nezos Ιανουάριος 5, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 την επομενη φορα που θα παω για cpu dag θα κατεβω πατρα να παμε παρεα πολυ καλος ο επεξεργαστης..... αλλα εισαι και καλοφαρδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 6, 2006 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Λοιπόν .... έβγαλα τα πάντα από την μητρική - και έβαλα το μεταλικό backplate.. Eβγαλα όλες τις ψύκτρες των chipset και άπλωσα Ceramique ... Εκανα κάπως καλύτερη την διάταξη των καλωδίων 'ετσι ώστε να έχω καλύτερη ροή αέρα - έκανα τον σταυρό μου και ....... POWER UP. Τώρα τα πάντα είναι σταθερά χωρίς ξαφνικά restart και υψηλές θερμοκρασίες αλλά δεν κέρδισα τίποτα όσον αφορά το Overclock.... 2620 MHZ σταθερό για 30 λεπτά στο S&M με Default Vcore 1.35... Δεν βγάζω 3ωρα όπως το MSI .... H τάση στις μνήμες είναι 2.7 MAX και οι ADATA VITESTA Που έχω θέλουν τουλάχιστον 2.8v για να πάνε σταθερά πάνω από 260 Μhz με καλά timmings.... Eτσι λοιπόν με βλέπω να μένω στα 2600Μηζ για 24/7 Ολα αυτά με αέρα βέβαια γιατί το EXOS απεβίωσε εδώ και 8 μήνες....:bye: Ισως με μία DFI να πήγαινα πολύ καλύτερα αλλά μην ξεχνάτε ότι έδωσα τα μισά λεφτά και πήρα πολύ περισσότερα από αυτά που περίμενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Φτιαχνεις το exos ( τι σκ@τ@ εχει παθει που δεν φτιαχνεται ) , περνεις μια dfi 939 με agp , πουλας την asrock και μετα μιλαμε , προς το παρον εισαι στην ignore list μου με τα μολις 2600 σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 6, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 12:32] Φτιαχνεις το exos ( τι σκ@τ@ εχει παθει που δεν φτιαχνεται ) , περνεις μια dfi 939 με agp , πουλας την asrock και μετα μιλαμε , προς το παρον εισαι στην ignore list μου με τα μολις 2600 σου. Eχει καεί το κύκλωμα που τροφοδοτεί τις αντλίες... Δεν με πειράζει καθόλου το ignore list σου.... Δοκιμάζω και overclock me undervoltage..... 1.225 από το BIOS..... σταθερό σε full load test S&M.... (~40 ΛΕΠΤ’) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Eχει καεί το κύκλωμα που τροφοδοτεί τις αντλίες... Δεν με πειράζει καθόλου το ignore list σου.... Δοκιμάζω και overclock me undervoltage..... 1.225 από το BIOS..... σταθερό σε full load test S&M.... (~40 ΛΕΠΤ’) 1) Βαζεις αλλη αντλια 2) Σε πειραζει αλλα δεν το λες , οπως σε πειραξε που δεν ηρθες βορεια 3)Δεν ειναι σωστο εναν επεξεργατη που απο την μανα του περνει 1.35 να του δινεις πιο χαμηλα θα τον χαλασεις. 4)Περιμενα κατι παραπανω απο σενα με απογοητευεις καθημερινα , που παει η σημερινη νεα γενια αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezos Ιανουάριος 6, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 3)Δεν ειναι σωστο εναν επεξεργατη που απο την μανα του περνει 1.35 να του δινεις πιο χαμηλα θα τον χαλασειςμε προβληματισε αυτο που γραφεις εγω την cpu την καιω σχεδον παντα πιο κατω απο το normal ρευμα που θελει και στα maximum stable mhz???λες να κανω μαμακια ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 6, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Dag, slow the much oil.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από nezos 3)Δεν ειναι σωστο εναν επεξεργατη που απο την μανα του περνει 1.35 να του δινεις πιο χαμηλα θα τον χαλασειςμε προβληματισε αυτο που γραφεις εγω την cpu την καιω σχεδον παντα πιο κατω απο το normal ρευμα που θελει και στα maximum stable mhz???λες να κανω μαμακια ???? πλακα κανω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 6, 2006 Author #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 14:24] πλακα κανω... Nαι βρε ..... γελάσαμε με την ψυχή μας... Πάντως στα 2200 σταθερός με 1.125 Vcore.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 6, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Λοιπόν δοκίμασε το beta 1 BIOS και μπορεί να δεις μια μικρή διαφορά. Από παραθύρια χρησιμοποίησε systool για να αλλάζεις ρολόγια. Προσοχή με το cpu-z γιατί δεν τη βρίσκουν και τα δυο μαζί ταυτόχρονα. (!!!) Όσο για τις μνήμες εντάξει το μοντ για να δώσεις 3 στρογγυλά και σταθερότατα - φιλτραρισμένα είναι απλά γελοιωδώς γελοίο. Πιο δύσκολο θα σου ήταν να στήσεις το βάπο!!!Για vcore αν τα 1.55 σου φτάνουν είναι ακόμη πιο εύκολο και από τις μνήμες για παραπάνω έχει λίγη προσπάθεια .