Jump to content

stability test

Jpp

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ποτε ενα pc μπορει να θεωρηθει stable.

Πια προγραμματα πρεπει να τρεξουν και ποσες ωρες το καθενα για να εχουμε αποτελεσματα;

Δε μιλαω για κλοκαρισμενο pc.

Εχει σχεση η σταθεροτητα του pc με τις μπλε οθονες;

Αρχική απάντηση από Jpp

Μάλλον η αστάθεια θα έλεγα:hehe:

memtest: 12 ωρες

s&m : ωρες;

pi32mb : ωρες;

πρεπει να τρεξω και τπτ αλλο; χωρις oc + gaming.

S&M : άστο να τελειώσει Long Test με Maximum CPU Load

pi32MB : τι ώρες??? απλά άστο να ολοκληρώσει.

αν δεν έχεις AMD πολύ καλό για κάποιον με μεγάλη υπομονή είναι και το Prime.

πατησα στο s&m loop (100% load) στις ποσες ωρες θα το χει βγαλει σιγουρα μια φορα ; (3200 venice / 1gb 3448)

memtest ετρεξα ενα 12ωρο.

Pi32 λογικα θα κανει 40-45mins απλα απο κεκτhμενη ταχυτητα εβαλα ωρες.

Αν βγουν αυτα τα 3 θα ειμαι σιγουρος ;

βεβαια αυτα τα προγραμματα και να βγουν δε εξασφαλιζουν οτι το pc δε θα βγαζει μπλε οθονες ; εννοω για τυχον προβληματα των drivers.

edit : για να γινω πιο συγκεκριμενος ειχα προβλημα με τον nforce networking controller εβαλα εναν νεο driver και προς το παρον διχνει να εχει ξεπερασει το προβλημα. Απλα φοβαμαι οτι παρα τα benchs που τρεχω δε θα χουν αμεση σχεση με το προβλημα μου.

Αρχική απάντηση από Jpp

Απολύτως καμία. Το πιο σταθερό PC, θεωρείται αυτό που πετάει μπλε οθόνες μετά από κάθε login.

(Sorry, αλλά δεν άντεξα...)

Λοιπόν, άμα δεν κάνεις OC, σημαίνει ότι το πισί το θες για συγκεκριμένες δουλειές. Αν σου κάνει αυτές τις δουλειές, τι σε νοιάζει τι θα πει το memtest και τα λοιπά;

Είναι σα να λέμε ότι έχεις ένα πισί για ένα χρόνο χωρίς κρασάρισμα, επανεκκίνηση, μπλε οθόνη κλπ και μια μέρα τρέχεις το S&M και σου "χτυπάει" και αποφασίζεις "το πισί μου δεν είναι σταθερό". ’μα κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει, είναι σταθερό.

Και ο ΡΙΙΙ της αδερφής μου θα κρασάρει άμα τρέξω το 3dMark05 με την onboard vga του i810, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι σταθερός :)

Αρχική απάντηση από Jpp

Αν βγουν αυτα τα 3 θα ειμαι σιγουρος ;

τι πάει να πει σίγουρος.....

δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα ούτε στα pc ούτε πουθενά

αφού δεν κλοκάρεις όπως είπες, έχεις απλά ελάχιστες πιθανότητες για λάθη και σχεδόν μηδενικές για επανεκινήσεις.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 17:46]

Απολύτως καμία. Το πιο σταθερό PC, θεωρείται αυτό που πετάει μπλε οθόνες μετά από κάθε login.

Λοιπόν, άμα δεν κάνεις OC, σημαίνει ότι το πισί το θες για συγκεκριμένες δουλειές. Αν σου κάνει αυτές τις δουλειές, τι σε νοιάζει τι θα πει το memtest και τα λοιπά;

Είναι σα να λέμε ότι έχεις ένα πισί για ένα χρόνο χωρίς κρασάρισμα, επανεκκίνηση, μπλε οθόνη κλπ και μια μέρα τρέχεις το S&M και σου "χτυπάει" και αποφασίζεις "το πισί μου δεν είναι σταθερό". ’μα κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει, είναι σταθερό.

