Jump to content

απομακρυσμενη προσβαση στα ΧP PROFESSIONAL

jimmy156

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας!

Ειμαι αρχαριος χρηστης και εχω παρει ενα pc που ειχε τα windows xp pro εγκατεστημενα (sp2).

Τον εχω παρει απο ιδιωτη .Δεν εχω ομως το cd των windows.Ηθελα να ρωτησω τωρα μηπως μπορει αυτος που μου το πουλησε να χρεισημοποιει την τηλ γραμμη μου και να την χρεωνει?Εχω adsl γραμμη . Εαν μπορει πως θα κανω εναν ελεγχο για να το αποτρεψω?

Ευχαριστω

Απλά πάτα control panel -> System -> Στο Remote απενεργοποιησέ τα όλα.

Επίσης τρέξε ad-aware, spybot, ms antispyware για να δεις για κανα vnc κτλ.

Αρχική απάντηση από Futuristic

Απλά πάτα control panel -> System -> Στο Remote απενεργοποιησέ τα όλα.

Επίσης τρέξε ad-aware, spybot, ms antispyware για να δεις για κανα vnc κτλ.

και πώς θα του το κάνει χωρίς να ξέρει την ip?

Jimmy156, αυτό που λες δε γίνεται, για τον απλούστατο λόγο: έχεις adsl = το pc ΔΕΝ είναι συνδεδεμένο με την τηλεφωνική γραμμή, οπότε ΔΕΝ μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις στο pstn δίκτυο του ΟΤΕ! Το adsl modem σου, δουλεύει σε άλλες συχνότητες και με άλλο τρόπο από αυτόν που δουλεύει το τηλέφωνό σου, οπότε δεν γίνεται να σε χρεώσει.

Γενικά η απενεργοποίηση του Remote Access γίνεται όπως σου είπε ο Futuristic.

Καλό είναι να κάνεις τα βήματα που σου είπε, για προληπτικούς λόγους σε περίπτωση που κάποιο κακόβουλο(sic!) trojan προσπαθήσει να "ενεργοποιήσει" το remote και στείλει την ip σου σε κάποιον κακόβουλο(sic!) χρήστη.

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χρεώσει την τηλεφωνική σου γραμμή:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.