pavlosts Ιανουάριος 4, 2006 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από axlvaled [Σήμερα, στις 17:38] Anyway guys δεν νομίζω να μπορέσουμε να κανουμε κάτι. Αυτή τελικά είναι η λύση,τι να κάνεις αν δεν μάθούν τα παίδια αυτά το counter τι θα λένε με τα άλλα τα "ενημερωμένα",θα γίνουν ψιλοπεριθοριακά πρέπει να τ`αφήσεις να κάνουν τις επιλογές τους μόνα τους.Στο κάτω κάτω τι να τους πείς "να μην αρχίσουν το τσιγάρο κρατώντας εσύ ένα τσιγάρο στο χέρι!! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Ιανουάριος 4, 2006 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από pavlosts [Σήμερα, στις 18:27] Αυτή τελικά είναι η λύση,τι να κάνεις αν δεν μάθούν τα παίδια αυτά το counter τι θα λένε με τα άλλα τα "ενημερωμένα",θα γίνουν ψιλοπεριθοριακά πρέπει να τ`αφήσεις να κάνουν τις επιλογές τους μόνα τους.Στο κάτω κάτω τι να τους πείς "να μην αρχίσουν το τσιγάρο κρατώντας εσύ ένα τσιγάρο στο χέρι!! " Επιλογη σε τετοια ηλικια ρε φιλε pavlosts?και με τη βασεις?Με full complexαρισμενους γονεις που εκτος απο χρημα δεν εχουν αλλο λογο υπαρξης?(φοβαμαι οτι ωραια κουβεντουλα ανοιξαμε αλλα θα ξεφυγει πολυ το θεμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlosts Ιανουάριος 4, 2006 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Εντάξει ρε Τάκη δίκιο έχεις αλλά τι να του πώ εγω του γιού μου που όλοι οι φίλοι και γω μαζί "ΠΑΙΖΟΥΜΕ" αυτά τα συγκεκριμένα παιχνίδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jonathan Ιανουάριος 4, 2006 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 για να είμαστε όλοι ON-TOPIC άλλαξα λίγο το τίτλο του θρέντ "Τι μετράει σένα παιχνίδι?Τί είναι παιχνίδι?Είναι για παιδιά? Τα παιδιά,είναι παιδιά?" Μεγάλο ποσοστό παίζει και ο χαρακτήρας.Παρόλο που τα παιχνίδια είναι το αγαπημένο μου χόμπι,πάλι θα κάνω save και θα μαζευτώ με τη παρέα να πάμε για bowling,ή να πάμε κανα ταξιδάκι,ή για καμιά ταινία. Κολάω με τα παιχνίδια αλλά δέν είμαι 'κολλημένος' ούτε καμένος. πχ LINEΑGE2 έπαιξα έπαιξα τέλος.Και Guild Wars παίζω,και Fable και άλλα πολλά.Αλλά πάλι ¨ΕΣΤΩ ΚΑΙ 23 ΧΡΟΝΩΝ αν πει η παρέα ΟΚ να πάμε για κρυφτό, θα πάω τρέχοντας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 4, 2006 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια που υπήρχε το τσιγάρο. Εννοείται ότι έχω ακούσει χιλιάδες φορές τη γνωστή φράση "μην τολμήσεις να το αρχίσεις". Το άρχισα? Όχι. Ούτε καν το έχω αγγίξει, και οι ευκαιρίες ήταν και είναι κάτι παραπάνω από πολλές. Αν κάποιος παίρνει ναρκωτικά και έρθει και μου πει μην πάρεις, κάνουν κακό, δεν αποτελεί καλό παράδειγμα? Δηλαδή τι θα πω εγώ, αφού εσύ παίρνεις τι μιλάς? Αυτό είναι ανώριμη αντίληψη όπως και η αντίληψη του "το κάνουν οι άλλοι, το κάνω κι εγώ". Γι αυτό πάμε κατα διαόλου...Κάθονται οι γονείς και διαβάζουν όλες αυτές τις....