a4dtm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2006 Ενδιαφερομαι για τηλεφωνο vo ip ή για καποια συσκευη που να μετατρεπει το κανονικο τηλεφωνο σε vo ip για να μιλαω μεσω του skype.Για δειτε λιγο on_Id=0&Catalog_Id=16&Product_Id=296845&Merchant_Id=1&sts_cid=3'>εδω και εδω και πειτε μου τη γνωμη σας αν καποιος εχει δοκιμασει αυτες τις συσκευες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 2, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Κοίτα και το pap της linksys και τη sipura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 2, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από trendy Κοίτα και το pap της linksys Από την - σύντομη - εμπειρία μου, είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 sipura spa-3000 sip adapter με fxs και fxo, συμβατό με υπηρεσίες όπως i-call. ρυθμίσιμο μέσω του web interface του, γενικά μπορεί να κάνει αρκετά πράγματα. μπορείς να κατεβάσεις manual etc. από: www.sipura.com edit: τώρα είδα ότι το θες για skype. τότε πάρε κάποιο skypeόφωνο, υπάρχουν κάποια πολύ ωραία ασύρματα, π.χ. της linksys. τα sip πάντως δεν σου κάνουν, και το pap2 και το spa3000 είναι sip. επίσης μπορείς να πάρεις ένα bluetooth headset για το κινητό σου και να το συνδέεις με το pc ( εφόσον για να μιλάς με skype πρέπει να έχεις και το pc ανοικτό ) δες εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=21670 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.