aspirin Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Η φίλη μου έχει μια οθόνη hitachi 7XX(δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). Βασικά την έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα. Είναι 4+ ετών. Τώρα τελευταία ενώ σαν οθόνη είναι τούρμπου της κάνει το εξής κουλό. Στα καλά καθούμενα βγαίνουνε οι OSD (καλά το λέω?) ρυθμίσεις κ επιλέγονται οι διάφορες ρυθμίσεις της με τη σειρά. Αυτό γίνεται στα καλά καθούμενα κ σβήνει μονο του. Δεν έχει σχέση με το πόση ώρα λειτουργεί η οθόνη. Καταρχήν αυτό είναι 100% βλάβη στην οθόνη έτσι? Δεν είναι κανά τρομερό πρόβλημα κ αυτό που με προβλήματίζει είναι αν αξίζει να το πάει για σέρβις ή να πάρει μια καινουρια. Παίζει καμιά 17άρα με 100-150ευρά? Δεν έχει να δώσει πολλά χρήματα για μια καινούρια. Ένα σέρβις οθόνης σε ηλεκτρονικό ή αντιπροσωπεία πόσο πάει το μαλί?Ευχαριστώ πολύ.
JaguarOne Ιανουάριος 2, 2006 #2 Ιανουάριος 2, 2006 Μεταχειρισμένη CRT 17'' βρίσκεις στο fleamarket με 30-100 ... δεν ξέρω αν αξίζει καν να ασχοληθείς για service, λογικά θα σου ζητήσουν 20 + αν χρειαστεί κανα εξάρτημα τα οποία συνήθως δεν είναι φτηνά... χώρια την βαβούρα κουβάλα ξε-κουβάλα οθόνες επίσης http://www.skroutz.gr/search.php?sp_keyword=crt+17&sp_catcode=SKROUTZ , CRT 17" καινούρια βρίσκεις απο 100 πάντως μου φαίνεται ότι έχει κολίσει κάποιο κουμπάκι στην οθόνη.... εξαρτάται την διαμόρφωση που έχει
amartolos Ιανουάριος 2, 2006 #3 Ιανουάριος 2, 2006 αγορασε της μια καινουργια για το καλο του ετους...φιλη σου ειναι...τζαμπα θες να....φιλας??
aspirin Ιανουάριος 2, 2006 Author #4 Ιανουάριος 2, 2006 δεν έχει κολλήσει κουμπάκι. Το έλεγξα αυτό. Ίσως να την ανοίξω. Αμαρτολές έτσι είναι, αλλά στην ελλάδα η νυφη πρέπει να πληρώνει το γαμπρό. Πρέπει να κρατάμε τα έθιμα :-))))
aspirin Ιανουάριος 7, 2006 Author #5 Ιανουάριος 7, 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.156283&PHPSESSID=5r8k9f9ksrtcem1oq0dbukso86η πάραπάνω οθόνη είναι καλή κ αξιόπιστη? Είναι η φθηνότερη που υπάρχει. Η μέγιστη ανάλυση δεν αφορά τη κοπέλα. Τη δουλειά της να κάνει κ τίποτε άλλο.
drakoulis Ιανουάριος 7, 2006 #6 Ιανουάριος 7, 2006 πουλάω εγω μία ΕΙΖΟ Τ550 17" CRT αν ενδιαφέρεσαι στείλε pm
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.