crazyantonis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Γεια σας.Εχω ενα Sagem fast 800 απο the on dsl kit εδω και 5 μηνες και συνδεομαι με 384.Τωρα θελω να συνδεθω με 512 με vivodi.θα πρεπει να αγορασω το dsl cube για να ειναι συμβατο το router/modem που θα εχει ή θα μπορω να συνδεθω με αυτο το μοντεμ που εχω?psαπο τον Σεπτεμβριο που εχει τελειωσει η τριμηνη συνδεση συνδεομαι αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα λογαριασμος τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Μπορείς να συνδεθείς και με αυτό. re: ps: τον κινέζο φυσικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Ιανουάριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 δλδ δν χρειαζεται να παρω καινουριο αλλα με αυτο να συνδεθω σε 512? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αυτό σου είπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.