Jump to content

Opera VS Firefox (1.5) και ο νικητης ειναι

Vasot

Recommended Posts

Ο FireFoxδεν αλλάζει με τίποτα.Ειδικά από την στιγμή που έβαλα το Black Japan Theme και ανάλογες αλλαγές στο visual style των win.Εκτός αυτού όταν είχα τεστάρει τον Opera πιο έχανε πολύ χώρο από τις μπάρες.Ναι οκ το ξέρω ότι μπορείς να τις βγάλεις αλλά ακόμα και έτσι μου φαίνεται πολύ λίγος ο χώρος.

firefox κι εγω,εχω παιξει και με opera αλλα δε με κερδισε απο θεμα λειτουργικοτητας.ωστοσο μου ειχε φανει πολυ πιο γρηγορος σε σελιδες

firefox ρα.

opera is crap.

spread firefox :p

έχω μπει και με lynx μια φορά, παρακαλώ να τον προσθέσετε στα στατιστικά :hehe:

τουλάχιστον οι περισσότεροι ψαγμένοι χρήστες έστω και windowsάδες χρησιμοποιούν firefox, αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ θετικό :D

Firefox και εδω... Πιο ευχρηστος και απλος απο οπερα ,μεγαλυτερη αισθηση ασφαλειας και φυσικα πολυ δυνατα extensions (οπως το ΤheLab extension:T: )

Εγώ πια και τους 2. Λίγο πιο γρήγορος ο OPERA, ανοίγει σελίδες που ο FF απλά δεν μπορεί η τις κάνει χάλια. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον.

Αρχική απάντηση από Snips [Χθες, στις 08:39]

.. ανοίγει σελίδες που ο FF απλά δεν μπορεί η τις κάνει χάλια.

Link????

Αρχική απάντηση από panosst

Η μπάρα κάτω κάτω ξαναμπαίνει από τις ρυθμίσεις, απλως δεν είναι από την αρχή ενεργοποιημένη.

Δεν το 'χα παρατηρήσει ποτέ αυτό! Απο πού την ενεργοποιείς;

Όσο για τους δυο browsers, o opera μου φάνηκε ιδιαίτερα αξιόλογος ωστόσο είχα το πρόβλημα οτι ακόμα και με τις πιο βασικές toolbars ενεργοποιημένες, έμενε μολύ μικρός χώρος για τις σελίδες σε σχέση με τον firefox ο οποίος είναι πιο "λιτός". Επίσης θεωρώ ένα ιδιαίτερα θετικό στοιχείο στον firefox το οτι κυκλοφορούν χιλιάδες skins και extensions.

Απο εμένα πάντως άλλη μια ψήφο στον Firefox. Προς το παρόν τουλάχιστον... :)

Αρχική απάντηση από .38-.45

Link????

www.navyfield.com

το αριστερό γαλάζιο μενού και το πάνω banner απλώς δεν βγαίνουν στον firefox. Σίγουρα έχει να κάνει με το flash εδώ αλλά δεν παύει να μην μου ανοίγει σωστά.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 07:49]

www.navyfield.com

το αριστερό γαλάζιο μενού και το πάνω banner απλώς δεν βγαίνουν στον firefox. Σίγουρα έχει να κάνει με το flash εδώ αλλά δεν παύει να μην μου ανοίγει σωστά.

εμενα γιατι μου ανοιγει σωστα η σελιδα..

παντος και εγω firefox ψηφιζω γιατι εχει λιγοτερες ασυμβατοτητες με sites απ`οτι ο οπερα.

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 09:49]

www.navyfield.com

Και εδώ μια χαρά ανοίγει με τον firefox , ακριβώς ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που βγάζει ο opera.

Στην αρχική ερώτηση : και τους 2 , αν και τελευταία κλίνω προς τον opera.

Ο καθένας με ενοχλεί κατά διαφορετικό τρόπο , οπότε εξαρτάται από τα κέφια μου.

κι εδω μια χαρα.

δε διαφωνω οτι καποτε ειχε προβληματα με καποιες σελιδες, αλλα πλεον δε μπορω να βρω κατι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.