Vasot Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 ΤΟ OPERA ειναι ο νικητηςΣτα περισσοτερα συγκριτικα τεστ ασφαλειας και ταχυτητας εναντιον του firefox (εως και εκδοση 1.5) που εγινανΤο Οpera συμφωνα με το popular technology ειναι πιο γρηγορο, πιο ασφαλες και πιο συμμορφο και τωρα που ειναι εντελως free δεν υπαρχει λογος να μην το προτιμησετεhttp://www.populartechnology.net/Browser Benchmarks Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 οταν δοκιμασα πριν μερικους μηνες opera δεν με ενθουσιασε.......αντιθετως με κουρασε.για μενα firefox και παλι firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 3, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Παντως στα συγκριτικα δειχνει οτι ειναι πιο γρηγορο απο το firefox και πιο ασφαλεςτωρα βεβαια απο κει και περα ειναι και θεμα γουστου Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Εγώ πάλι έχω την έσθηση ότι ο firefox είναι ποιο γρήγορος...Χρησημοποιώ opera όμως γιατί με βολέβει περησότερο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 O opera με κερδισε , μου αρεσει ο τροπος που παιζει με τα tabs. Απλα το συμπαθησα πιο πολυ , γουστα ειναι αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 3, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Χαλαρα opera για μενα.Οχι μονο λογω ταχυτητας,αλλα και συμβατοτητας με ορισμενες σελλιδες.Επισης ο 1.5 μου φανηκε χειροτερος απο τους προηγουμενους..βεβαια οπως ειπε κι ο φιλος vasotαπο κει και περα ειναι και θεμα γουστου Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Ιανουάριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αλεπου,μια καλη συνηθεια.(Δεν υποτιμω τον Opera) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 3, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 που ειναι η δημοσκοπηση οε οε οε που ειναι η δημοσκοπηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 3, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ie ρεεεεεεε , Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Ιανουάριος 3, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ’μα λέμε για τις τρύπες IE και firefox είναι σαν να συκρίνουμε τι φέτα με το έμενταλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 3, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 00:37] που ειναι η δημοσκοπηση οε οε οε που ειναι η δημοσκοπηση thelab.gr | 01/10/2005 - 03/01/2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 4, 2006 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Παντως το Opera δεν τρεχει καλα την σελιδα του Hacshop Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.Balafoutre Ιανουάριος 4, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Έχω και τους 2 σελιδομετρητές. FireFox στο σπίτι και Opera στο γραφείο. Σε σχέση με τον IE, είναι καλύτεροι και οι 2 είναι για μένα ισάξιοι. Δεν μπορώ να βρώ κάποιες διαφορές μέχρι στιγμής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιανουάριος 4, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Oι διαφορές πιστεύω πως είναι κυρίως Υποκειμενικές. Τι εννοώ? Εξαρτάτε ΤΙ έχει συνηθίσει ο καθένας από μας Σε κάποιους μπορεί να αρέσει περισότερο το περιβάλλον του ενός, άρα κ να το προτιμήσει, κ μην νομίζεται, δεν είναι κ λίγες οι περιπτώσεις αυτές ! Μερικές Διαφορές Περιβάλλοντος: ΠΧ Αυτό που μου αρέσει με τον Opera είναι η ευκολία στο να κάνω πολλά tabs. ΠΧ 2 Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως στις καινούργιες εκδώσεις ΕΒΓΑΛΑΝ την μπάρα κάτω κάτω στην οποία γραφοταν η ταχύτητα με την οποια σερφάρεις. Γιατί την έβγαλαν, θεός ξέρει ... Ναι, δεν λέω, σαφώς κ υπάρχουν κι άλλες διαφορές, αλλά πιστεύω πως η όλη μάχη παίζεται στο περιβάλλον των browser. Ο μέσος χρήστης άλλωστε αυτό θα κοιτάξει Οφ Τόπικ: Γνωρίζει κανείς για τον Maxthon ή αλλιώς MyIE2 ? Πρόσφατα τον κατέβασα, δεν είναι κι άσχημος! Για να μην ξεφεύγω, γίνεται αναφορά στο RAM Ιανουαρίου (σελ 228) κ βλ εδώ . Θα ψάξω για Maxthon VS Firefox, Opera κ θα ανοίξω ανάλογο τόπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Ιανουάριος 4, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 16:39] Οφ Τόπικ: Γνωρίζει κανείς για τον Maxthon ή αλλιώς MyIE2 ? http://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1549310&sortby=lastpost&sortorder=descendinghttp://www.thelab.gr/search.php?s=&action=showresults&searchid=1549310&sortby=lastpost&sortorder=descending Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilpanos Ιανουάριος 5, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kreach [Χθες, στις 16:39] Αυτό που δεν μου άρεσε είναι πως στις καινούργιες εκδώσεις ΕΒΓΑΛΑΝ την μπάρα κάτω κάτω στην οποία γραφοταν η ταχύτητα με την οποια σερφάρεις. Γιατί την έβγαλαν, θεός ξέρει ...Ναι, δεν λέω, σαφώς κ υπάρχουν κι άλλες διαφορές, αλλά πιστεύω πως η όλη μάχη παίζεται στο περιβάλλον των browser. Ο μέσος χρήστης άλλωστε αυτό θα κοιτάξει Η μπάρα κάτω κάτω ξαναμπαίνει από τις ρυθμίσεις, απλως δεν είναι από την αρχή ενεργοποιημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 5, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Εγώ προτιμώ τον FF γιατί πολύ απλά παίζει το Roboform που "θυμάται" όλα τα passwords (γιατί έχουν γίνει πάαααρα πολλά πιά), ενώ δεν υποστηρίζει τον Opera. Οπότε και δεν τον έχω ψάξει ιδιαίτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 5, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Αρχική απάντηση από kender ’μα λέμε για τις τρύπες IE και firefox είναι σαν να συκρίνουμε τι φέτα με το έμενταλ Eλιωσα λεμε !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abarth Ιανουάριος 5, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 o maxthon εχει τον πυρηνα-μηχανη- του ΙΕ (δλδ το ουσιαστικο μερος).... απο κει και περα ειναι πολυ καλος με πολλες δυνατοτητες. Αρκει να δεχεσαι τα 'κενα' ασφαλειας του ΙΕ και τα διαφορα 'προβληματακια' του ενδεχομενως. Ωστοσο εγω τον προτιμω απο FF γιατι εχει πολυ καλυτερο συστημα σε tabs ενω ορισμενα sites δεν παιζουν καλα η καθολου σε FF.Και χειροτερο ειναι το 1ο αφου μπορει να 'χανεις' καποια κουμπια ή κειμενακια χωρις να το καταλαβαινεις. Απο την αλλη ο Opera ειναι αρκετα καλος για surfing και απο οτι διαβαζω σε τεστς ειναι πολυ καλος σε ασφαλεια.... ωστοσο δεν βλεπω λογο να εχεις πανω απο εναν browser εκτος απο καποιες περιπτωσεις 'προβληματων' (ο ενας δεν δειχνει κατι σωστα).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukou1416003233 Ιανουάριος 9, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2006 opera και παλι opera!ταχύτητα και ασφάλεια!αξιοπιστία και λειτουργικότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.