outlaw Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Έχω 2 venice 3200+ στα χέρια μου. Ο ένας LBBLE 0522WPMW κι ο άλλος 0539 (μας έσωσες θα μου πείτε, αλλά τον έβαλα επάνω τώρα και έχασα και το χαρτί που είχα γράψει το steping....συμπεριφορά όμως θα ήθελα να μου πείτε). Ο 0539 έπαιζε με την μαμά ψύκτρα 2630 με 1.35v απο bios. ΑΛΛΑ. Στο snm αραιά και που το gui κόλλαγε. Δηλαδή τα tests τρέχανε (cpu tests) αλλά το ρολόι και οι μπάρες γιόκ. Επίσης ενώ το L2 test το έβγαζε (όντας 2ο σε σειρά) με το που έκανα stop το fpu test στην μέγιστη θερμοκρασία που έπιανε (55 βαθμοί) και έτρεχα το L2 κόλλαγε ο υπολογιστής. Πέραν αυτού έβγαλε 18ωρο prime 24ωρο 3dmark 01 με software T&L και 8 ώρες το 2ο cpu test του 3dmark 03. Τέλος έπαιξα και αρκετά παιχνίδια γι αρκετή ώρα και δεν εμφάνισε ποτέ τίποτα. Στα 2650 τράβαγε restart. Στα 2600 χάθηκε κάθε σημάδι error και παραξενιά στο snm. Ο LBBLE 0522WPMW με 1.35v στα 2630 δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το fpu test....έβγαλε error. ΑΛΛΑ με το που έκανα το ίδιο κόλπο να τρέξω το L2 στην μέγιστη θερμοκρασία (52 αυτός...πιο cool) δεν κόλλησε απλά έβγαλε failed. Επίσης στα 2650 μπήκε windows, το ίδιο και στα 2680 αλλά αποτύγχανε στα πάντα ενώ στα 2700 πλέον άρχισε να κάνει restart (στα 2700 ο άλλος δεν πόσταρε καν). Δυστυχώς αυτόν δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω παραπάνω. Κατα την κρίση σας και την εμπειρία σας.....ποιόν να κρατήσω?....Σε νερό θα μπεί και απ την μία ο ένας "έχει" τα 2600 με 1.35, απ την άλλη ο άλλος έδειξε πιο ορθολογιστικό "τοίχο" και πόσταρε-μπήκε σε συχνότητες που άλλος απλά αποτύγχανε. Τι λέτε? Υ.Γ. Αύριο το πρωί θα φύγει ο ένας εκ των 2 οπότε η απάντησή σας σώζει....ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Σαφως και κρατα τον 539...οσο πιο φρεσκια η σιλικονη τοσο καλυτερα πηγαιναν με αερα ή + θερμοκρασιες.....μετα τα 541 η AMD εκανε νεους πυρηνες καλυτερα σχεδιασμενους οι οποιοι πηγαινουν τον κ@λο τους και οχι μονο στα 3200 τσιπακια...αλλα σε ολη την σειρα....ο 0522 ομως αμα μπει σε φρεον πρεπει να του ριχνει χαλαρα του 39....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Επίσης [αν και θα το έχεις κανει ήδη ] δώσε και κανα 1.7ρι vcore ας πουμε. . . Γιατί πέραν αυτών δεν μας είπες και πώς και αν ακουνε στο ρευμα... Ισως αυτος που ειναι 30mhz πίσω να ακουει και να προσπερνάει . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιανουάριος 3, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Όπως τα είπε ο Βασίλης. Ο πρώτος θα πάει πιο ψηλά με extreme ψύξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 3, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Επισης τι batch # ειναι???Αμα εχεις την δυνατοτητα να κοψεις τα καπακια και να δεις απο κατω τους[αφου πρωτα τα καθαρισεις απο την σιλικονη εννοειται]η AMD τα καλα κομματια της τα σημαδευει με ενα κεφαλαιο S σε μια γωνιτσα σε μια μερια στην κατω επιφανεια του HS.....αυτα τα κομματια πανε πολυ καλα και με αερα και με νερο και με φρεον και δεν εχουν και coldbug...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 3, 2006 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 AMAN....τι φρέον και extreme ρε παιδιά, με κολλήσατε στο τοίχο:X: .....σε νερό θα μπεί και πολύ μου είναι. Λέτε τον 39άρη ε?....Απλά μου άρεσε το οτι ο 22 μπήκε σε συχνότητες που ο άλλος απλά δεν. Έχω μείνει σε ΧΡ εποχές βλέπετε γι αυτό και ζητάω γνώμες. Θυμάμαι οτι άμα ο cpu δε σου πόσταρε καν σε μια συχνότητα, δεν την έβλεπες ποτέ σταθερά ενώ αυτός που τα κατάφερνε με λίγο burn κούτσα κούτσα την πάλευε. Δεν ισχύει αυτό? Athens με τις θερμοκρασίες που κτυπήσανε και οι 2 (50+) με την μαμά ψύκτρα, δεν τόλμησα να δώσω ρεύμα. Πόσο μάλλον για 1.7 (μην ψάχνω κανέναν imc intergrated στο ταβάνι). Βλακεία μου ίσως διότι ένα 1.4-1.45 ίσως και να μπορούσα [/χέστης mode off] αλλά τι να κάνω, αύριο ένας πετάει. Οπότε το ποιός θ ακούσει είναι άγνωστο. Βασίλη που να κόβω hs τώρα σε ολοκαίνουργια cpu. Και