Jump to content



Έφαγε φλασιά η οθόνη. Κ τώρα τί?


aspirin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Η φίλη μου έχει μια οθόνη hitachi 7XX(δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). Βασικά την έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Είναι 4+ ετών. Τώρα τελευταία ενώ σαν οθόνη είναι τούρμπου της κάνει το εξής κουλό. Στα καλά καθούμενα βγαίνουνε οι OSD (καλά το λέω?) ρυθμίσεις κ επιλέγονται οι διάφορες ρυθμίσεις της με τη σειρά. Αυτό γίνεται στα καλά καθούμενα κ σβήνει μονο του. Δεν έχει σχέση με το πόση ώρα λειτουργεί η οθόνη. Καταρχήν αυτό είναι 100% βλάβη στην οθόνη έτσι? Δεν είναι κανά τρομερό πρόβλημα κ αυτό που με προβλήματίζει είναι αν αξίζει να το πάει για σέρβις ή να πάρει μια καινουρια. Παίζει καμιά 17άρα με 100-150ευρά? Δεν έχει να δώσει πολλά χρήματα για μια καινούρια. Ένα σέρβις οθόνης σε ηλεκτρονικό ή αντιπροσωπεία πόσο πάει το μαλί?

Ευχαριστώ πολύ.

Μεταχειρισμένη CRT 17'' βρίσκεις στο fleamarket με 30-100 ... δεν ξέρω αν αξίζει καν να ασχοληθείς για service, λογικά θα σου ζητήσουν 20 + αν χρειαστεί κανα εξάρτημα τα οποία συνήθως δεν είναι φτηνά... χώρια την βαβούρα κουβάλα ξε-κουβάλα οθόνες

επίσης http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=crt+17&sp_catcode=SKROUTZ , CRT 17" καινούρια βρίσκεις απο 100

;)

πάντως μου φαίνεται ότι έχει κολίσει κάποιο κουμπάκι στην οθόνη.... εξαρτάται την διαμόρφωση που έχει

δεν έχει κολλήσει κουμπάκι. Το έλεγξα αυτό. Ίσως να την ανοίξω. Αμαρτολές έτσι είναι, αλλά στην ελλάδα η νυφη πρέπει να πληρώνει το γαμπρό. Πρέπει να κρατάμε τα έθιμα :-))))

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.