φυλλάδες του στυλ Παιδί μου κι Εγώ που ψυχολόγοι, αντί να κοιτάξουν τα δικά τους κόμπλεξ νομίζουν ότι ξέρουν των άλλων. "Μην απογοητεύσετε το παιδί σας, τραύμα θα πάθει, τραύμα." Το πιπιλάνε αυτό το "τραύμα". Δε μας χeζετε λέω εγώ? Γίνονται οι γονείς κάθε μέρα ΑγιοΒασίληδες κάνοντας όλα τα χατίρια στα παιδιά τους και καταλήγουν να παίζουν όλη μέρα σε μια οθόνη αντί να βγούνε έξω να χαρούνε τη ζωή. Πρόσφατα τσακώθηκα με γονιό γιατί ήθελε να τσιπάρει το Χ-ΒΟΧ. Μου κάθησε και μου αράδιασε όλα τα οικονομικά πλεονεκτήματα βλέποντας μόνο το καλό της τσέπης του αντί να δει πόσο κακό θα έκανε στο ίδιο του το παιδί. Γιατί παιδί είναι, θα βρει ευκαιρία που όλα είναι φτηνά και ο μπαμπάκας εγκρίνει και θα πάρει αντί για ένα παιχνίδι 50.Εγώ με υπολογιστές ασχολούμαι από την Τρίτη Δημοτικού. Υπολογιστής στο σπίτι μπήκε στα 15 μου. Όχι σαν σήμερα που βλέπω 8χρονα με κινητά και PSP στο δρόμο...Και τι σχέση έχει αν παίζω εγώ? Καταρχάς όταν θα έχω μικρό παιδί, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΩ. Και κατά δεύτερον, αν παίζω, θα φροντίζω να του μάθω ότι αυτό το πράγμα θα το έχει μετά από κάποια ηλικία. Όπως και με την τηλεόραση. Οι γονείς μας βλέπανε τηλεόραση, όπως και εμείς. Όμως υπήρχε όριο, το οποίο το σεβόμασταν, σωστά?Τι το θέλει το κινητό το παιδί? Να το βρίσκει η μάνα του, που ανησυχεί? Κι εμείς που δεν είχαμε κινητά τι πάθαμε, πεθάναμε? Πάρτου ένα MP3 Player. Κι εγώ είχα Walkman, δεν έβλαψε κανέναν η μουσική.Τέλος πάντων, ξεφεύγω και δεν πρέπει. Το θέμα είναι ότι σήμερα τα παιδιά κάθονται, χωρίς επιτήρηση, και παίζουν ατελείωτες ώρες με την ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι σημαντικό. Και αυτό πρέπει να αλλάξει. Πώς θα αλλάξει? 1) Εφαρμογή του 18+ στα νετ καφέ. Κανένας χωρίς ταυτότητα και 18+ δεν μπαίνει μέσα.2) Καλύτερη παιδεία. Να δείχνουμε στα παιδιά ότι οι υπολογιστές είναι το μέλλον, αλλά όχι το Lineage. 3) Αφύπνιση των γονέων. Τηλεόραση, εφημερίδες και περιοδικά να πάρουν λίγο μπρος. Ουτοπία? Μάλλον. Όμως αν γίνει κάτι σαν τις μαζικές δολοφονίες στις ΗΠΑ και δημιουργηθεί ένα γιγαντιαίων διαστάσεων σκάνδαλο, να δείτε πως θα τρέχουν όλοι να μαζέψουν τα καμάρια τους από τα νετ καφέ. Αλλά και πάλι θα ξεχαστεί. Θα βγουν κάποιοι, θα πουν πως τα παιχνίδια δεν προωθούν τη βία κτλ. Ναι. Σε μένα και σε σένα μπορεί. ΟΧΙ ΣΤΟ 12ΧΡΟΝΟ.Πολλά είπα και πολλά άλλα θέλω να πω. Είναι πολύ μεγάλο το θέμα και χωράει τρελή συζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 4, 2006 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 εμενα παλι το αγαπημενο μου παιχνιδι ητανε η "πετονια", δλδ να βγαλω στο μικροτερο χρονο περισσοτερα credit απο τους αλλους στα στεκια της δεκαετιας του 90... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 4, 2006 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Τι μετράει σε ένα παιχνίδι?Να εχει μπολικο σεξ, βια και αναρχια :devil: σαν το Gta San Αndreas Τι ειναι παιχνιδι??Aσχολιαστο Αρχική απάντηση από gznp Και πάνε και παίζουν με τις ώρες CS, παιδιά 12-16 ετών, την ώρα που εμείς στην ηλικία τους κλωτσούσαμε κουτάκια, πέφταμε, γινόμασταν ένα με το χώμα και γουστάραμε. Που για εμάς ήταν πολύτιμο το να πάμε μία φορά να παίξουμε PacMan στα ηλεκτρονικά. Και τώρα τι γίνεται? 