Jump to content

Τι μετράει σένα παιχνίδι?Τί είναι παιχνίδι?Είναι για παιδιά? Τα παιδιά,είναι παιδιά?

Jonathan

Recommended Posts

Θα ηθελα σ'αυτο το σημειο να προτεινω(βασει της κουβεντουλας μας)ενα υπεροχο βιβλιο,απο τις εκδοσεις 'Modern Times'και συγγραφεα το Πετρο Βενετη το "Αφου Μεγαλωσες Καλα Να Παθεις".Ενα βιβλιο 'συμμαχο' σε πολλες(καλες)ανησυχιες,που η αναγνωση του θυμιζει κομικς(με την εννοια της ευχαριστης αναγνωσης).Συνισταται σε μικρα και κυριως μεγαλα παιδια!!!

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από pavlosts [Χθες, στις 18:51]

Εντάξει ρε Τάκη δίκιο έχεις αλλά τι να του πώ εγω του γιού μου που όλοι οι φίλοι και γω μαζί "ΠΑΙΖΟΥΜΕ" αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια?

Nα του θυμισεις την Α.Ο.Ν.Α. την Ηλεκτρουπολη και τον Ερμη που 'λιωναμε ολη μερα οχι κολλημενη σε ενα p.c. αλλα τρωγωντας τα μουτρα μας απο τα αυτοσχεδια σκειτμπορντς και τα 'πειραγμενα' velamακια ρε γαμωτοοοοοο!!!!Γεια σου ρε Αργυρουπολαρα!!!

Μιας και μιλάτε για παιχνίδια με ατμόσφαιρα, δεν πρόσεξα κανέναν να αναφέρει το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ Vampire Bloodlines. Βέβαια από ότι ξέρω δεν έχει πουλήσει πολύ στην Ελλάδα, ενδεχομένως λόγω του ότι απευθύνεται σε ένα βαθμό σε πιο συγκεκριμένο και περιορισμένο κοινό.

Ή το απίστευτο Boiling Point, το οποίο μετά την προσθήκη κάποιων patch (όπως και το Vampire) διορθώνει πολλά από τα bugs που το συνόδευαν και μετατρέπεται σε μια απίστευτη εμπειρία (ειδικά όταν έχω βάλει στο Winamp το Camisa Negra και οδηγώ στη ζούγκλα...)

:)

Bloodlines ναί πάρα πολύ καλό.Το έλιωσα με μια Tremere. Το Boiling Poin μου φάνηκε πολύ πολύπλοκο στην αρχή, εκείνη τη στιγμή ήθελα κάτι γρήγορο,αλλά αφού λές οτι είναι καλό θα το δοκιμάσω.

Όσον αφορά το θέμα των παιδιών και τα PC, δε μου αρέσει η ιδέα της απαγόρευσης. Όχι δε θα παίξεις, όχι δε θα δεις παιδικά , όχι κάτσε να διαβάσεις κτλ κτλ κτλ. Εγώ θα παραδεχτώ τον γονιό που θα καταφέρει να δώσει στο μικρό να καταλάβει το τί συμβαίνει γύρω του. Να του δώσει το δικαίωμα να σκεφτεί μόνος του, να παίρνει κάποιες αποφάσεις. ’ν εξηγήσεις κάποια πράγματα έτσι όπως είναι,χωρίς να τα μεταγλωτήσεις στη 'γλώσσα' των παιδιών(δηλ. να του μιλήσεις σαν μεγάλο),πιστεύω θα ακούσει περισσότερο.τα παιδιά είναι παιδιά δεν είναι χαζά.

Αρχική απάντηση από τακης [Χθες, στις 16:52]

Nα του θυμισεις την Α.Ο.Ν.Α. την Ηλεκτρουπολη και τον Ερμη που 'λιωναμε ολη μερα οχι κολλημενη σε ενα p.c. αλλα τρωγωντας τα μουτρα μας απο τα αυτοσχεδια σκειτμπορντς και τα 'πειραγμενα' velamακια ρε γαμωτοοοοοο!!!!Γεια σου ρε Αργυρουπολαρα!!!

Ωραία μου ακούγονται όλα αυτά Τάκαρε αλλά δεν είμαι γέννημα θρέμα Αργυρούπολης και έτσι δεν τα κατέω σύντεκνε (Α.Ο.Ν.Α. κλπ).

Βέβαια δεν υπάρχει περίπτωση όταν μεγαλώσουνε λίγο (για τους ίους μιλάω) κάτι θα τους βάλω να κάνουν!!

Offtopic αλλα επι την ευκαιρια της συζητησης για το Vampire τoυ WOD

Camarila Rulezzzzz :p

Eπισης εκτος του Bloodlines εμενα μου αρεσε και το Vampire Redemption αν και ηταν ιδιαιτερα Hack and Slash για RPG

Μακαρι να ξαναβγει κανενα παιχνιδι στο PC βασισμενο στον κοσμο του WOD της White wolf και ιδιαιτερα στην καινουργια σειρα Vampire Requiem ;)

Note: Μου δωσατε και ιδεα, ευκαιρια και για να φυγει το αταλαντο κατιναριο απο το Avatar μου

με μελαγχολισατε!!:...:παλιες καλες εποχες!!αν κ μικρος (18 ειμαι) προλαβα πολλα απο τα παλια παιχνιδια γτ απο πολυ μικρος μου αρεσαν τα ηλεκτρονικα κ ολα τα μηχανηματα με τα coins...

