leon13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Ένας φίλος μου έδωσε ένα επεξεργαστή socket462...Εχω INTEL P4 και λεω να φτίαξω ακόμα ενα για εχω να παίζω.Πήγα σε 2,3 μαγαζία κ μου είπαν οτι δεν υπάρχουν πια motherboard για socket462 κ οτι μόνο μετεχειρισμένο θα βρω.Αν κάποιος ξέρει κατι η ********** Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Καλώς ήρθες (πάντα ήθελα να το πω αυτό ) Καλά στα είπαν. Η φωτό τι ρόλο παίζει????? Αν την θες μόνιμα την βάζεις υπογραφή (μικρότερη βέβαια) και όχι επισύναψη σε κάθε ποστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Ιανουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 καλως ηρθες στο thelab.gr 1. Οι αγγελίες προσφέρονται αποκλειστικά και μόνο στα εγγεγραμένα μέλη του TheLab.gr τα οποία έχουν συμπληρώσει τις 150 καταχωρήσεις ΚΑΙ δύο μήνες παραμονής στο forum. 2. Εχω την ιδια απορια με τον Spc σχετικα με την φωτο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 4, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 www.fleamarket.gr www.ebay.co.uk www.ebay.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Ιανουάριος 4, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Σε ενδιαφερει κατι σε Asus A7N (nforce2 ultra)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 4, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Aν και η διαθεσιμότητα αλλάζει απο το site στην βιτρίνα... , , κοιτα και αυτή . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 4, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Στο ebay υπαρχουν αρκετες και σε πολυ καλη τιμη!Ψαξε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 4, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MotherboardsAmd&cp_id=48095 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akal Ιανουάριος 5, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 δες και στο στοκατζίδικο του πλαισίου. υπάρχει πιθανότητα να μην δουλεύει αλλά μπορείς να την αλλάξεις. και μπορεί να βρεις και με 15 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon13 Ιανουάριος 7, 2006 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Thanks παίδες.....Επειδή έλειπα ταξίδι δε το εψαξα ακόμα αλλα τώρα μάλλον θα βρω.spc δε σ΄αρεσει η φωτο?Η μηχανή μου είναι(οταν κοιμάμαι).Πάντος αν έχετε καμία κάρτα σε καλή τιμή στλ πμ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Athens2004 Aν και η διαθεσιμότητα αλλάζει απο το site στην βιτρίνα... , , κοιτα και αυτή . το καναπεδακι τι ρολο παιζει?παει ασορτι με την καρτα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.