10ωρα+ Lineage, CS, WoW και έχει ο Θεός. Αυτό πάντως που συμβαίνει σήμερα είναι επιεικώς απαράδεκτο. ’δειασαν οι αλάνες, γέμισαν τα νετ καφέ και κάθε σπίτι με Playstation. Γιατί κάποιοι γονείς θεώρησαν μεγαλύτερη ασφάλεια το παιδί να είναι στο σπίτι και να παίζει στην τηλεόραση από το να βγει έξω και να παίξει μπάλα. Για να μη χτυπήσει. ΑΣΤΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. Έτσι είναι η ζωή, χτυπάς, σηκώνεσαι και συνεχίζεις. ΔΕΝ ΕΧΕΙ SAVE-LOAD. Αλλά δεν το καταλαβαίνουν... -Οταν οι γονεις καλομαθαινουν τα παιδια τους και οταν υπαρχει ο φαυλος κυκλος της ζηλιας και του υπερκαταναλωτισμου αυτο συμβαινει Να μην εχει και ο χαιδεμενος 12χρονος και 15χρονος μπουλης ενα αξιοπρεπες συστημα με DSL συνδεση για να μπορει παιζει το WOW και παιχνιδια. Πως θα ζησει και αυτο το κακομοιρο σε αυτον το αμοιρο κοσμο, θα αποκτησει ψυχολογικα προβληματα χωρις παιχνιδια στον υπολογιστη και κονσολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 4, 2006 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου gznp... Εγώ στα 15 μου αυτή τη στιγμή είμαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, μπροστα απο μια οθόνη, άντε και να την αφήσω και να πιάσω μια κιθάρα ή ένα βιβλίο. Ο λόγος; Όταν ήμουνα μικρός καθόμουνα κι ασχολιόμουν συνέχεια με PC, gameboy, playstation και λοιπά αστεράκια (*)... Και έτσι, έχοντας φτάσει σε μια φάση που θέλω να βγω έξω και να "χαρώ τη ζωή", 1. δεν έχω "παρέα". Ο κολλητός μου είναι μια απο τα ίδια. 2. δεν ξέρω γρι απο αθλητισμό. Τι να πάω να κάνω, να πάω στα μπαράκια; Καπάκι πέρυσι μετακομίσαμε στου διαόλου τη μάνα... Στα 3 μου χρόνια έπαιζα στα γόνατα του πατέρα μου PC. Απο πολύ μικρός έπαιζα gameboy αφού είχε ο αδερφός μου Στα 7 μου είχα δικό μου PC και playstation Αργότερα πήρα Nintendo 64 ακολουθώντας το ρεύμα των Pokemon Στην Πέμπτη δημοτικού πήρα κινητό Στη δευτέρα Γυμνασίου άρχισα κιθάρα και άρχισα να ξελαμπηκάρω... Ευτυχώς στα 15 μου βρέθηκε μια κοπέλα να με αγαπήσει και να αραιώσω κάπως απο αυτά... Το μόνο καλό σημείο είναι οτι ασχολήθηκα πιο "σωστά" με τους υπολογιστές και γενικώς με την τεχνολογία, ωστε να έχω ήδη γερές βάσεις για να σπουδάσω και να το συνεχίσω σαν επάγγελμα, ένα επάγγελμα το οποίο θα φροντίσω να μην τρώει τη ζωή μου... Προσωπικά στο παιδί μου θα προσπαθήσω να θέσω ένα σωστό όριο στη χρήση της τεχνολογίας και να του μάθω τι συνέπειες θα έχει η επίμονη ενασχόλησή του με αυτήν όπως επίσης και θα προσπαθήσω να το στρέψω προς τη φύση. Δεν θα με χάλαγε μάλιστα, να πάω να ζήσω στην εξοχή... Αυτά. Με λένε Μάκη, είμαι 15 και έχω μετανιώσει για αρκετά πράγματα που έκανα όταν ήμουνα μικρό παιδί... Τώρα μου φαίνεται οτι έχουμε ξεφύγει αρκετά, οπότε καλό θα ήταν να γίνει μια μεταφορά σε άλλο thread... