Jump to content

VGA για παιχνίδια μέχρι 150 ευρώ περίπου

fonzi

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από AMD 64 4 EVER [Χθες, στις 17:36]

ΑΚΟΥ ΕΓΩ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ 9600 ΑΤΙ ΑΠΟ E-SHOP ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟ DOOM ΤΟ

ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ.........

ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΤΣΙΜΠΑ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!:T:

Μπα!Εγώ με 9600ΧΤ παίζω στα ultra και 1152x864 με κλοκάρισμα....σε τι το έχεις??Σε medium και 800x600??

Επίσης δεν γράφουμε με κεφαλαία,είναι σαν να φωνάζεις:)

AΤi x800gto απο μένα;):T:

την εχω στα 1152 Χ 864

δεν ξερω αλλα κατα την γνώμη μου αμα θέλει κανείς να χτισει ενα μετριο υπολογιστη ειναι η καλυτερη επιλογη κατα την γνωμη μου...

δεν επιμενω κιολας:giveup:

εχει παλιωσει ομως αρκετα.τωρα πλεον πας σε Χ700 ή σε 6600 που υποστηριζουν 2-3 πραγματακια παραπανω.....εαν βεβαια μιλας για 9600ΧΤ ή Pro τοτε ναι σωστη και η επιλογη σου.καλως ηλθες κιολας:)

Πάντως η 9600ΧΤ μου βγήκε χρυσή.Της έχω αλλάξει και το fan και πάτησε τα 594~602ΜΗz,με τις μνήμες μόνο δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος...πάνε μόνο στα 330~332ΜΗz(660~664ΜΗz DDR):p ....τ'ωρα πάμε γι 'αλλα:happy2:

Καλύτερα πάρε την x1600xt απο το πλαίσιο που κάνει 180 και είναι καλύτερη και νεα σειρά(για pci-e);) Για agp είναι όμως πολύ καλή αυτή που λες.Θα κλοκάρεις καθόλου την 9600Pro?:flower:

ναι....... αλλα μπορεις να μου εξηγησεις πως κανου ο/c σε μια καρτα γραφικων γιατι είμαι λιγουλακι ασχετος στον χωρο του overclocking!!! απλα πες μου τα βηματα..

απο οτι ξερω πας στο bios και <πειραζεις> κατι αλλα δεν ξερω τι!:help:

Αρχική απάντηση από AMD 64 4 EVER [Χθες, στις 01:16]

ναι....... αλλα μπορεις να μου εξηγησεις πως κανου ο/c σε μια καρτα γραφικων γιατι είμαι λιγουλακι ασχετος στον χωρο του overclocking!!! απλα πες μου τα βηματα..

απο οτι ξερω πας στο bios και <πειραζεις> κατι αλλα δεν ξερω τι!:help:

Κατέβασε πρώτα το ATitool,θα το βρεις εδώ .Εγκατάσταση κλπ....αφού το ανοίξεις θα σου εμφανίσει ένα πινακάκι της gpu και της mem που μπορείς να τα ανεβάσεις απο κει.Καταρχήν πρέπει να αφαιρέσεις το κλείδωμα της κάρτας...αυτό γίνεται πατόντας στο κλήκτρο "settings">>στο πτησόμενο επέλεξε "Μiscellaneous" και κάνε ένα τικ στο "Remove Radeon 9000/9200/9550/9600 clock lock"Μετά από αυτό ξαναέρχεσαι στο πάνελ της gpu & mem(αρχικά όταν ανοίγεις το προγρ) και για να μην γίνει κάτι στραβό πάτα το "Find max core" για να ανεβάσει την ταχύτητα του επεξεργαστή μέχρι εκεί που υποστηρίζει το ανεμιστήρι αυτόματα:magic: . Το ίδιο κάνει και με την μνήμη δηλαδή "Find max mem".Εγώ θα σου έλεγα πάντως να το αφήνεις να ανεβάζει ανα 4-5 MHz,να σκανάρεις για artifacts(είναι οι παράξενες γραμμές)απο το "scan for artifacts" και άμα δεν βρεθεί σφάλμα για 15-25λεπτά ,να το σώσεις και μετα να προχωρίσεις και άλλο:T:

Αυτά!Καλό o/c!!

’μα θες βοήθεια στείλε pm;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.