freezpack να χα θα το σκευτόμουνα πάλι για την εγγύηση. Ο 22άρης (αυτόν έχω έξω, ο άλλος είναι στο κουτί) είναι: ADA3200DAA4BP LBBLE 0522WPMW Z716246F52653 αν αυτό βοηθάει Με γνόμωνα οτι θα μπεί σε υδρόψυξη και μ' όλα αυτά που περιέγραψα σα συμπεριφορά, λοιπόν να κάτσω να ξυλώσω και να κρατήσω τον 39άρη και να δώσω τον 22άρη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 3, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 Tι να σου πώ ,,, μην σε μπερδέψω 39ρη δεν εχω δοκιμάσει , αλλά οι 22ρηδες Venice απο ότι έχω δει-δοκιμάσει εχουνε πάει κομμάτια plus οτι ακουνε στο ρευμα .... Ενα 1.55 έπρεπε-πρεπει να δοκιμάσεις . Γιατι μετα τα 1.5 ας πουμε ίσως να αλλαζουν συμπεριφορά και οι 2 οποτε . . . edit , οχι πολλά πολλά , , απλα βαλε 1.55 1.6 , και με το clockgen για να μην κανεις reboot ολη την ωρα ανεβαζε μεχρι να δεις που παγώνουν , 2 λεπτα υπόθεση δεν ειναι τπτ για να μην μετανιωνεις μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Ιανουάριος 4, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 O 39άρης τελικά είναι ADA3200DKA4CG CDBHE 0539VPMW 1352837K50030. Δεν ξέρω τι λέει αυτό. Βραδυάτικο ξανάβγαλα το pc απ τη κούτα και δοκιμάζω λίγο πιο τολμηρά τον 22άρη που μάλλον θα κρατήσω. Ολοκλήρωσε όλα τα test του snm και pi 1M+32M στα 2700 με 1.435v απο bios. Μάλλον αυτός θα μείνει . Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 4, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2006 Μπράβο σον , '' Ο τολμών νικά! '' [καλά ρε 32ρια έτρεχες βραδιάτικα ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydrus Ιανουάριος 5, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2006 Επι του παροντος ξερει κανεις ποια θεωρουνται "καλα stepping" αυτην την περιοδο για 3200+? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 6, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αυτό με ενδιαφέρει κι εμένα, αφού πρώτα μου πείτε και τι είναι το stepping :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 6, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Αρχική απάντηση από Βασιλης Επισης τι batch # ειναι??? Αμα εχεις την δυνατοτητα να κοψεις τα καπακια και να δεις απο κατω τους[αφου πρωτα τα καθαρισεις απο την σιλικονη εννοειται]η AMD τα καλα κομματια της τα σημαδευει με ενα κεφαλαιο S σε μια γωνιτσα σε μια μερια στην κατω επιφανεια του HS.....αυτα τα κομματια πανε πολυ καλα και με αερα και με νερο και με φρεον και δεν εχουν και coldbug...... Πές μου ότι λες αυτό και αύριο θα κατέβω να σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Ιανουάριος 7, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από Hydrus Επι του παροντος ξερει κανεις ποια θεωρουνται "καλα stepping" αυτην την περιοδο για 3200+? Πρωτα βρες τα προς πωληση...και μετα λεμε... Πουθενα δεν υπαρχουν διαθεσιμα αυτον τον καιρο..!!!! Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πές μου ότι λες αυτό και αύριο θα κατέβω να σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου... Αυτο λεω ρε τρελε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spresv Ιανουάριος 7, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker Πές μου ότι λες αυτό και αύριο θα κατέβω να σου ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου... Τυχερε..... Αν η λαμπαδα παει με το μετρο δεν θα χρεωθεις κ πολυ! Ολα καλα σου πηγαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 7, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από ΒασιληςΑυτο λεω ρε τρελε.... Ελπίζω να μην περιμένεις την λαμπάδα ακόμα :P:P:P:P:P:P:P....μου τα έφαγε τα λεφτά ο Γιάννης με το silencer:P:P:P:P:P Αρχική απάντηση από spresv Τυχερε..... Αν η λαμπαδα παει με το μετρο δεν θα χρεωθεις κ πολυ! Ολα καλα σου πηγαν! Πάλι καλά δεν λές? Το μόνο που μου μένει ξες τι είναι ε? Ένα κάνιστρο και λίγα παγάκια για να δούμε αν αυτό πράγματι ισχύει ανεξαρτήτως batch # μιας και εμένα είναι 858 και όχι 01(?) - 99 όπως μου είπε ο Βασίλης από κοντά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.