chips 3ον Πόσο χρονών είσαι? Μάλλον δεν έζησες pci vga εποχές ούτε κάν Savage4 Τόσα ξέρεις τόσα λες. Δώσε εσύ 100 χιλιάρικα σε viper II ή για stealth 3d 2000 και έλα πες μου μετά γιατί το hardware T&L engine που πλήρωσες είναι disabled ή γιατί το ddraw σέρνεται.....αλλά και πάλι δε νομίζω να τις πρόλαβες τις κάρτες. φιλικά πάντα:daisy: outlaw χαλάρωσε οι κάρτες που αναφέρεις ηταν κορυφή για την εποχή τους και άξιζαν τα λεφτά τους. Κάποτε η s3 ηταν μεγάλη εταιρία και έβγαζε καλές κάρτες ακόμα το virge dx/gx έπαιζε quake2. Oσο για το T&L είναι τεχνική που βγήκε αργότερα, στο μόνο που έχανε η s3 ηταν σε ΑPI, το s3 metal δεν τα πήγαινε καλά όσο το glide ή το opengl της powerVR. Noμίζω οτι είναι άδικο να κατηγορεί κάποιος μια εταίρια με την ίστορια της S3. Μακάρι να βγάλει καλές κάρτες γιατί δεν πάει άλλο το ati vs nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 01:08] outlaw χαλάρωσε οι κάρτες που αναφέρεις ηταν κορυφή για την εποχή τους και άξιζαν τα λεφτά τους. Κάποτε η s3 ηταν μεγάλη εταιρία και έβγαζε καλές κάρτες ακόμα το virge dx/gx έπαιζε quake2. Oσο για το T&L είναι τεχνική που βγήκε αργότερα, στο μόνο που έχανε η s3 ηταν σε ΑPI, το s3 metal δεν τα πήγαινε καλά όσο το glide ή το opengl της powerVR. Noμίζω οτι είναι άδικο να κατηγορεί κάποιος μια εταίρια με την ίστορια της S3. Μακάρι να βγάλει καλές κάρτες γιατί δεν πάει άλλο το ati vs nvidia. Εγώ να χαλαρώσω μ αυτά π ακούω ? Για πάμε : To quake 2 ήτανε ogl/glide/powervr*/software engine......το virge dx/gx ΔΕΝ υποστήριζε ogl.....εσύ πως το έπαιξες σε κάποιο πλήν του software με gx/dx? (gx-> sgram directx, dx->dram directx.....και πάλι στο direct x σκουπίδι ήτανε). Τ&L engine το savege 2000 είχε αλλά ελατωματική και γι αυτό έγινε disable....μπορούσες να το ενεργοποιήσεις με registry key αλλά στο 99% των περιπτώσεων έτρωγες freeze στα παιχνίδια που πηγαίνανε να το εκμεταλευτούνε. Το metal ήτανε μια χαρά ΑΡΙ. Είχες βάλει το unreal tournament patch να έβλεπες πως πήγαινε μια savage4? Το αν το θάψανε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το glide ήτανε της 3dfx και το opengl της sgi.......powervr είχε η matrox mystique και έτρεχε MGL api. Το μακάρι, μακάρι, αλλά πλέον δεν ελπίζω σ αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 καταρχην ειμαι 17 και η πρωτη μου vga ητανε μια diamond viper 550 που την πηρα λιγο πριν την πεμπτη δημοτικου οποτε ναι δεν ειχα ποτε vga σε pci slot (viper II και stealth μονο το ονομα τους ειχα ακουστα τοτες), επισης και εγω για gpu μιλαω, οι μονες εταιρειες που κανανε και chip και πουλαγανε τις υλοποιησεις τους αν θυμαμαι καλα ειναι η matrox η 3dfx ( ενας απτους κυριοτερους λογους που εκλεισε imo) και η XGI, το οτι πληρωνεις παιρνεις ειπα οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο, οχι 100% δηλαδη για παραδειγμα : αμα εν ετη 2004 επαιρνε καποιος με 300ευρω 5950FX τον οκτωβριο αντι να εδινε 100 ευρω λιγοτερα για την 6600gt με την δικαιολογια οτι η 5950 ειναι high-end( προ-προηγουμενη γενιας πλεον ) και πιο ακριβη θα ητανε μλκς με περικεφαλαια αυτο που ρωταω ειναι αν η S3 προωθουσε τοτε η ακομα και σημερα τα προιοντα της ως high-end η οχι, γιατι αμα δεν συνεβει ποτε κατι τετοιο τοτε το να θαβεις την S3 ειναι ακυρο εντελως, αμα παλι η S3 εκανε κατα καιρους υποσχεσεις ( geforce 256 killer κλπ) και τυμπανουκρουσιες και τρελο promoταρισμα τοτε ναι ειμαι μαζι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 01:42] αυτο που ρωταω ειναι αν η S3 προωθουσε τοτε η ακομα και σημερα τα προιοντα της ως high-end η οχι, γιατι αμα δεν συνεβει ποτε κατι τετοιο τοτε το να θαβεις την S3 ειναι ακυρο εντελως, αμα παλι η S3 εκανε κατα καιρους υποσχεσεις ( geforce 256 killer κλπ) και τυμπανουκρουσιες και τρελο promoταρισμα τοτε ναι ειμαι μαζι σου Θάβω μια εταιρία της οποίας είχα σχεδόν όλες τις υλοποιήσεις....