Jump to content

Καρτα ήχου...

dioptra999

Recommended Posts

Λοιπόν Κύριοι συνφορουμιτες :D θέλω την γνώμη σας για κάρτα ήχου... :tomato:

Έχω δει κάποιες αλλα όλες κάνουν κοντά στα 70. Αυτό που θέλω ειναι να κάνω ένα theater pc για το σαλόνι ενός φίλου...το οποίο θα παίζει σε plasma (ίσως HDTV λόγω κόστους δεν ξέρω ακόμα).

Το όλο συστημα που υπάρχει κοστίζει περίπου 50000 είναι αρκετά 70 κάρτα ήχου???

Μπορείς να πάρεις κάρτα ήχου για PC απο αλλού (Νακας ας πούμε?)?????

Θέλουμε την καλύτερη απόδοση σε 5:1 ή 7:1

Aκου.Σε σχεση με τις καρτες που εχουν βγει τελευταια(X-fi)ειναι λιγα τα 70.Παντως εγω με την creative soundblaster Audigy 2 ZS μια χαρα βολευομαι!Στα λεφτα σου δεν νομιζω να βρισεις κατι αλλο.

Ο Νακας θα εχει καρτες αλλα νομιζω ειναι για επεγγελματικο ηχο και ειναι ακριβες.Δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι απο τοτε που ο Νακας εκανε τη σελιδα του μονο για μελη δεν εχω ξαναμπει!

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στο e-shop μια Audigy 4 Pro γύρω στα 70 ... Υπεραρκετή για Home Theatre PC... Αλλά εγώ σου λέω ότι ακόμη και μια Audigy 2 ZS απλή θα παίζει κορυφαία...

O Νάκας φαντάζομαι έχει επαγγελματικές κάρτες ήχου, όπως π.χ. Yamaha... Φυσικά θα είναι πανάκριβες...

Σε τι ηχεία θα παίζει ο φίλος σου;;;

EDIT: Να και το link http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.540172 (bulk είναι βέβαια, αλλά δεν νομίζω να σε χαλάει...)

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 12:37]

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει στο e-shop μια Audigy 4 Pro γύρω στα 70 ... Υπεραρκετή για Home Theatre PC... Αλλά εγώ σου λέω ότι ακόμη και μια Audigy 2 ZS απλή θα παίζει κορυφαία...

O Νάκας φαντάζομαι έχει επαγγελματικές κάρτες ήχου, όπως π.χ. Yamaha... Φυσικά θα είναι πανάκριβες...

Σε τι ηχεία θα παίζει ο φίλος σου;;;

Δεν θυμάμαι ακριβώς την μαρκα μπορώ όμως να τα περιγράψω...

Ειναι μαυρα περίπου 1,80 ύψος ηλεκτροστατικά και το καθένα απο αυτά έχει δικό του ενησχυτή 350w!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! έχουν ενσωματωμένο subwoofer και ειναι περίπου 70κιλά το καθένα

!!!!! !!!!!

Δεν αστειέυομαι ειναι απο τα καλύτερα στο κόσμο...και ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στα 4500 που είπα... κάποια στιγμλη θα ΄φερω φοτο για να δουν όλοι.

Αρα τι κάνω πάω Νακα???

Αυτην

λες.

Τι νακα?Του νακα ειναι για επαγγελματικη επεξεργασια ηχου,dj και αλλα.Εχω την εντιπωση οτι κανουν καμια 700.

Παρε καλυτερα μια τετοια!!!

Γουσταρεις?

Υπαρχουν ακομα για πιο οικονομικα και οι αλλες Χ-fi.

ειναι καλή η creative...και τα λεφτά δεν ειναι πολλά...Φαντάσου οτι πρέπει να δώσει ήχο στο συστημα που έιπα...αυτό δεν εσημαίνει μόνο δύναμη αλλα και τις τρύπες που πρέπει για να συνδεθεί σωστά...

Δεν νομιζω να παιξει καμια καλυτερη απο την creative σε καρτες ηχου για pc.Δεν συγκρινω με επαγγελματικες,αυτη ειναι αλλη κατηγορεια.

