Nos-Dio Ιανουάριος 8, 2006 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker ΦΑΚ Ναι αλλά μην ξεχνάς είσαι 2-36 ενώ ο άλλος 2*80 και μην ξεχνάς πόσα έδωσες και πόσα έδωσε... οτι κοστιζουν κοστιζουν...αλλα με τις σημερινες τιμες...δωσε 60 ευρω παρε εναν 80ρη και εισαι στα ιδια γιγα. Απο τα λιγες περιπτωσεις που θα τα ξαναεδινα τα λεφτα... sorry dag για το ΟΤ... στο θεμα παρε μητρικη για τον X2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 8, 2006 #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Nos-Dio οτι κοστιζουν κοστιζουν...αλλα με τις σημερινες τιμες...δωσε 60 ευρω παρε εναν 80ρη και εισαι στα ιδια γιγα. Απο τα λιγες περιπτωσεις που θα τα ξαναεδινα τα λεφτα... sorry dag για το ΟΤ... στο θεμα παρε μητρικη για τον X2... Παρε DFI ρε Dagalidi!!!!! Nos Dio το δικο μου avatar ειναι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 8, 2006 #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Dag πάρε dfi και δώσε μου εμένα αυτό το ρετάλι που πάει 330 σταθερά με 65 ευρόπουλα,υποστηρίζει pcie και agp και ΑΜ2. (επίσης κάνε τα μοντ γιατί έχω χαζέψει να το λέω .Πιο απλά δε θα βρεις να κάνεις . Το vmem είναι μια απλή ένωση μόνο.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 8, 2006 Author #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Βρε μου σκοτίσατε τα ****** με την DFI..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 8, 2006 #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 21:39] Βρε μου σκοτίσατε τα ****** με την DFI..... υπερβολες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 8, 2006 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 κανα spi θα δουμε σε αυτο το θρεντ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 8, 2006 Author #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Για να μου την πέσουν όλοι μετά για την DFI ????? Bρε δεν έχω μνήμες με timmings για SPI... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Ιανουάριος 8, 2006 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από kallileo Παρε DFI ρε Dagalidi!!!!! Nos Dio το δικο μου avatar ειναι καλυτερο. εμενα εχει αφαιρετικο βλεμα.. Dag o AMD θελει την DFI του.Απλα ειναι η καλυτερη για o/c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 9, 2006 Author #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 Ξεφτίλαααααα.... Με μνήμες να τρέχουν περίπου στα 260 @ 3-4-4-8 τι να περιμένω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 10, 2006 Author #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Σήμερα θα δοκιμάσω μία XP120 ψύκτρα και μάλλον θα κάνω VMEM & Vcore MODs μπας και βελτιώσουμε λιγουλάκι τα πράγματα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLO Ιανουάριος 10, 2006 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2006 Πολυ καλος dagΑλλα πρεπει να παρεις καμια dfi να μπεις και εσυ στο club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 11, 2006 Author #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Kαι τώρα το κουφό της υποθέσεως... Εβαλα την ΧΡ120 με έναν 120fan στις 1500 περίπου στροφές (ΑΘΟΡΥΒΟΣ) και εκείνο που παρατήρησα είναι ότι μου ανέβηκαν τα IDLE TEMPS => 32 C από 29 και μου χαμήλωσαν τα FULL TEMPS 49 C από 55... Tι στο διάολο την έβγαλα 3 φορές και την ξαναέβαλα μπας και δεν κάθησε καλά και πάλι τα ίδια... Είναι πρωτη φορά που χρησιμοποιώ αυτό το τέρας και δεν ξέρω την συμπεριφορά του... Οσο για την μητρική θα φάει ΣΟΥΤ γιατί μου έσπασε στην κυριολεξία τα νεύρα... Δεν μπορώ να σταθεροποιήσω με ΤΙΠΟΤΑ πάνω από 2630 ΜΗΖ ακόμη και να δώσω 0.5 vcore παραπάνω από τα 2620... :( Μάλλον πρέπει να πάω σε DFI ή ΜSI με AGP.... Πείτε μου ιδέες για την XP120 παρακαλώ.... :giveup: :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 11, 2006 #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Dag κι εγω με την ΧΡ-120 ειμαι κι εχω ψιλοαπογοητευτει με τις επιδοσεις της.