Jump to content

Βοήθεια για καλό PDA.!

nickthegreek

Recommended Posts

Δεν με ενδιέφερε καθόλου ο χωρος των PDA μέχρι που ένας φίλος μας έφερε ένα pda με GPS και πρόγραμμα navigator και έπαθα πλάκα με αποτέλεσμα να θέλω να παρω και εγώ ένα για απότερο σκοπό την πλοήγηση μέσω GPS. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά και σκέφτομαι να δώσω γύρω στα 700-800 ευρώ. Επειδή όπως καταλάβατε δεν ξέρω και πολλά θα ήθελα να μου πείτε ποιες μάρκες είναι οι καλύτερες στον χώρο και αν γίνεται να μου προτίνετε κάποιο για τα λεφτά που διαθέτω.

Με μια σύντομη αναζήτηση μου κέντρισε το ενδιαφέρον το παρακάτω:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_41&products_id=1899

Τι λέτε?

Θα πάρω έναν bluetooth gps οπότε δεν με ενδιαφέρει αν υπάρχει ενσωματομένος δέκτης ή όχι. Καμία άλλη πρόταση? Ξέρετε κάνα pda που να συνδιάζει χαρακτηριστικά του dell αλλα και να είναι και κινητό?

• 1 month later...

Βαστα Τασοοοοοοοοοοοοοοοο!!! Που πας ρε! :D Ok πλακα κανω ελπιζω απλα να μην εχεις παρει ακομη PDA ΓΙΑΤΙ ( Και το τονιζω ) η FSC ετοιμαζει το N560 το οποιο θα σου παρει κ τα μυαλα κ τα λεφτα σου μαζι! Συνοπτικως : (Απο το firstloox.org)

The Pocket Loox N560

*

VGA display

* Windows Mobile 5.0

* 256MB ROM

*

Bluetooth and 802.11g WiFi

*

624Mhz processor

*

Integrated SirFStar III chipset GPS

Price £405.38 inc VAT (£345 ex. VAT)

Σου λεω οτι αν δεν ειχα παρει το Λουξακι (χαχα, λεγε με Loox 720 Pocket PC) θα ετρεχε να παρω το παραπανω :)

Αν παλι πας για "γκαζια" σε γραφικα κιετς, to Dell Axim v51 θα σ αρεσει πολυ, οπως επισης και το HP Ipaq hx4700 που η οθονη του σε αφηνει σιγουρα αφωνο.

Τελος, για κινητο, οπως κ τα παιδια παραπανω, Κιουτεκ και ξερο ψωμι, πολυ καλα :)

(Ε ρε #$@#*$(@# 256 Rom το ατιμο το Ν560 μα που παει ο κοσμος... :blink: )

(Εδιτ: Δια κακης μου τυχης, εξεχασθην και δεν επαραθεσα το χρησιμοτατον Λινκ ονοματι www.pdagold.com Διχως το site τουτο δεν θα ημουν ευχαριστημενος απο το σημερινο PDA μου :) )

Πηρα το νεο της Μitac το Μio A201. Eχεικαλυτερο chip (Sirf III), και πιανει 20 δορυφορους αντι 14 που επιανε ο προκατοχος Μio 168...

Παντως προσπαθησε να βρεις PDA με ενσωματωμενο GPS γιατι αυτα με Bluetooth ειναι λιγο μπελαλιδικα. (Πρωην κατοχος...)

Wardriving, αναζητηση WiFi AP κυριως με δωρεαν προσβαση στο Ιντερνετ, και προσδιορισμος της θεσης τους με GPS η προχειρα μεσα (πχ, SSID: Mdchip MAC: 242-sd3-53f-54h Location: Στης κυρα σουλας απεναντι παιδια :p )

Αρχική απάντηση από deceptive_d

Εγω θα σου προτεινα απο προσωπικη εμπειρια το ipaq 4700 with BT GPS. Ανυπερβλητη ποιοτητα κατασκευης και μαλλον η καλυτερη 4' screen.Check it out..

Είναι τεράστιο και άκομψο

να ρωτησω γιατι δεν ξερω και πολλα απο pda και δεν ξερω καθολου απο gps

το qtek 9100 τι θα ελεγε στη περιπτωση αυτη??

δηλαδη ενα συμπαθιτικο -κινητο-PDA να χρησιμοποιηθει και σαν gps??

γινεται??

αξιζει??

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Πηρα το νεο της Μitac το Μio A201. Eχεικαλυτερο chip (Sirf III), και πιανει 20 δορυφορους αντι 14 που επιανε ο προκατοχος Μio 168...

Παντως προσπαθησε να βρεις PDA με ενσωματωμενο GPS γιατι αυτα με Bluetooth ειναι λιγο μπελαλιδικα. (Πρωην κατοχος...)

Γιάννη μη σε ξεγελά το μάρκετινγκ, πού να τους βρει τους 20 ταυτόχρονους?

πάντως με βτ δεν είχα ποτέ προμπ. κ κερδίζεις κ σε κατανάλωση ρεύματος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.