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 4, 2006 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Χαίρομαι που υπάρχουν παιδιά σαν εσένα Μάκη, με το μυαλό στη θέση του και με ωριμότητα που ξεπερνάει κατά πολύ ανθρώπων με πολύ μεγαλύτερη ηλικία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 4, 2006 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Για μένα πάλι φταίνε οι γονείς που δεν μαθαίνουν τα παιδιά τους να παίζουν (με την ζωη) και να μαθαίνουν (για την ζωή). Τα μπλέκουν με "Πρεπει", αλλα οι ίδιοι δεν κάνουν αυτά που πρέπει για τα παιδιά τους... Δουλεύω σε net cafe και βλέπω καθημερινά πράγματα που μόνο απόγνωση φέρνουν... Το cafe είναι στην Βούλα και όλως τυχαίως όσα παιδιά είναι "θαμώνες" δεν κάνουν αθλητισμό! Εδώ οι πλειοψηφία του πληθυσμού ανοίκει στις "ανωτερες" τάξεις του "βγάλαμε τα ν λεφτα σε 1 χρόνο και δεν έχουμε ιδεά τι να τα κάνουμε".. Δεν ξέρουν όμως ούτε τι να κάνουν με τα παιδιά τους και ξαφνικά ανακαλύπτουν την εύκολη λύση του netcafe (ή κονσόλα ή ότι ειναι αυτο) και (κυριολεκτικά) τα παρατάνε εκει. Γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στις 9-10 το πρωί και έρχονται και τα πέρνουν στις 10 το βράδυ (είναι πολλοί γονείς)... Τα φορτώνουν και με χρήμα και "άστο να βγάλει τα μάτια του". (Το ξέρατε ότι στο BNB server Lineage2 ένα Demon Sword +8 κάνει 600??? Εγώ δεν το ήξερα μέχρι που είδα την αγοραπωλησία) Τα παιδάκια δεν ξέρουν, μαθαίνουν όμως, και δυστυχώς μαθαίνουν τα λάθος πράγματα... Μαθαίνουν ότι λαγκάρει ο σερβερ (χωρίς να έχουν ιδέα τι είναι και γιατί συμβαίνει), μαθαίνουν ότι αν έχεις πολλά λεφτά κάνεις ότι θέλεις (εκεί βασίζονται τα mmorpg), ότι όλοι έχουν την τιμή τους, ότι ζουνε σε ένα τέλειο κόσμο (μέχρι να σταματήσουν τα λεφτα...) Και για να το κάνουν χειρότερο, όταν δεν πάει καλά στο σχολείο (έχει μείνει σε 4-5 μαθήματα γιατί δεν διάβαζε και έλιωνε στο l2) του κόβουν το παιχνίδι! Το παιδάκι μπαίνει στο τρυπάκι ότι "διαβάζω για να έχω καλούς βαθμούς και να είναι χαρούμενοι η μαμα και ο μπαμπάς", παπαγαλίζει και δεν ενδιαφέρεται τι είναι αυτό που διαβάζει, γιατί το διαβάζει και τι μπορεί να του προσφέρει... Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι αλλά υπάρχουν και πολλά καλά παραδείγματα... Δυστυχώς, υπάρχει μια τεράστια μάζα ανθρώπων που θα μεγαλώσουν και όταν (και άμα) ξυπνήσουν δεν θα έχουν ούτε τα απαραίτητα εφόδια και θα τρέχουν να προλάβουν.. Τέσπα, ον τοπικ, monkey island και όλα τα παλιά adventures (που έγραφες τις εντολές), their finest hour, outlaws, civilization, defender of the crown, moonstone Υ.Σ. Όσοι είδατε το ρεπορταζ χωρίς σύνορα, δεν ήταν καταπληκτικό το παιχνίδι για τα κοριτσάκια που τους μάθαινε πως να ψωνίζουν απο το εμπορικό κέντρο? Δεν είναι απλά απίστευτα δημιουργικό να μαθαίνεις στο παιδί πως να χρησιμοποιεί την πιστωτική κάρτα??... