ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 αυτο που θα ηθελα να μαθω αν γινεται ειναι αν μπορει το προγραμμα αυτο να παρει ενα μεγαλο αρχειο >8 gb και να το αποθηκευση σε 2 ή 3 dvd αυτοματα χωρις να κατσω να σπασω εγο το αρχειο/φακελο. Οπως στο winrar οπου μπορεις να με τα cd ή δισκεττες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Δεν έχω το Nero εδώ, αλλά νομίζω το κάνει με το Nero-BackupEdit:Save and Restore with BackItUp 2.Backup your entire system up on spanning over several CDs/DVDs, schedule an automatic backup with Job Scheduler, drag and drop the files you want to save, create an FTP backup, or password protect your data. Whichever you choose, Nero 7 makes sure that your important files stay right where you need them.http://www.nero.com/nero7/eng/Products.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 4, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 ναι οντως το κανει με αυτο αλλα εγω εχω ηδη κανει το μπακαπ με το προγραμμα που εχουνε μεσα τα windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Και τι σε πειράζει? Κάνε αυτό το αρχείο μόνο με το Nero. Κι αν σε βολεύει, μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο το Nero που έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 4, 2006 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 απο εδω και στο εξης μονο με nero αλλα τα ηδη υπαρχοντα backup δε τα δεχεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.