απο τα αγαπημενα ηταν το asterix & obelix (παντα εχανα,αλλα μου αρεσε παρα πολυ απο τα comics που διαβαζα..)κ μν ξεχναμε το aladin!

θυμαμαι τον ευατο μου στα 4 του οταν πρωτο αντικρισα ενα pc απο αυτα που τοτε περνανε δισκετα κ με εντολη dos ετρεχες το παιχνιδι..ειχα παθει πλακα!καθε μερα πηγαινε σε κτ κοπελες :inlove: που με αγαπουσαν πολυ μιας κ ημουν κουτσικο ακομα κ παιζαμε κτ παλια games που ουτε τα θυμαμαι!

μεγαλη πλακα επαθα κ με το sega το φορητο τοτε που ειχε βγει!!!!!!!!πρωτο παιχνιδι σε εγχρωμη πλεον οθονη???

SONIC!:inlove::inlove::inlove::inlove:

αυτο ηταν!εκ τοτε κολλησα στα games...

πηρα την πρωτη μου κονσολα στα 6 μου αφου την ειχα δει απο το ξαδερφακι μου που ηταν ενα χρονο μεγαλυτερος..

φυσικα μιλαω για το sega master system!

κ φυσικα με game το sonic!το πρωτο!!!!!!!!

το χω τερματησα πανω απο 150 φορες...

κ καθε φορα προσπαθουσα να κανω καλυτερο χρονο!

αφου εκλεινα τα ματια κ πηγαινα εκει που επρεπε.(ατελειωτες ωρες διασκεδασης...)

μετα δοκιμασα απο εναν φιλο το sega saturn!:inlove::inlove:

tomb raider 1!πρωτη φορα σε 3d περιβαλλον!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ερωτας με την πρωτη ματια!!

αργοτερα στην 5 δημοτικου πηρα pc...

πρωτα παιχνιδια tomb raider 2 , nfs 3 :inlove::inlove:

αλλα παντα εβγαινα!!επαιζα με κουτακια,παιζαμε μπαλα με τα παιδια στο παρκο,στο σχολειο..μου αρεσε πολυ να τρεχω!καναμε διαγωνισμους..σκυταλοδρομιες,καρατε,ημουν στο χορευτικο συλλογο του σχολειου,πηγαινα σε αλλα παιδια παιζαμε!με το ξαδερφακι μου βγαζαμε ολα τα παιχνιδια μας τι terminator τι power ranjers τι robots....μιλαμε για ατελειωτες ωρες παιχνιδιου!

αν κ τρελαμμενος με τα games,ημουν ενα φυσιολογικο παιδι,επαιζα χτυπαγα...τα παντα!

ειλικρινα σαν σωστος gamer κ εχωντας μεγαλωσει σωστα,λυπαμαι την καινουργια γενια...

κ γω εβαλα dsl αλλα δν παρασυρθηκα!(γτ μεγαλωσα σωστα...)

τι καλυτερο απο το να βγουμε μια παρεα κ να γελασουμε να πουμε τις μλκς μας??...

ή το να βγεις με την κοπελα που αγαπας?κ θα τα δινες ολα γι'αυτην??μεχρι κ το τελευταιο σου game?

εχω εναν φιλο ο οποιος ειναι 23.

εδω κ 2 χρονια δν βγαινει δν παει πουθενα.ο λογος?εβαλε dsl...

παντα ειχε τρελα με τα games...αλλα με το που εβαλε κ γρηγορη συνδεση τον χασαμε!παιζει συνεχεια WoW!

εχει γινει ασπρος σα το πανι...κλεινει 10ωρα καθε μερα..ηλιος δν το χτυπαει!

αφου δν εκανε ουτε ενα μπανιο στη θαλασσα γτ ειχε meeting τετοιες ωρες κ επαιζε!

αυτο για μενα ειναι πληρης καταστροφη

:(:(:(

επισης...ο υπολογιστης δν ειναι μονο games!

εγω απο τοτε που πηρα pc τον εχω κανει πανω απο 50 φορες μπιλιες!...

τον εστειλα πανω απο 30 φορες σε τεχνικους κ εμαθα τα λαθη μου,εμαθα τα λειτουργικα,εμαθα το hardware , εμαθα το ιντερνετ ,εμαθα πως να modarw πραγματα..

πως να σπαω πραγματα...:whistle2::whistle2::whistle2:

κ ολα με πειραματισμους,ζημιες....

κ τωρα με βλεπει ενα μικρο που το μονο που ξερει να κανει ειναι να χειριζεται τα κουμπια για το CS κ ερχεται κ μου λεει ξερω τα παντα απο pc...

:happy2::happy2::happy2:

ειλικρινα ειναι κριμα....

βγηκα πολυ off-topic, αλλα ηθελα να μοιραστω καποια πραγματα μαζι σας...

λοιπον μερικα απο τα αγαπημενα παλια games.....

tomb raider 1 + 2

nfs 3

quake 2 + 3

unreal tournament

evolva

half life

dracula 1+2(adventure...)

unreal 2(αν κ προσφατο...)

hidden and dangerous

sonic 3d

morrowind

σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω κι αλλα κ δν μπορω!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.