Jump to content

εκτυπωτής ΗΡ 3820. Να το αφήσω να αναπαυτεί εν ειρήνη?

Recommended Posts

Έχει μια φίλη τον εν λόγω εκτυπωτή που άντε να έχει τυπώσει καμιά 50αριά σελίδες κ πολύ λέω. Τον υπολογιστή μέχρι πρότινος τον είχε για διακόσμηση απ'ότι βλέπω! Το λεπόν δεν τις τυπώνει μία. Αναβοσβήνει το λαμπάκι για τα μελάνια αλλά ακόμα κ όταν έβαλα κάτι δικά μου που είχα, πάλι δεν έπαιξε. Επίσης όταν ανοίγεις το καπάκι για να αλλάξεις τα μελάνια η κεφαλή δεν πάει στη μέση για να μπορείς να έχει πρόσβαση σε αυτά. Φαντάζομαι πώς είναι για πέταμα ε? Να μην το πολυκουράζω το θέμα απ'οτι φαντάζομαι ε?

Πάντως άμα είναι εκτώς εγγύησης ξέχνα το... Είχα μια φωτογραφική HP που τα φτυσε καμια βδομάδα μετά την εγγύηση και για να μου την αλλάξουν με μια επισκευασμένη (σιγά μην την έφτιαχναν...) ήθελαν 150 περίπου, τη στιγμή που καινούρια έκανε εκείνη τη στιγμή κάτι λιγότερο απο 200...

’στο, δεν αξίζει....

λυπαμαι που δεν προλαβα να απαντησω νωριτερα.

σε ιδιο εκτυπωτη ενος γνωστου με ΙΔΙΑ συμπεριφορα....λαμπακι κλπ κλπ.......μια ηταν η λυση..........λυσιμο του μηχανισμου της κεφαλης

εκει ειδα οτι ειχε στραβωσει ενα μεταλλικο πραγματακι και ξετρυπωσα ενα πλαστικο κομματι απο την βαση του μελανιου.

προφανως μετα απο λαθος τοποθετηση του μελανιου(καθως ο σκραπας γνωστος μου δεν ηξερε να το τοποθετησει) το ζορισε τοσο ωστε το στραβωσε και εσπασε και ενα κομματι πλαστικου.

Αρχική απάντηση από aspirin

όχι δεν τη λένε χριστίνα ούτε μένει ζωγράφου. Μην φοβάσαι δεν θα σου φάω την γκόμενα :-)

Το θέμα του εκτυπωτή τακτοποιήθηκε.

[Οfftopic:] Πρωην είναι, απλώς της είχα αγορασει αυτόν τον εκτυπωτη και ο υπολογιστης της έχει επίσης την ίδια ιδιότητα του "μαζεύω σκόνη"... ;-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.