Σε αυτο με τις τρυπες δεν νομιζω να εχεις προβλημα γιατι ειανι καρτα τελευταιας γεννιας και προοριζεται και για htpc.

εδιτ.Κοιτα στο Νακα.

Αρχική απάντηση από dioptra999

Δεν θυμάμαι ακριβώς την μαρκα μπορώ όμως να τα περιγράψω...

Ειναι μαυρα περίπου 1,80 ύψος ηλεκτροστατικά και το καθένα απο αυτά έχει δικό του ενησχυτή 350w!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! έχουν ενσωματωμένο subwoofer και ειναι περίπου 70κιλά το καθένα

Μagnepan εχει???

Nα δω magnepan και εικονα απο XP αναμεσα (στην lcd) και μετα .......!!!!!!!!!!

μπορει και martin logan..........

οτι καρτα ηχου και να βαλεις αυτα τα ηχεια θα παιζουν υπεροχα το συμπιεσμενο ηχο του dvd και τα mp3 του φιλου σου.μονο ενα κορυφαιο πικαπ μπορει να "ζορισει" αυτα τα ηχεια

Αρχική απάντηση από cptkoulis [Σήμερα, στις 14:50]

μπορει και martin logan..........

οτι καρτα ηχου και να βαλεις αυτα τα ηχεια θα παιζουν υπεροχα το συμπιεσμενο ηχο του dvd και τα mp3 του φιλου σου.μονο ενα κορυφαιο πικαπ μπορει να "ζορισει" αυτα τα ηχεια

ωραία αρα με συμβουλευετε να μην πάρουμε ακριβότερη κάρτα ήχου???

η ποιοτητα πρέπει να ειναι η καλύτερη δυνατή και τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο!!!

Αν και κατέληξες, να σου πω τη γνώμη μου για τις κάρτες ήχου...

1. Θες να ακούς κλικ και κανένα mp3; Αρκέσου στην on board.

2. Θες να ακούς καλά μουσική και ταινίες και τα συναφή χωρίς να ξωδευτείς ιδιαίτερα; Πάρε μια φτηνή Creative Audigy.

3. Θες ό,τι καλύτερο απο αναπαραγωγή για PC; Πάρε μια X-Fi.

4. Θες να κάνεις ηχογράφηση ή τον Dj κτλ; Τότε ψάξου σε Terratec κυρίως και κοίτα όσο μπορείς να αποφύγεις τον Νάκα γιατί έχει μια τάση να τα φέρνει ακριβά όσα φέρνει...

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 17:44]

Αν και κατέληξες, να σου πω τη γνώμη μου για τις κάρτες ήχου...

1. Θες να ακούς κλικ και κανένα mp3; Αρκέσου στην on board.

2. Θες να ακούς καλά μουσική και ταινίες και τα συναφή χωρίς να ξωδευτείς ιδιαίτερα; Πάρε μια φτηνή Creative Audigy.

3. Θες ό,τι καλύτερο απο αναπαραγωγή για PC; Πάρε μια X-Fi.

4. Θες να κάνεις ηχογράφηση ή τον Dj κτλ; Τότε ψάξου σε Terratec κυρίως και κοίτα όσο μπορείς να αποφύγεις τον Νάκα γιατί έχει μια τάση να τα φέρνει ακριβά όσα φέρνει...

το παρατήρησα αυτό για τον Νακα!!!

Ειμαι στην κατηγορία 3...Και η επιλογή μας ήταν εκεί. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, διέλυσες και την τελευταία αναστολή που είχα

Ξερει κανείς τίποτα για ΑΥΤΟ

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

παντως εδω που τα λεμε αφου μιλαμε για τοσο καλο συστημα για να μην ξενερωσω εσενα και τους συνφορουμιτες λεγοντας οτι ειναι κριμα να ειναι συνδεδεμενο με pc τουλαχιστον παρε μια εκδοση x-fi με οπτικη εξοδο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.