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 4, 2006 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis Εγώ πάντως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου gznp... Εγώ στα 15 μου αυτή τη στιγμή είμαι κλεισμένος σε ένα σπίτι, μπροστα απο μια οθόνη, άντε και να την αφήσω και να πιάσω μια κιθάρα ή ένα βιβλίο. Ο λόγος; Όταν ήμουνα μικρός καθόμουνα κι ασχολιόμουν συνέχεια με PC, gameboy, playstation και λοιπά αστεράκια (*)... Και έτσι, έχοντας φτάσει σε μια φάση που θέλω να βγω έξω και να "χαρώ τη ζωή", 1. δεν έχω "παρέα". Ο κολλητός μου είναι μια απο τα ίδια. 2. δεν ξέρω γρι απο αθλητισμό. Τι να πάω να κάνω, να πάω στα μπαράκια; Καπάκι πέρυσι μετακομίσαμε στου διαόλου τη μάνα... Στα 3 μου χρόνια έπαιζα στα γόνατα του πατέρα μου PC. Απο πολύ μικρός έπαιζα gameboy αφού είχε ο αδερφός μου Στα 7 μου είχα δικό μου PC και playstation Αργότερα πήρα Nintendo 64 ακολουθώντας το ρεύμα των Pokemon Στην Πέμπτη δημοτικού πήρα κινητό Στη δευτέρα Γυμνασίου άρχισα κιθάρα και άρχισα να ξελαμπηκάρω... Ευτυχώς στα 15 μου βρέθηκε μια κοπέλα να με αγαπήσει και να αραιώσω κάπως απο αυτά... Το μόνο καλό σημείο είναι οτι ασχολήθηκα πιο "σωστά" με τους υπολογιστές και γενικώς με την τεχνολογία, ωστε να έχω ήδη γερές βάσεις για να σπουδάσω και να το συνεχίσω σαν επάγγελμα, ένα επάγγελμα το οποίο θα φροντίσω να μην τρώει τη ζωή μου... Προσωπικά στο παιδί μου θα προσπαθήσω να θέσω ένα σωστό όριο στη χρήση της τεχνολογίας και να του μάθω τι συνέπειες θα έχει η επίμονη ενασχόλησή του με αυτήν όπως επίσης και θα προσπαθήσω να το στρέψω προς τη φύση. Δεν θα με χάλαγε μάλιστα, να πάω να ζήσω στην εξοχή... Αυτά. Με λένε Μάκη, είμαι 15 και έχω μετανιώσει για αρκετά πράγματα που έκανα όταν ήμουνα μικρό παιδί... Τώρα μου φαίνεται οτι έχουμε ξεφύγει αρκετά, οπότε καλό θα ήταν να γίνει μια μεταφορά σε άλλο thread... Και μέσα από όλα αυτά αναδύθηκε μια σύνθετη προσωπικότητα η οποία έμελε να παίξει συνταρακτικό ρόλο στην ιστορία αυτού του πλανήτη... Βασικά να γίνει ένα spliτ το θρετ σε κάτι περι oι νέα γενιά και το gaming ας πούμε... Για να σταματήσει κάποιος την πόρωση σε κάποιο παιχνίδι πρέπει να συνηδητοποιήσει ότι του κάνει κακό. Μετά απο 60 περίπου μέρες στο WoW κατάλαβα ότι είχα χάσει δύο μήνες από τη ζωή μου μπροστά σε κάτι που δεν άξιζε όχι την απλή ενασχόληση αλλά την αποκλειστική ενασχόληση με αυτό. Τα παιδιά τα οποία "ζούνε" μέσα στα νετ καφέ δεν έχουνε κάτι για να ξεκινήσουνε να κρίνουν το πόσο τους ζημειώνει η κατάσταση τους, όταν αυτό βεβαίως συμβαίνει σε όλη την παρέα τότε δεν υπάρχει τρόπος το παιδί να αντιληφθεί τι γίνεται για να το σταματήσει και έτσι εγκλωβίζεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Ιανουάριος 4, 2006 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Οι καιροί αλλάζουν... Τι να γίνει...Games...-> Από το παρελθόνFull throttle - MechWarriors 2 - ThemeHospital - GTA I - και φυσικά το γνωστό Strategy UFO (έτσι Vadergr?)