Akis_1977 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 Κατ'αρχήν.. καλή χρονιά και χρόνια πολλα σε όλους/ες(?) :hi: :daisy: Μετά απο αρκετό ψάξιμο σήμερα (γιατί τελικα είχα αμφιβολία εάν η 6600 που είχα βαλει στην αρχή ήταν 6600LE ή 6600) κατέλιξα και βρίκα απο το Model number τις κάρτας που είναι MA-66000+TD21-PM8643 ΑΥΤΟ αλλα και πολλές ίδιες κάρτες απο διαφορετικές μάρκες! Μάλον τις βγάζει ένα εργοστάσιο παραγωγης και απο εκει και πέρα ο καθένας κολάει το Brandt του επάνω.... Βέβαια η δικιά μου είναι Palit ενώ στο Link είναι ΧpertVision (και οι 2 μάλλον για τον μούτσο καβάλα είναι αλλα τεσπα...) To κορυφαίο βέβαια είναι οτι άν κοιτάξεις στα Sites των 2 εταιριών... εχείς να υποθέσεις 2 πράγματα... 1) ή ότι είναι η ίδια εταιρία και βγάζει καρτες με διαφορετικα ονόματα.... ή 2) κάποιος βαριόταν να σχεδιάσει καινουργιο Site και έκλεψε του άλουνου!! :p Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ και τα συμπεράσματα δικά σας!! Απο πλευράς τοποθέτισης υλικών και γενικά οπτικά είναι πανομοιότυπες ΟΛΕΣ με αυτό το Model Number. Tο μόνο που αλλάζει απο μάρκα σε μαρκα (πάντα για το ίδιο Model Number) είναι τα χρώματα των καρτών και του Fun. H δικιά μου ας πουμε είναι Κοκκινη και το fun Case ασημένιο ενώ στιν X/Vision Πρασινη με μαυρο fun case... Anyway...Μία ερώτησουλα... Στιν 6600 λοιπόν μπορώ να κάνω κάτι να την ανεβάσω λιγάκι? (όπως π.χ η 6800 που γίνεται 6800 Ultra) Μiλάμε πάντα για κάτι το οποίο δεν θα υπάρχει κινδυνος να ζημια η καρτα. Τα Specs είναι XpertVISION (ή αλιώς Palit ) 256MB GeF 6600 TV/DVI 8x AGP Model Number NA-66000+TD21-PM8643 (8927) Chipset nVidia GeForce 6600 Interface AGP 8x Video Memory 256MB Memory Type DDR Engine Clock 300MHz Memory Clock 250MHz Memory Interface 128-bit RAMDACs 400MHz Max. Resolution 2048x1536 Connectors SVGA S-VIDEO (HDTV Support) DVI-I Pixel Pipelines 8 DirectX Support 9.0 OpenGL Support 1.5 Special Features NVIDIA CineFX Unified Driver Architecture (UDA) nView Multi-Display Technology Digital Vibrance Control Λοιπόν? Γίνεται τίποτα γιατρέ???? :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Αλήθεια τι overclocking παίρνει η κάρτα σου σε πυρήνα και μνήμη;Απ'ότι διάβασα σε περιοδικό αυτό ισχύει μάλλον μόνο για τις 6800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Ιανουάριος 2, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Σιγά σιγά παιδία!!!! Ένας ένας για να προλαβαίνω να διαβάζω κιόλας.... :whistle2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 2, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 αυτο που λες εσυ ειναι απλα να ξεκλιδοσεις καμια pipelines στην καρτα σου....... δεν γινετε ομως και το μονο που εχεις να κανεις ειναι να αρχισεις να ανεβαζεις σιγα σιγα μνημες και πιρινα μεχρι να δεις καπια σπασιματα στην εικονα σου οταν τρεχεις καπιο 3D προγραμμα η παιχνηδι......προσεχε ομως την θερμοκρασια.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 2, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Απλα κατευσε απο τα tools το riva tuner και αρχισε σιγα σιγα και ανεβαζε το core και memory clock ελενχοντας παντα για ασταθειες και artifacts...Good luck:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιανουάριος 2, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 @Akis_1977: Απορώ που είδες εσύ ότι είναι ίδια τα δύο site... Αν προσέξεις εκτός από την χρωματική διαφορά, στην κεντική τους σελίδα κάτω αριστερά στην μία κάνει διαφήμιση την 7800 και στην άλλη την 6200... Έ μην μας λες τώρα ότι είναι ίδια τα δύο site Μετά το max overclocking, σκέψου και την περίπτωση του vmod... Είναι καλό ξεζούμισμα της κάρτας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sbeetle Ιανουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Nα ανέβει ο πυρήνας και να φτάσει περίπου την GT (500) παίζει..... Για τις μνήμες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.....Γενικά πάντως μην περιμένεις και θαύματα από αυτήν την κάρτα. Δοκίμασε να ανεβάζεις σιγά σιγά και όπου φτάσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis_1977 Ιανουάριος 2, 2006 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 @petros@idk$ φίλε μου κατέβασα το Riva tuner... διάβασα και πως λειτουργει πάνω κάτω απο το post 6800-->6800Ultra ...και έχουμε και λέμε....!! Default core= 300 Default mem = 500 !!!! (Sbeetle είσαι χρυσόστομος!! Κρίμα που δεν σε έφερα σπιτι για ποδαρικό! :worship: ) Επιλέγοντας Detect Optimal Frequences (αυτο το εμφάνησα με ένα DLL που έδινε η 6800Gt μου) εδωσε Core 318 και Mem 539!! Αυτη τιν στιγμη στο κατεβαστιρι έρχεται το 3dMark05 V120 αλλα είπα να κάνω κανα πείραμα με Need for Speed MW. Μετα απο 45 λεπτα Alt+tab και θερμοκρασια = 58~59 με core 340 και Mem 540 (idle ειναι περιπου 48 Artifacts πουθενα στον ορίζοντα... Τελικό = Core 351 και Mem 553 ... Δεν λέει να ανεβει παραπάνω.. αλλα artifacts εξακολουθω να μην βλεπω!! Είναι το πρώτο μου ο/c σε κάρτα γραφικών... Μεχρι τί θερμοκρασίες είναι επιτρεπτό να δω χωρίς κινδυνο?? Τα πάει καλά η καρτουλα μέχρι στιγμης κατά τιν γνωμη των έμπειρων??:clap: 3dmark05= 2188 xmmm...και μιάς και είπαμε για 3dmark και είμαι και ολίγον τί ασχετος με αυτά.. απο περιεργεια το έτρεξα και στο κανονικό μου pc που φοράει Point Of View 6800GT 256 Agp και απο default core 350 και mem 1.00 με optimal detection Πήγε στα 436 και 1,17. Εκει το 3dmark05 μου έβγαλε 5896. Τωρα καλό είναι αυτό... ή χαμηλο???!??:whistling :computer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.