GruntGR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2006 1) ποια ουσιαστικη διαφορα εχει η xfi xtreme music απο μια xfi fatal1ty FPS ? το χαρακτηριστικο X-RAM λει τπτ η ειναι απλα για μοστρα ? εχω ξεμεινει με μια audigy ES απο προπερσι και χρειαζεται πεταμα, μεχρι EAX 2.0 σηκωνει και αυτο με το ζορι 2) μολις κοψω την 14μηνων αφανα λεω να αλλαξω ακουστικα, εχω διαβασει πολυ καλα λογια γι αυτα εδω http://www.megagames.com/news/html/hardware/audiofxreview.shtml το θεμα ειναι οτι πρεπει επιτελους να βαλω και ηχεια, γιατι οποτε ερχονται τα παιδια σπιτι ειναι πολυ σπασιμο μονο ο ενας να ακουει την μηχανη του subaru στο most wanted (ή τα βογκητα της alexa rae χεχεχεχεχεχ) αν βαλω τπτ στερεοφωνικα altec-lansing των 20-30 ευρω θα εχει καποια διαφορα οταν θα συνδεω πανω τους τα ακουστικα αποτι οταν θα ειναι συνδεμενα κατευθειαν στην καρτα ? 3) εχω ενα στερεο philips στο δωματιο(M355), κυριως για ραδιοφωνο το ανοιγω αλλα δεν θα με χαλαγε να το συνδεα με την καρτα ηχου, το κακο ειναι οτι δεν εχω ασπρη και κοκκινη τρυπα στην audigy και ουτε η xtreme που σχεδιαζω να παρω εχει κατι τετοιο, εχω ακουσει οτι υπαρχει μετατροπεας για κατι τετοιο ετσι ωστε να μπαινουν στην πρασινη, που μπορω να το βρω και πως ακριβως λεγεται ? παραμορφωνεται ετσι ο ηχος που βγαζουν τα ηχεια ? thx προκαταβολικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 4, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 για συνδεση με το στερεοφωνικο θες ενα τετοιο καλωδιο RCA to Minijack θα το ζητησεις και προτιμησε καποιο με επιχρυσο ακροδεκτη και στιβαρο βυσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 4, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Οπως σου λεει και ο κοπριτης θα παρεις ενα τετοιο καλωδιο και θα το συνδεσεις στην καρτα ηχου εκει που μπαινουν στα ηχεια(πρασινη τρυπα).Βεβαια ενδεχεται το στερεοφωνικο σου να μην εχει line-in ή aux οποτε θα πρεπει αν καταφυγεις σε μια line-in κασετουλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 4, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 thx m8's, οριστε και τι βρηκα μεσω skroutz :D http://www.inter-shop.gr/commerce/catalog/product_info.php?products_id=13678 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.