Από το πρόσφατο παρελθόνNo One Lives for Ever 1+2 (Βρείτε το 2... θα γουστάρετε)Και από το Παρόν HL² - Thief 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 4, 2006 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:59] εμενα παλι το αγαπημενο μου παιχνιδι ητανε η "πετονια", δλδ να βγαλω στο μικροτερο χρονο περισσοτερα credit απο τους αλλους στα στεκια της δεκαετιας του 90... καταλάθος ειχα βγάλει κανα 30 credits σε ένα μηχάνημα , , , και αναγκαστικά κάθησα τα έπαιξα όλα για να μην φύγω και αφήσω το μηχάνημα γεμάτο . . . η τιμωρία η ίδια λέμε . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 5, 2006 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Χθες, στις 22:52] Υ.Σ. Όσοι είδατε το ρεπορταζ χωρίς σύνορα, δεν ήταν καταπληκτικό το παιχνίδι για τα κοριτσάκια που τους μάθαινε πως να ψωνίζουν απο το εμπορικό κέντρο? Δεν είναι απλά απίστευτα δημιουργικό να μαθαίνεις στο παιδί πως να χρησιμοποιεί την πιστωτική κάρτα??... Ναι αλλα ελα ομως που αυτο ειναι απλως μια εξαιρεση Εδω τους μαθαινουν πως να αγορασουν υπολογιστη για τα παιχνδια, τι σημαινει να εχεις ταχυτητα DLS και το πως να κολλανε με την καθε μαμακια τυπου WOW και στο καθε ΜΜΟ για την μαλακινση με τις ωρες στο net """ΠΟσες Ωρες ΧΡειαΣτΗκε ΓΙΑ ΝΑ ΓινΕΙ ΟRC ShaVRaMAN""""Αντε και στην καλυτερη περιπτωση να του δωσουν και το χαρτζηλικη για να αγορασει και το μουσικο οργανο χωρις καν να εχει παει σε σχολη μουσικης μονο και μονο επειδη το κανουν και οι φιλοι του.....με την φιλοσοφια ενας νεος Jimmy Ηendrix αναδυεται χωρις να ξερει που του πανε τα τρια στις νοτεςΑλλα βεβαια δεν φταινε τα παιδια μονο πραγματι, φταινε και οι αλλοι που το μονο που κανουν ειναι να τα καλομαθαινουν και να τους δινουν και το κακο παραδειγμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2006 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 ...με την φιλοσοφια ενας νεος Jimmy Ηendrix αναδυεται χωρις να ξερει που του πανε τα τρια στις νοτες :whistling :whistling :whistling Καλά ντε, μη βαράτε, ό,τι μπορώ κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 5, 2006 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 couldn't agree more με τον gznp, και τι δεν θα εδινα για 18+ σε ολα τα νετκαφε πανελλαδικως, αλλα δεν νομιζω να οφελεισει ολους αυτο το μετρο, δεν ειναι ολα τα νετκαφε σαν το bnb να τα εχουμε για ξαναπλενουμε τα χρηματα μας απτα καζινα, πολλοι τα ανοιγουμε για αλλους λογους, πχ ενας δικος μου στα γρεβενα που ειναι ταμιας σε ενα αμα εφαρμοζοτανε το παραπανω μετρο τωρα θα ειχε βαλει λουκετο, ο μονος εκει μεσα που ειναι ανω των 15 ειναι ο ιδιος :P οντως ο νεοελληνας πρεπει να μαθει οτι το pc δεν ειναι μονο l2 και CS, που εχουνε γινει μοδα πλεον, πρεπει επισης να μαθει οτι δεν μετραει σε ενα παιχνιδι ΠΟΣΟΙ το παιζουν αλλα ΠΟΙΟΙ το παιζουν, καλυτερα να παιζω με αλλους 400 ωριμους ανθρωπους Q4 η wolfenstein που επαιζα στο γυμνασιο που το ελληνικο community δεν αποτελουτανε ουτε απο 30 ατομα αλλα ητανε ολοι ωριμοι μετρημενοι και εγω το κουταβι της παρεας ( 13-14 ) παρα με τα 11χρονα που παιζουν απτο νετκαφε CS και να