Μη συμβιβάζεσαι η μητρική έχει πολλά να σου δώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 7, 2006 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 21:25] Λοιπόν δοκίμασε το beta 1 BIOS και μπορεί να δεις μια μικρή διαφορά. Από παραθύρια χρησιμοποίησε systool για να αλλάζεις ρολόγια. Προσοχή με το cpu-z γιατί δεν τη βρίσκουν και τα δυο μαζί ταυτόχρονα. (!!!) Όσο για τις μνήμες εντάξει το μοντ για να δώσεις 3 στρογγυλά και σταθερότατα - φιλτραρισμένα είναι απλά γελοιωδώς γελοίο. Πιο δύσκολο θα σου ήταν να στήσεις το βάπο!!! Για vcore αν τα 1.55 σου φτάνουν είναι ακόμη πιο εύκολο και από τις μνήμες για παραπάνω έχει λίγη προσπάθεια . Μη συμβιβάζεσαι η μητρική έχει πολλά να σου δώσει Βρε το ξέρω ότι η μητρική και η CPU έχουν πολλά αποθέματα ισχύος... αλλά με αέρα τα 2600 @ default vcore για 24/7 είναι καλά αφού σε full S&M και με κλειστό το CASE ξεπερνάω για μερικές στιγμές τα 50 C... Oταν με το καλό ξαναβάλω νεράκι όλα τα γκάζια θα πάνε στο ΜΑΧ....:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 7, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 ειχες τοσο μεγαλη αναγκη το δευτερο πυρηνα???νομιζω καλυτερα θα ηταν να ειχες παρει dfi και εναν 3500+ με τα ιδια και λιγοτερα λεφτατα 2600 θα τα ειχες για πρωινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 7, 2006 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Aν δε δοκιμάσεις δε θα καταλάβεις την διαφορά... Ολα τρέχουν χωρίς ίχνος LAG..... Σε λίγο θα αρχίσουν οι optimized εφαρμογές για dual... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Ιανουάριος 7, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 ολοι αυτες περιμενουμε.........για την ωρα ο ενας πυρηνας καθεται συνηθως Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 7, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Fax δοκίμασες να στείλεις? ’ντε καλορίζικο.....και καλα κλόκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 7, 2006 Author #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 07:58] Fax δοκίμασες να στείλεις? ’ντε καλορίζικο.....και καλα κλόκια Oxι αλλά η ADSL μου από 1024 έγινε 2048 ... Είδες τι κάνει ο διπλός πυρήνας ? :worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 8, 2006 Author #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Μπορεί να είμαι τυχερός με την CPU αλλά μάλλον είμαι άτυχος με την μητρική.... Μετά από πολλά τεστ και άπειρα S&M κατάλαβα ότι η μητρική από τα 263 FSB και πάνω κάνει παλαβά... Ξαφνικά παγώματα ακόμη και με 263 Χ 9 Χ 8 Χ 7 και στα 270 μόλις πάει να μπεί στα windows τρώω μπλέ οθόνες... Δοκίμασα OCWBetaBios 2 -3 - 4 & όλα τα official από το 1.1 - 1.5 και πάπαλα.... 263 και μετά τοίχος.... Με την MSI NEO2 περάσαμε S&M τα 2700 με 1.375 Vcore αλλά με την ASROCK ούτε τα 2600 μπορώ να πώ ότι είναι σταθερά αφού σε μερικές περιπτώσεις όταν δώσω restart στα windows απλά δεν μπουτάρω και πρέπει να κλείσω τον διακόπτη του psu για να ξαναξεκινήσω...:cry: Τεσπά ... Χαραμίζεται η CPU με αυτή την μητρική και μάλλον ίσως χρειάζεται καμμιά moda στο chipset για να στρώσει..... Το κακό είναι ότι μέχρι τώρα μόνο για Vcore & Vmem υπάρχουν MOD ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Ιανουάριος 8, 2006 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Bρε θα μας τρελλάνει αυτή η μητρική..... Εδωσα για πλάκα πάνω στην απελπισία μου FSB πάνω από 300 και σαν να μην τρέχει τίποτα... Ολα σταθερά εδώ και μάλλον θέλει κωλοδάχτυλο (ΑΚΑ FSB > 350) για να στρώσουν όλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpcupra Ιανουάριος 8, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Αρχική απάντηση από Dagalidis Bρε θα μας τρελλάνει αυτή η μητρική..... Εδωσα για πλάκα πάνω στην απελπισία μου FSB πάνω από 300 και σαν να μην τρέχει τίποτα... Ολα σταθερά εδώ και μάλλον θέλει κωλοδάχτυλο (ΑΚΑ FSB > 350) για να στρώσουν όλα... :tomato: :slap: η μητρικουλα σου οντως τρελαινει κοσμο!!!σταθερος εισαι εκει?για παιξε λιγο ακομα μπας.....:banging: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 8, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2006 Το τσίπσετ αφού δουλεύει σε πολλούς 320-350 δε θέλει ρεύμα. Τα ψυκτράκια των τσίπσετ είναι οργωμένα από κάτω, κοίτα ή να τα λειάνεις λιγάκι αν έχεις λίγο χρόνο ή να βάλεις λίγη καλή παστούλα. (και τα δύο φυσικά είναι ακόμη καλύτερα)OCWbeta1?Από τα βολτ που δίνεις ποια είναι πολυμετρημένα? Σε εμένα έκανε λίγο undervolting η μαμά.ENTIT: dfi killer λέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.