Exposed_Bone Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Γεια σας ... αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εκανα πατατα που αγορασα το mx1000 logitech και δεν πηρα το g7 ... δεν με ενδιαφερουν τα παιχνιδια καθολου... επισης δεν μου φαινετε βαρυ ... το αγορασα 80Ε ενω η φτηνοτερη τιμη του g7 ηταν 100Ε ...
spc Ιανουάριος 3, 2006 #2 Ιανουάριος 3, 2006 Κρίμα ρε γμτ να μην έχουμε μία κατηγορία ''Ψυχολογική Υποστήριξη''....
greekfragma Ιανουάριος 3, 2006 #3 Ιανουάριος 3, 2006 δεν αξιζει να πας απο το 1000 στο 7.το μονο + του 7 ειναι οτι κυλαει πιο ευκολα χαρη στο νεο υλικο στα pads και εχει 2 μπαταριουλες ωστε να μην σταματας λεπτο το gaming.κατα τα αλλα υπολειπεται 1 πλαινο κουμπι απο το 1000 εαν βεβαια τα λεφτα δεν σε νοιαζουν και θες να δοκιμασεις και κατι ακομα........παρτο. Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:07] Κρίμα ρε γμτ να μην έχουμε μία κατηγορία ''Ψυχολογική Υποστήριξη''.... ειδες κατι παλιανθρωπους? βγαινουν βολτα στα μαγαζια για στερεoφωνικα και αλλα τετοια και στην τελικη σου λεει δεν πηρα τιποτα.......ενω παλιοτερα αγοραζε driver cage για stacker με 800ευρω (σορρυ απο το παλικαρι για το offtopic)
spc Ιανουάριος 3, 2006 #4 Ιανουάριος 3, 2006 δεν είμαι κακός, απλώς μην λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια...
GruntGR Ιανουάριος 3, 2006 #5 Ιανουάριος 3, 2006 εχει πολλα + το g7 απτο mx1000 περα απτα "καλυτερα ποδια" οσον αφορα τα games, αλλα αφου δεν σε ενδιαφερουν τα games και δεν εχεις εργονομικα προβληματα εισαι οκ, για desktop ειναι οτι πρεπει
Exposed_Bone Ιανουάριος 3, 2006 Author #6 Ιανουάριος 3, 2006 χμμμμ αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως το g7 ειναι κατα πολυ πιο ανετο στο χερι και γενικα το mx1000 ειναι "τεχνολογικα" πισω Κρίμα ρε γμτ να μην έχουμε μία κατηγορία ''Ψυχολογική Υποστήριξη''.. @spc συμφωνω, κατι τετοιο θα σε βοηθουσε πολυ να ξεπερασεις τις κρισεις σου :whistling ( )
GruntGR Ιανουάριος 3, 2006 #7 Ιανουάριος 3, 2006 γενικα η τεχνολογια laser δεν εχει ωριμασει τοσο οσο οι οπτικες καμερες,το G7 και το G5 κανανε μερικα βηματα μπροστα αλλα υπαρχουνε ακομα περιθωρια για βελτιωση, οσο για το αν σε βολευει περισσοτερο το σχημα του G7, τι να σου πω, πολλους δεν βολευει ενω αλλοι το βρισκουν τελειο, εγω παρολο που εχω μικρο χερι το σχημα του mx1000 μου φαινεται πιο βολικο απτου 510(το ιδιο σχημα ακριβως), για 2D mousing παντα ασε που λειπει απτο G7 ενα πληκτρο για τα βελακια διπλα στον αντιχειρα, κατι που με χαλασε εμενα αρκετα μιας και χρησιμοποιω τα πλαινα του δικου μου ποντικιου συνεχεια
spc Ιανουάριος 3, 2006 #8 Ιανουάριος 3, 2006 σορρυ για το ΟΤ (θα περιοριστεί στο παρόν και μόνο ποστ) Αρχική απάντηση από Exposed_Bone@spc συμφωνω, κατι τετοιο θα σε βοηθουσε πολυ να ξεπερασεις τις κρισεις σου :whistling ( ) Λυπάμαι που δεν σου άρεσε το αστειάκι (γιατί περί αστείου επρόκειτο προφανώς) αλλά λυπάμαι περισσότερο που το ''χόντρυνες''....(αναφορικά με τις ''κρίσεις'' μου, μιας και φαίνεται να με γνωρίζεις τόσο καλά, κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη - επέτρεψέ μου μόνο να αμφιβάλλω αν ένας απλός χρήστης σαν κι εσένα μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω από έναν υπέρτατο αντμιν ) Επί της ουσίας: Σε αυτά ΑΚΡΙΒΩΣ που ρωτάς, σου απάντησα πολύ νωρίτερα σε άλλο θέμα: Αρχική απάντηση από spc δεν είμαι κακός, απλώς μην λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια... ...οπότε απλώς το παρόν θέμα μου κάνει περισσότερο ''πέστε μου αυτό που μου έχετε ήδη πει, (μάλλον) ξέρω αλλά θέλω να ακούσω''. piece brother (SLN ) ¨
totally_wired Ιανουάριος 3, 2006 #9 Ιανουάριος 3, 2006 μας ανακάλυψες μικρέ από το αγρίνιο εεε...Καλώς ήρθες και με μέτρο τα ποστ...