χασμουριεμαι, το μονο πραγματικα με ευχαριστει στην παραπανω περιπτωση εδω και 3 χρονια ειναι το knife και γενικα το ταπεινωμα δικαιολογιες του τυπου " δεν ειχα σφαιρες ρε συ" " λααααγκ, δεν γινεται αφου σε ειχα στον στοχο ! " και λοιπες ειναι ευχαριστη μελωδια για τα αυτακια μου τελος το show-off, παρακατω, τωρα που ξαναδιαβαζω τα παραπανω ποστς σκεφτομαι, αμα αποκτησω ποτε γιο η ακομα χειροτερα κορη θα κανει τα ιδια λαθη που εκανα και εγω στα 12 μου ? 99% σιγουρο, θα αποκτησει τις ιδιες εμπειριες στην ιδια ηλικια ? χλωμο το κοβω, ηδη σκεφτομαι τα πρωτα μετρα που θα λαβω, video games μετα τα 10, 3ωρο coaching στα FPS αφου κανει τα μαθηματα του (rofl),εγγραφη σε ΔΗΜΟΣΙΟ σχολειο, ( το κωστεα γειτονα δεν θελω να το βλεπω ουτε στο " θα βρεις τον δασκαλο σου" πλεον ), οτι προβλημα εχει να το συζηταμε και να μην το κραταει μεσα του, να μαθει τι πα να πει εμπιστοσυνη και φιλοτιμο, γυμναστηριο απτα 15 ασυζητητι, junk food μονο μια φορα την βδομαδα and the list goes on ...... οπως βλεπετε δεν τον θελω απλα να μου μοιασει αλλα να γινει και καλυτερος, πραγματικα το ευχομαι και για τα δικα σας παιδια, οσο για μενα .... ακομα παιδι ειμαι (17) εχω δρομο ακομα οσο για τα games που θα ξαναπαιζα ακομα και αν περναγανε αλλα 10 χρονια απτην πρωτη φορα που επαιξα, εχουμε και λεμε : half-life (ναι, ΠΑΛΙ ! ) unreal tournament 99 operation flashpoint ghost recon no one lives forever max payne 1 donkey kong country series zelda ocarina of time zelda link to the past zelda majora's mask goldeneye morrowind jagged alliance 2 metal gear series super metroid( αν και λειπει απτην συλλογη μου για το SNES, με το keyboard δεν λει εχω και αυτο το προβλημα στους καρπους @$#()#$@()#@#@$ http://www.esreality.com/?a=post&id=809039 ) γενικα εδω και καιρο και να εβγαιναν πιο αξιολογα παιχνιδια δεν μπορω να εχω 100% αντικειμενικη αποψη για αυτα μιας και δεν μπορω να παιζω τπτ με ευχαριστηση, πχ στο tekken5 οταν με βιαζουν η μονη ευχαριστηση ειναι τα μπουτι@ της christie, αφου οι αντιχειρες μου δεν την παλευουν πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Ιανουάριος 5, 2006 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Παιδία δε θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω σε όσα λέτε.Όσο για τα νετ καφέ θα έπρεπε να υπάρχει όριο ηλικίας τουλάχιστο για τις μεταμεσονύκτιες ώρες!!!Τα περισσότερα νετ καφέ δίνουν πρόσφορες για αυτές τις ωρες!!Είναι τραγικό να βλέπεις 12χρωνα να παίρνουν το πακέτο LAN party και να κάθονται από τις 12 το βράδυ ως τις 12 το άλλο πρωί!!!Εδώ εγώ πριν από λίγο καιρό είχα κάτσει έτσι με ένα φίλο και μετά για όλη την επόμενη εβδομάδα είχα βρικολακιάσει είχα χάσει την αίσθηση της ημέρας και της νύχταςΣτο θέμα μας τώρα εγώ παίζω ότι με ευχαριστεί.Σαφώς δε παίζω αθλητικά παιχνίδια καθώς θεωρώ μακράν καλύτερο αν σου αρέσει να ασχοληθείς φυσικά με τον αθλητισμό, άσχετα αν εγώ δεν ασχολήθηκα.