Jump to content

Performance Mode..?

pavlosts

Recommended Posts

Σφιγκει τη μνημη και βελτιωνει αρκετα τις επιδοσεις.............

ΑΛΛΑ θελει καλες μνημες για να παιξει(Εσυ εχεις αστο ετσι)

Ευχαριστώ και πάλι,όταν έβαλα τις μνήμες πρόσφατα,τις έβλεπε 2.5-3-2-5,τις έβαλα λοιπόν manual απο το Bios 2-3-2-5 καί μετά ψάχτικα με το Performance mode.SPD όμως παραμένει να είναι default στά 200 2,5-3-2-5.

Αρχική απάντηση από pavlosts

Ευχαριστώ και πάλι,όταν έβαλα τις μνήμες πρόσφατα,τις έβλεπε 2.5-3-2-5,τις έβαλα λοιπόν manual απο το Bios 2-3-2-5 καί μετά ψάχτικα με το Performance mode.SPD όμως παραμένει να είναι default στά 200 2,5-3-2-5.

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Μου τις έβγαζε 2,5-2-2-5, οπότε τις ρύθμισα χειροκίνητα και έβαλα το performance mode στο auto. Turbo και standard δεν ήταν σταθερό το σύστημα.

Αρχική απάντηση από Sbeetle [Σήμερα, στις 17:01]

Και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Μου τις έβγαζε 2,5-2-2-5, οπότε τις ρύθμισα χειροκίνητα και έβαλα το performance mode στο auto. Turbo και standard δεν ήταν σταθερό το σύστημα.

Το έχεις δεί αν δουλεύει όμως,είναι,enable το P.M. ?

Οταν λες οτι το σύστημα δεν ήταν σταθερό τι σου δημιουργούσε?

Εμένα μέχρι τώρα πάει μια χαρά και το έχω σε Turbo,γιαυτό σε ρωτάω αν είναι enable,για σε μένα στο auto δέν ήτανε.

Κιαπό επιδόσεις σε συνδιασμό οι μνήμες και λίγο το P.M. μου έδωσε Π.Χ. στο aquamark από 69000 - 75000+.

Αρχική απάντηση από Sbeetle

μα αυτο που λες δεν γινετε ρε συ

η θα ειναι enable h disable.........................(turbo or ayto) μαλλον κατι αλλο θα εφτεγε.......

μπορει αν ειχες φτινιαρικες μνημες την ειχα πατιση και εγω ετσι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.