Exposed_Bone Ιανουάριος 3, 2006 Author #10 Ιανουάριος 3, 2006 @spc αν επροκειτω για καλοπροερετο humor ζητω συγγνωμη ... οσο για το thread το ανοιξα για να μην βγαλω offtopic το αλλο ...-κάτι ακομη ... σε usb 2.0 υπαρχει ο περιορισμος των 125hz; - αν το συνδεσω σε usb θα περνει ρευμα απο το usb ;-ποσα μετρα πιανει; πρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη; στις ιδιες ερωτησεις για το g7 τι ισχυει;
spc Ιανουάριος 3, 2006 #11 Ιανουάριος 3, 2006 Αρχική απάντηση από Exposed_Bone @spc αν επροκειτω για καλοπροερετο humor ζητω συγγνωμη ... :flower:Αρχική απάντηση από Exposed_Bone- αν το συνδεσω σε usb θα περνει ρευμα απο το usb ; Αν θυμάμαι καλά έχει φορτιστή οπότε όχι, δεν νομίζω ότι φορτίζει από το το usbg7: Δεν έχει φορτιστή και φορτίζει κανονικά από usb.Αρχική απάντηση από Exposed_Bone-ποσα μετρα πιανει;Τάξη μεγέθους 3-5 μ. Το καλύτερο είναι να το τεστάρεις και μόνος σου.g7: Τα ίδιαΑρχική απάντηση από Exposed_Boneπρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη; Θεωρητικά ναι. Στην πράξη, μικροεμπόδια ξεπερνιούνται αλλά καλό είναι πάντα να υπάρχει ''καθαρή'' οπτική επαφή.g7: Τα ίδια
GruntGR Ιανουάριος 3, 2006 #12 Ιανουάριος 3, 2006 τα περισσοτερα ποντικια θεωρουνται απτα windows "low speed USB devices" και ετσι ανανεωνουν την "θεση" τους 125φορες το δευτερολεπτο με 8ms καθυστερηση, το G7 αξιοποιει τις δυνατοτητες του usb 1.1 (καπου 12mbps bandwidth, ε ποσο θα χρειαστει ενα ποντικι ? ελεοζ ) και ετσι σηκωνει polling rate 500hz κ καθυστερηση 2ms, οι διαφορες μεταξυ 125 και 500hz ειναι αισθητες αμα κανεις καμια σοβαρη δουλιτσα στο photoshop και στα παιχνιδια αν εισαι εμπειρος FPSας, αλλα γενικα αυτο που μπορει να διαπιστωσει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ειναι οτι ο κερσορας φαινεται να κουνιεται πιο ομαλα στην οθονη στα 500hz αποτι στα 125, βεβαια παιζουν και αλλα πραγματα ρολο για ομαλη κινηση του κερσορα αλλα μην καθομαι και αναλυω παλι οσο για την ασυρματη τεχνολογια του G7, προκειται για ραδιοκυματα στα 2.4ghz, ως γνωστον τα ραδιοκυματα θελουν οπτικη επαφη για την ΚΑΛΥΤΕΡΗ δυνατη αποδοση, η εμβελεια ΝΟΜΙΖΩ ειναι καπου 7 μετρα
Exposed_Bone Ιανουάριος 3, 2006 Author #13 Ιανουάριος 3, 2006 Το mx1000 εχει διαφορετικη ασυρματη τεχνολογια απο τι το g7;
Seeker Ιανουάριος 3, 2006 #15 Ιανουάριος 3, 2006 Όπως ίσως έχεις παρατηρήσει το MX1000 ακόμα διαφημίζεται. Αυτό συμβαίνει απλά γιατί η Logitech έχει κυκλοφορήσει τα G5 & G7 στοχεύοντας τους Gamers και έχει κρατήσει το MX1000 σαν το καλύτερο ποντίκι για γενική χρήση.
GruntGR Ιανουάριος 3, 2006 #16 Ιανουάριος 3, 2006 ραδιοφωνικα κυματα(RF) ειναι και του G7 αλλα σε πολυ ηψηλοτερη συχνοτητα (2.4GHZ) η ιδια τεχνολογια χρησιμοποειηται και στα ασυρματα gamepad της το mx1000 χρησιμοποιει την fastRF αλλα πιστεψε με καθε αλλο παρα fast ειναι αμα το stressαρεις το ποντικι ;-)
Exposed_Bone Ιανουάριος 3, 2006 Author #17 Ιανουάριος 3, 2006 το mx1000 χρησιμοποιει την fastRF αλλα πιστεψε με καθε αλλο παρα fast ειναι αμα το stressαρεις το ποντικι ;-) stressάρω; δλδ;
Vasot Ιανουάριος 4, 2006 #18 Ιανουάριος 4, 2006 To MX900 ηταν bluetooth και κατα την γνωμη μου δεν αξιζε ιδιαιτερα επειδη το bluetooth stack που ερχοταν μαζι με τα driver ηταν για κλαμματαAκριβως οτι ειπε ο Seeker οσο αφορα την χρησιμοτητα του MX1000 και κατα ποσο ακομα αξιζει σε σχεση με την κυκλοφορια της σειρας G
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.