Απ'οτι βλεπω σχεδον τα ιδια temps εχουμε.Αυτοι οι διπυρηνοι ειναι πολυ ζεστοι..Παντως για dfi στο ξαναλαω οτι δεν παιζουν καλα με Hynix.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 11, 2006 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ...σε αυτο με τα hynix εχει δικιο ο deadlock....αλλα και με την msi μην νομιζεις οτι πανε καλα ειχα δοκιμασει τις παλιες μου ocz 4200el 2χ256 και με το ζορι πηγαιναν 250 ...ασε που μεχρι εκει επαιρναν το 1Τ...απο κει και πανω με τπτ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 11, 2006 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Dag εχεις δοκιμασει τις μνημες με 2,5-4-4-5 ? στο λεω επειδη σε εμενα με τον A64 3500+ οι μνημες παιζουν καθημερινα στους παραπανω χρονισμους στα 287 (μεχρι 293 μαξ χωρις λαθη) και πρεπει να φορανε τα ιδια chip με τα δικα σου . Εμενα ειναι 2x512 OCZ 4000 EL Gold. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 11, 2006 Author #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Δοκίμασα τα πάντα με τις μνήμες και ότι Timmings και να αλλάξω το μόνο που πέρνω είναι BLUE SCREEN.... Τα 'ιδια συμβαίνουν και με το A64 Tweeaker. Aκόμη και αν βάλω διαιρέτη στις μνήμες (166) τα 2630 με τίποτα.... σταθερό.... Από τα 263 FSB και πάνω παλαβά συμβαίνουν με την μητρική...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 11, 2006 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis [Σήμερα, στις 09:50] Οσο για την μητρική θα φάει ΣΟΥΤ γιατί μου έσπασε στην κυριολεξία τα νεύρα... Υπερβολές , οι μισοί που σου είπαν να πάρεις dfi το έκαναν γιατί έχουν μετοχές στην DFI , και οι άλλοι μισοί εκεί , . Διαφορές με κάποιο άλλο mobo δεν θα δείς αφού το mobo σε ενα pc τι ρόλο να παιζει και αυτό σιγά μην επηρεάζει τις επιδόσεις [επειδή κουμπώνουν πάνω του cpu-vga-rams κλπ ??????? ] . Οσον αφορά την ΧP πέρα απο δυνατό φαν που μάλλον δεν θα θές για λόγους υσηχίας , θα μπορουσες . να έχεις ανοικτό το πλαινο για να τραβά το φαν της XP δροσερό αέρα . Η ένα φαν αν εχει τρύπα το πλαινο σου [για να μην το εχεις ανοικτο] ώστε να βελτιώσεις την ροή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 11, 2006 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 ΘΡΙΛΕΡ το θρεντ, περιμενω βιντεακι απο το σουτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Ιανουάριος 11, 2006 #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 10:13] Dag εχεις δοκιμασει τις μνημες με 2,5-4-4-5 ? στο λεω επειδη σε εμενα με τον A64 3500+ οι μνημες παιζουν καθημερινα στους παραπανω χρονισμους στα 287 (μεχρι 293 μαξ χωρις λαθη) και πρεπει να φορανε τα ιδια chip με τα δικα σου . Εμενα ειναι 2x512 OCZ 4000 EL Gold. ...φιλε μου αυτες που εχεις εσυ ειναι με τα καινουρια hynix 2.5-3-3-8 ή μπορει να εχεις πετυχει και Samsung TCC5 ... ...του dag ειναι απο τις πιο παλιες ..που δεν τραβαγαν και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 11, 2006 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Χμμμμ... 2 x 512MB ADATA Vitesta DDR500=Hynix...Με 2 τέτοια 256αρια σε μια dfi πριν κάνα 8μηνο δεν πήγαιναν καθόλου...Δεν ξέρω αν έγινε τίποτα με τα καινούρια bios... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.