Jump to content

6800le προβλημα με θερμοκρασια.

ibizakias8059

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα παιδια,θελω τις γνωσεις σας,

πηρα πριν κανα μηνα μια 6800le albatron απο το πλαισιο,την δουλευα σε default χρονισμουσ και ειχα ξεκλειδωσει 12 pipelines 5 vertex αφου μετα εβγαζε artifacts,ως εδω ολα καλα,μετα απο κανα 2 βδομαδες λεω να της βαλω μπλοκ και να την ενσωματωσω στην υδροψυξη,βαζω arctic silver στον πυρηνα,ενωνω τα παντα ,δουλευε στους 40 βαθμους,μια χαρα.

προχτες την πουλησα σε ενα φιλαρακι μιας και εγω πηρα pci-express και εδω ερχεται το προβλημα,

εβαλα την αρχικη της ψυκτρα ακολουθωντας την διαδικασια που ακολουθω και στον επεξεργαστη,καθαρισα τον πυρηνα με λιγο οινοπνευμα πανς σε καθαρο πανι ποθ δεν αφηνει χνουδι,εβαλα arctic silver πανω στον πυρηνα(οχι στο τετραγωνο πλαισιο γυρω του ομως,μονο στο τετραγωνο στο κεντρο)την βιδωσα και την εβαλα στο δευτερο συστημα,ολα πηγαν καλα 3dmark03 κατι πανω απο 6700,οκ δεν με ενδιεφεραι κιολας.

την παω στον φιλο,την δουλευει default για μια μερα(6800κατι στο 3dmark03),θερμοκρασια καπου 50-52,φυσιολογικο λεω.....

ξεκλειδωνουμε πρωτα 12pipelines, 5shaders παει 8400 στο `03,θερμοκρασια 53-54,λογικο λεω,

μετα παμε 16 pipelines,5 shaders 9200 στο `03,55 βαθμους θερμοκρασια

μετα 16 και 6 shaders και εκει τα σπαει η καρτα(λολ)5500 στο `03 και θερμοκρασια 256 βαθμουςhttp://www.thelab.gr/newthread.php?s=&action=newthread&forumid=29#

http://www.thelab.gr/newthread.php?s=&action=newthread&forumid=29#

οκ λεω καναμε πατατα,βγαζω την καρτα την ξαναβαζω εχοντασ βγαλει δριωερσ και τουσ ξαναπερασαμε,δουλεψε μια μερα σε default και θερμοκρασια 50-52,λεω το σωσαμε,μετα την παμε 12,5 shaders εκει που δουλευε μια χαρα δηλαδη,δουλευει κομπλε για μια μερα,ολη μερα παιζαμε F.EA.R, MOST WANTED σε πληρη γραφικα και κανενα προβλημα,

την επομενη μερα βαζει το παιδι να δει τηλεοραση μετα απο κανα 2 ωρες η οθονη αρχιζει να σπαει και μετα εβγαλε μηνυμα οτι εγινε επιβραδυνση για να αποφευχθει προβλημα στην καρτα και απο τοτε λεει παλι 256 βαθμους θερμοκρασια αντε να πεσει στους 156 καμμια φορα αλλα οτι και να γινει ειναι σε εξωπραγματικα επιπεδα,ασε που εβαλα το χερι μου στην ψυκτρα και ενταξει ηταν καυτη αλλα οχι και 250 βαθμοι,θαειχαν λιωσει τα παντα.

σορρυ που σας κουρασα αλλα τι να κανω,το φορματ το θελω ως τελευταια λυση να γινεται.....ευχαριστω

Καλημέρα !!!

Ελπίζω να έχεις λύσει το πρόβλημά σου αλλά σε περίπτωση που δεν τότε άκου και την

Ταπεινή μου γνώμη .

Ξανα κάνε όλη την διαδικασία με το arctic silver πάνω στον πυρήνα και ξαναδοκίμασε την κάρτα.

Εάν δεν δουλέψει.δύσκολά .καλή τύχη!!

μαλλον διαβαζει λαθος απο τον αισθητηρα...

με 256 βαθμους μαλλον θα χρειαζοσουν πυροσβεστηρα και οχι ψυξη...

την παρασκευη θα ειναι η μερα της κρισης,θα ξεκινησω απο την ψυκτρα,αυτη την φορα θα βαλω μια ασπρη θερμοαγωγιμη που ειχε μια titan ψυκτρα που ειχα παρει και θα βαλω πολυ ποσοτητα οπως ακριβως και οταν την ειχα πρωτοανοικσει την καρτα και ειχα πασαλειφτει παντου(λολ).θα της περασω τους τελευταιους οδηγους,θα κανω τον σταυρο μου και θα ελπιζω να δουλεψει.....με παραξενευει το γεγονος οτι περιμενε 4 μερες να χαζεψει ο σενσορας με την θερμοκρασια,αρα πιστευω οτι δεν φταιει η ψυκτρα,μαλλον ο φιλος μου εγινε απληστος και την πιεσε πολυ στο ξεκλειδωμα και τα επαιξε η καρτα,αν γινεται αυτο δηλαδη........διοτι ολα αρχισαν οταν ξεκλειδωσε 16 pipelines και 6 shaders. πριν οταν ειχε ξεκλειδωσει12 και 5 και 16 και 5 ολα ηταν καλα....

ασε που αν εφταιγε η ψυκτρα στο πρωτο αναμα θα ειχε υψηλη θερμοκρασια και θα κολλαγε οταν την πιεζαμε αλλα επαιζε 50 με 60-65 φουλ..φυσιολογικο για στοκ....

αυτα προς το παρον.........παρασκευη αναμενουμε.......οβερ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.