mini_fan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2006 Αγαπητοι Labιτεςμου εχει κατσει τον τελευταιο καιρο να παρω την προαναφερθεισα καρτα.Θελω το SLI αλλα επειδη η μητρικη μου (Asus P5AD2-E Premium) δεν το υποστηριζει στραφηκα σε αυτην.Ομως δεν μπορω να βρω πουθενα αν η καρτα αυτη μπαινει και σε μητρικη χωρις SLI.Αν καποιος γνωριζει, δωστε μου τα φωτα σας (μη την αγορασω και παει τσαμπα).Υ.Γ. Αν καποιος εχει και συγκριτικο με 7800 ριχτε το link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Ιανουάριος 3, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 εγω δεν θα στην προτεινα παντως...ποσο την βρισκεις?παρε μια 7800gt και φυλαξε τα λεφτακια σου...και κανει λιγοτερο απο 350...και θα παιζει μια χαρα ολα τα παιχνιδια...και λιγοτερα λεφτα θα χασεις απο τη μεταπωληση....και με τα λεφτα που θα σου μεινουν του χρονου την πουλας και παιρνεις μια καρτα νεας γενιας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιανουάριος 3, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2006 ^^^^^^Exactly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.