δεν ξύπνησα στραβά σήμερα το πρωί. Το είπα 2-3 φορές.....savage 2000......το καραδιαφήμίσανε ως το geforce killer.....έχω ακόμα RAM που συγκρίνει τα 2 chip (χωρίς να έχουνε κυκλοφορήσει).....και το chip το είχα και σε 2 κάρτες μάλιστα (diamond+manli.....όποιος την νύχτα περπατεί, λάσπες και S3 πατεί ).... Η v550 σου φορούσε nvidia tnt με μόνο κακό τα ψόφια ρολόγια (90/100). Την είχα κι αυτή. Έτη φωτός μπροστά όπως και η v770 ultra κι ας φόραγε bios της απλής απλά κλοκαρισμένο...... Το μοναδικό τίμιο s3 chip που βγήκε ήτανε το savage4 και πάλι σε 16ΜΒ υλοποιήσεις και προς τα μέσα της θητίας του.......πίσσα και πούπουλα στ άλλα και στην ίδια την εταιρία και τους ψοφολάγνους Ταϊβανούς (όπου στην ευχή είχανε έδρα) που μας δουλεύανε τόσα χρόνια. Υ.Γ. Όταν κάτι είναι να κάνει θραύση κάνει μπαμ με το καλημέρα.....θυμηθείτε τα 1α radeon πως ρίξανε το γάντι και το 8500 που ακολούθησε έβαλε την ΑΤΙ στο παιχνίδι......κάτι volari και xabre με το καλημέρα γτπκ ήτανε . Όταν κάτι δε τραβάει με το καλημέρα μου είναι αδιανόητο πως θα το απογειώσουνε ας πούμε οι drivers....άμα το hardware βρωμάει, ο driver τι να ξεπλύνει:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 01:24] Εγώ να χαλαρώσω μ αυτά π ακούω ? Για πάμε : To quake 2 ήτανε ogl/glide/powervr*/software engine......το virge dx/gx ΔΕΝ υποστήριζε ogl.....εσύ πως το έπαιξες σε κάποιο πλήν του software με gx/dx? (gx-> sgram directx, dx->dram directx.....και πάλι στο direct x σκουπίδι ήτανε). Τ&L engine το savege 2000 είχε αλλά ελατωματική και γι αυτό έγινε disable....μπορούσες να το ενεργοποιήσεις με registry key αλλά στο 99% των περιπτώσεων έτρωγες freeze στα παιχνίδια που πηγαίνανε να το εκμεταλευτούνε. Το metal ήτανε μια χαρά ΑΡΙ. Είχες βάλει το unreal tournament patch να έβλεπες πως πήγαινε μια savage4? Το αν το θάψανε είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Το glide ήτανε της 3dfx και το opengl της sgi.......powervr είχε η matrox mystique και έτρεχε MGL api. Το μακάρι, μακάρι, αλλά πλέον δεν ελπίζω σ αυτούς. Bρε το ξέρω οτι τα γνορίζεις όλα αυτά δεν σου είπα το αντίθετο, ούτε οτι το savage4 δεν είχε Τ&L μάλιστα θύμαμαι στα πρώτα game που ήθελαν Τ&L μπορούσες να τα ξέγελασεις με software T&L που δεν δούλευε σχεδόν πάντα Όσο για το quake2 το έπαιξα τότε με έναν pentium 166mmx@188 mhz και μια s3 virge dx σε software και rezolution 640χ480 το ίδιο και το unreal, άλλα σερνόταν και τότε πήρα μια Diamond stealth II s220 με το redition Oσο για το ut έχω την έκδοση Game of the year και υποστηρίζει metal μάλιστα το δοκίμασα με μια savage pro και πέταγε Αυτό που είπα πριν θα το πώ παλί μακάρι η s3 να μπεί πάλι στο παιχνίδι γιατί δεν μπορώ αλλό την ati και την nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από SkaL- [Σήμερα, στις 02:15] άλλα σερνόταν και τότε πήρα μια Diamond stealth II s220 με το redition Καλό το Verite 2100 της Rendition αλλά έπρεπε να είχες κάνει κράτη για την stealth II G480......740 powa :flower: Εγώ θα είχα μεγαλύτερες ελπίδες απο την matrox αλλά πέρα βρέχει....την έχουν καταβρεί με quad monitor και γδέρνουν όσους τα χρειάζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaL- Ιανουάριος 6, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Νice photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 18, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2006 skal θέλω την καρτούλα γραφικών που εχεις στην αγγελία, στου στέλνω p.m. αλλά δεν το δέχεται. Μιλάω για την 6800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.