Και ο ΡΙΙΙ της αδερφής μου θα κρασάρει άμα τρέξω το 3dMark05 με την onboard vga του i810, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είναι σταθερός :)

Ειναι σχεδόν προφανές...:T: :worship: :worship: :worship:

Αρχική απάντηση από Jpp

edit : για να γινω πιο συγκεκριμενος ειχα προβλημα με τον nforce networking controller εβαλα εναν νεο driver και προς το παρον διχνει να εχει ξεπερασει το προβλημα. Απλα φοβαμαι οτι παρα τα benchs που τρεχω δε θα χουν αμεση σχεση με το προβλημα μου.

δε μιλαω για το δικο μου pc και ξερω οτι αυτα που ρωταω ακουγονται καπως....

Το θεμα ειναι οτι αυτο το pc το εχω φτιαξει μια μια φιλη και παρολο που το ειχα σκισει για 4 μερες πριν το δωσω με το που το πηρε τις αρχισαν τα προβληματα χωρις αιτια. Το pc εκανε επανεκκινηση ακομα και οταν εβλεπε ενα dvd.

Και επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη αρχιζω να τρεχω benchs μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το hardware απο τις ~10-20 επανεκκινησεις που εκανε ειτε απο μονο του ειτε απο το ρευμα.

το δικο μου τρεχει 2.2 @ 2.8-9 με αερα (3700+ diego) και ουτε που εχω δει ποτε μπλε οθονη.

αλλα αυτα εχουν τα pc.

edit :

Αρχική απάντηση από

Chosen

εδω δεν καταλαβαινω τι εννοεις.

2.8 για καθε μερα

2.86 100% stable - 2.9ghz δεν ετρεξα ολα τα benchs επειδη δε σκοπευα να το αφησω τοσο ψηλα. full stable παντα.

αλλα επειδη τωρα δε καθομαι στο pc το εχω γυρισει 2.2 μην τρωει 1.55v τσαμπα. παντως full clocked ειχα pi 29sec χωρις ψαξιμο και στο σανδρα εριχνα ~1k στον fx57.

οσο για το προβλημα εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι εννοει o chosen.

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 17:57]

...δε μιλαω για το δικο μου pc και ξερω οτι αυτα που ρωταω ακουγονται καπως....

Το θεμα ειναι οτι αυτο το pc το εχω φτιαξει μια μια φιλη και παρολο που το ειχα σκισει για 4 μερες πριν το δωσω με το που το πηρε τις αρχισαν τα προβληματα χωρις αιτια. Το pc εκανε επανεκκινηση ακομα και οταν εβλεπε ενα dvd...

Και επειδη δεν μπορω να βγαλω ακρη αρχιζω να τρεχω benchs μηπως υπαρχει καποιο προβλημα με το hardware απο τις ~10-20 επανεκκινησεις που εκανε ειτε απο μονο του ειτε απο το ρευμα...

Aφου οπως ειπες το ειχες δοκιμασει πριν της το δωσεις το μηχανημα και

δουλευε οκ, σκεφτηκες μηπως δεν ειναι θεμα hardware αλλα καποιου software

που εβαλε εκεινη ή ακομα και καποιου spyware-virus?

Ασταθεια σημαινει πολλα πραγματα και οχι απαραιτητα ελλατωματικο hardware...

Δεν χανεις τιποτα να το τσεκαρεις και για ιους ή ακομα καλυτερα αν ξαναπερασεις

τα windows με clean installation σαν εσχατη λυση.

αν ειχα το ρευμα 2.8 δε θα ποσταρα τωρα! :devil:

το s&m μου λεει cycle 2 παει να πει οτι τελειωσε το πρωτο loop ετσι;

παντως ολα error less ειναι.

edit :

επειδη το pc ειναι καθαρο μετα απο ενα scan που εκανα για αυτο δε σκεφτομαι ακομα το φορματ.

Αρχική απάντηση από Jpp

αν ειχα το ρευμα 2.8 δε θα ποσταρα τωρα! :devil:

λέω ρε παιδί μου μήπως έχεις κάνει κανά special mod για να καίς επεξεργαστές...:toomuchne :rofl: :rofl: :rofl:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.