Jump to content

Κορυφαία κάρτα για AGP??

Akis_1977

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Δεδομένου ότι κάποιος δέν θέλει να αλλάξει mobo και η μόνη επιλογή που έχει φυσικά είναι η AGP θυρα... ποιά είναι η κορυφαία κάρτα γραφικων που μπορεί να παρει βρε παιδια? (εκτός απο ATI RX800XT-VTD256 PLATINUM AGP και FIREGL X2T 256MB AGP που ξεκινανε απο 480 και φτάνουν μεχρι και 600euρόπουλα μην το παραχέσουμε κιολας... :p:P ) η 6800Ultra ή υπάρχει και κάτι καλύτερο σε AGP πρίν τις προαναφερόμενες??

Επίσης θα μπορουσε κάποιος να μου πεί (ή να μου δώσει καποιο Link που να μπορώ να δω) ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε 6800GT 6800GS και 6800Ultra?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

:hi: :daisy:

Gs<Gt<Ultra

H Gt με λίγο OC φτάνει την Ultra (της MSI την ξεπερνά τώρα)

Η GS είναι μια οικονομική έκδοση τους. Κοίτα αντίστοιχα thread που άνοιξε πρόσφατα. Λένε ότι φτάνει και αυτή ultra. Καινούργια κάνει 240. Καλή τιμή αν και με 250 βρίσκει μεταχειρισμένη GT.

Αρχική απάντηση από Akis_1977 [Σήμερα, στις 13:57]

Επίσης θα μπορουσε κάποιος να μου πεί (ή να μου δώσει καποιο Link που να μπορώ να δω) ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε 6800GT 6800GS και 6800Ultra?

http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25221

Αρχική απάντηση από kunoobidi

Gs<Gt<Ultra

H Gt με λίγο OC φτάνει την Ultra (της MSI την ξεπερνά τώρα)

Η GS είναι μια οικονομική έκδοση τους. Κοίτα αντίστοιχα thread που άνοιξε πρόσφατα. Λένε ότι φτάνει και αυτή ultra. Καινούργια κάνει 240. Καλή τιμή αν και με 250 βρίσκει μεταχειρισμένη GT.

καλυτερα gs απο gt .τα εχουμε πει και αλλου αυτα.παντως ειναι ισοτιμες οι καρτες...

Εγώ γιατί δε βλέπω πουθενά 6800GS σε AGP?

@akis

Ti κάρτα έχεις τώρα;

Πάντως αν εξαιρέσεις κάτι πανακριβες ΑΤι του eshop, αυτή τη στιγμή στην αγορά δύσκολα βρίσκεις κάτι καλύτερο από 6600GT σε agp πάντα...

Gs στην Ελλαδα ειναι λιγο δυσκολο να βρεις.

Προσωπικα θα πηγαινα για μεταχειρισμενη GT....

Δε βλέπεις GS γιατί πολύ απλά δεν έχει βγει αυτό το chip για δίαυλο AGP....:...:

Προσωπικά ετοιμάζομαι να πάρω την 6800GT της MSI αλλά θέλει αρκετο ψάξιμο γιατί εξαντλείται σιγά σιγά!!

Ούτε η Oktabit δεν την έχει πλέον...:( :alien:

Τη θεωρώ από τις καλύτερες στην αγορά και με αρκετά καλή τιμή γύρω στα 360 ευρά τελική....!!!!

Cheers!!!!

Δες και εδώ www.mad-moxx.de αλλά χρειάζεσαι κάποιον από Γερμανία για να σου την στείλει,

Στέλνουν σε όλη την Ευρώπη αλλά όχι στην Ελλάδα.

Έχω βρει αυτή την καρτούλα

GECUBE ATI X800XT AGP 256MB VIVO

με 270 ευρώ λίγο μεταχειρισμένη. Είναι καλή τιμή???. Μιλάω πάντα για agp.

αν εδινες 210 για μια gs pci-e και σου περισσευαν και 50-60ε ,θα αλλαζες και πλατφορμα...

Ψιλοκαλη ειναι η τιμη αλλα προσπαθησε οπωσδηποτε να την ριξεις και αλλο.

Αρχική απάντηση από Grisos [04-01-2006 01:48]

Δε βλέπεις GS γιατί πολύ απλά δεν έχει βγει αυτό το chip για δίαυλο AGP....:...:

Cheers!!!!

Μάλλον λάθος μας τα λες .

Η 6800GS έρχεται με το NV40 ,το οποίο είναι φτιαγμένο εδώ και καιρό, και βασισμένο απόλυτα στο AGP .. Βλέπε 6800GT .

:D :flower:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=62945 :banging:

Αρχική απάντηση από overvolt

Μάλλον λάθος μας τα λες .

Η 6800GS έρχεται με το NV40 ,το οποίο είναι φτιαγμένο εδώ και καιρό, και βασισμένο απόλυτα στο AGP .. Βλέπε 6800GT .

:D :flower:

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=62945 :banging:

6800GS -> NV42 (native PCI-express)

6800GT -> NV40

Αχχχχχ παλι τα μπερδεψατε .... :D

6800GS -> NV42 (native PCI-express) =425 - 1000

6800GS -> NV40 ( AGP ver ) = 350 - 1000

6800GT -> NV40 AGP = 350-1000

Αν εννοεις για τα υπολοιπα 4 pipelines,νομιζω οτι

ερχεται με 12 fixed αντι για 12 ενεργα+4 (locked)

καθως ειναι καινουριος πυρηνας και

δεν βασιζεται στον nv 40 (6800GT-Ultra)

H PCI-E ειναι κλειδωμενη λογο τσιπ

Η AGP μπορει να ξεκλειδωθη (NV40) , με RIVA TUNER . :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.