Θεωρώ ότι εκτός από τα παιχνίδια που σε τραβάει το σενάριο και η ατμόσφαιρα, πολύ χρήσιμα μπορούν να φανούν και αυτά που εκπληρώνουν ανεκπλήρωτους πόθους (έτσι να ονομάζω εγώ) όπως πχ εξομοιωτές πτήσης κλπ ή παιχνίδια αγώνων αυτοκίνητου (ένα από τα μεγαλύτερα κολλήματα μου)Εδώ μετράει ο ρεαλισμός κατά τη γνώμη μου όσο ποιο κοντά μπορεί να σε φέρει στην πραγματικότητα ένα τέτοιο παιχνίδι τόσο μεγαλύτερη η ικανοποίηση.Παίζω fps στρατηγικής αλλά εδώ μετράει κυρίως σενάριο και η ατμόσφαιρα αλλά και οι καλοί συμπαίκτες σε περίπτωση δικτυακού παιχνιδιού. (όχι απαραίτητα τέλειοι στο σημάδι πχ αλλά καλοί ώσ χαρακτήρες γιατί όταν από παιχνίδι γίνεται διαμάχη τότε τα πράγματα αλλάζουν και δε μιλάμε για ψυχαγωγία)Παιχνίδια που έχω αγαπήσει μέχρι τώρα είναι.(racing)rallysportchallenge Vrally 2CMR 2 Sega gtSuperbikes 2000LFS(fps)Operation flash pointHaloHalf life 1-2(Strategy)Age of empires (όλα και τα mythology)Warcraft 3Δε παίζω από πολύ παλιά στην τρίτη γυμνασίου άρχισα να παίζω με περιορισμούς από τους γονείς μου του τύπου όχι πάνω από 2 ώρες κλπ κλπ Δε ξέρω τώρα πιά αν τους θεωρώ υπερβολικούς γι αυτό, σίγουρα όμως ο σκληρός περιορισμός δεν κάνει καλό γιατί δημιουργεί αντίδραση από αυτόν που τον δέχεται με αντίθετα αποτελέσματα τελικά.Απλά πρέπει πάντα να έχουμε στο μυαλό μας ότι όσο περνάνε τα χρόνια σταματάμε να εντυπωσιαζόμαστε από τα παιχνίδια και μυθοποιούμε τίτλους που είχαμε παίξει σε μικρότερες ηλικίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 5, 2006 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Σήμερα, στις 13:55] :whistling :whistling :whistling Καλά ντε, μη βαράτε, ό,τι μπορώ κάνω... Δεν μιλουσα προσωπικα για σενα Αλλα τι επεσα διανα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 5, 2006 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 E, στο περίπου... Βασικά άρχισα πρόπερσι να μαθαίνω κιθάρα αλλά άρχισα με τη λογική του να παίζω κιθάρα στην παρέα, οπότε έπαιζα βασικά με συγχορδίες και τελείως φλου κτλ κτλ. Πέρυσι άρχισα πιο "σωστά", ωστόσο δεν έχω συνηθίσει ακόμα να δουλεύω με νότες... Βασικά συνεχίζω να παίζω με συγχορδίες, βελτιώνοντας το ρυθμό μου και έχω αρχίσει να προσπαθώ να βγάζω δικά μου πράγματα. Δεν παίζω πολύ μελωδίες άλλων οπότε σπάνια τυχαίνει να "διαβάσω" μουσική και όποτε γίνεται αυτό γίνεται μέσα απο ταμπλατούρες... (ξέρω, ξέρω, πιο άχρηστο πράγμα δεν υπάρχει αλλά τέσπα...). Όσο πάει όμως βελτιώνομαι και λίγο λίγο έχω μάθει το μεγαλύτερο μέρος της ταστιέρας... Όσο γι'αυτό που λες οτι οι γονείς δίνουν χαρτζηλίκι για να αρχίσει ένα μουσικό όργανο επειδή παίζουν και οι φίλοι του... Προσωπικά δεν άρχισα γι'αυτό το λόγο και ούτε την έχω δει έτσι αλλά τέσπα... Και όπως λέει και ο άλλος στο "Οι γενναίοι της Σαμμοθράκης"... "Εγώ είμαι γεννημένος για μεγάλα πράγματα..." :hehe: :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 5, 2006 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Γεια σου Μπετόβεν! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.