Jump to content

ViewSonic VP2030B???

unstoppable

Recommended Posts

Εγω πιστευω οτι καλυτερα ειναι να πας σε wide......

833 ευρω απλως δεν αξιζει...................

Παιζουν 20αρες wide στα 500 με αριστη αποκριση.................πιστευω οτι wide ειναι και πιο ομορφες.....................Αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.....

Αρχική απάντηση από apostglen46

........................

Παιζουν 20αρες wide στα 500 με αριστη αποκριση.................πιστευω οτι wide ειναι και πιο ομορφες.....................Αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.....

Οπως???

Mια καλή λύση και σχετικά φτηνή είναι η Dell 2005FPW. Δε στην προτείνω όμως για 2 λόγους:

1) Έχουν αναφερθεί κάποια ghosting περιστατικά από ιδιοκτήτες της, όχι τίποτα το σοβαρό, αλλά σίγουρα σε κάποιον που παίζει FPS αρκετά θα είναι μη αποδεκτά.

2) Δεν υπάρχει Ελλάδα, μόνο από εξωτερικό ότι βρεις.

Για τη Viewsonic δεν έχω ακούσει τίποτα αλλά πραγματικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακή, πολλές και καλές δυνατότητες. Κάποιο review δεν έχει γίνει για αυτήν?

Belnea 20 κατι......................

Την αγορασε προσφατα ο mortisboy 505 τελικη με τα μεταφορικα (8ms)...........

Μαλιστα λεει οτι εχει λιγοτερο ghosting και απο την LG 1915 (δλδ δεν εχει καθολου) ..........

Επισης εχει το πλαισιο την acer 1916w που ειναι 19αρα wide 8ms 300 ευρω.......Εχω την 1913w και μπορω να σου πω οτι τα χρωματα ειναι μια χαρα κανενα προβλημα whatsoever αλλα η δικια μου ειναι 20 ms οθονη οποτε κανει ghosting οταν κουνας αποτομα το ποντικι στα FPS...........

Φιλτατε, βγαινει τωρα και η benq fp202 στην ελληνικη αγορα στα 8ms.

Τσεκαρε τις apple 20'/dell 2005/philips 200w6 και δες αν σου αρεσουν.Εχουν ολες το ιδιο πανελ.

Ειμαι κατοχος της τελευταιας και ειναι οτι καλυτερο εχω δει σε tft (μαζι με τις απαγορευμενων διαστασεων του ακατανομαστου).Η οθονη απλα δεν εχει viewing angles!Δεν θα δεις εικονα μονο αν κατσεις πισω απο το μονιτορ!ghosting καθολου...

Αρχική απάντηση από Dagalidis

[Γνώμη ΟΝ] Viewsonic = Πολλά λεφτά για τίποτα ιδιαίτερο ..... :p [Γνώμη OFF]

Ναι ΟΚ, αλλα η vieςsonic ειναι πραγματικο στολιδι κατα την αποψη μου.

...λοιπον...unstop....επειδη και γω το παιδευα πολυ καιρο για οθονη....τελικα πηρα την

Belinea 102035W .... που φοραει το AU Optronics P-MVA 8ms ..... στα 505 που μου βγηκε τελικη....ειναι ασυναγωνιστη!!!

Παντως μεχρι τωρα δεν εχω παρατηρησει καθολου ghosting...και μιλαμε για γρηγορα fps F.E.A.R , QUAKE4, HL2,DOOM3 κτλ..... ειλικρινα δεν την περιμενα τοσο καλη....τα χρωματα ειναι φανταστικα...απλα out of the box ειναι πολυ ψηλα ολα και θελει καλιμπραρισμα...και στις ταινιες επισης εχει πολυ καλη αποδοση (αν και δεν πολυ βλεπω στο pc)...το μoνο μειονεκτημα που βλεπω (και δεν με εχει ενοχλησει καπου προσωπικα) ειναι το κλασσικο προβλημα των wide που στο τελιως μαυρο χρωμα ...κανει στις γωνιες σαν λιγο ξεθωριασμα...αλλα σε games ουτε καν που φαινεται ποτε...και ουτε σε καθημερινη χρηση net κτλ.

link1

link2

link3

...και ειναι και πανεμορφη κατα την γνωμη μου...:inlove:

post-73-1416072354,8359_thumb.jpg

!!!

Με βαση το συγκριτικο του mortisboy, δες εδω http://www.behardware.com/articles/598-6/20-inches-lcd-p-mva-vs-s-ips.html την isps philips που εχει.Ειναι και μια γενια πιο πισω απο την 200w6.Τωρα καταλαβαινεις τι εννοω οταν λεω viewing angles ;)

Μετραει παρα πολυ οταν παιρνεις μια τεραστια οθονη,ποσο μαλλον μια wide...

Μακαρι να μπορουσες να την δεις και απο κοντα.

• 7 months later...

Κορυφαια οθονη η νεα viewsonic.Για μενα ο βασιλιας στις 20 ιντσες πλεον

http://www.behardware.com/articles/619-18/updated-survey-13-lcd-20-5-6-8-16-ms.html

Οπως λεει και εδω αν πουμε οτι ξοδευουμε οσα χρηματα θελουμε εχουμε αυτες τις επιλογες σαν πρωτες

ViewSonic VP2030b > ViewSonic VX2025wm > Nec 20WGX² > Belinea 10 20 30W / 10 20 35W.

This is ViewSonic´s big comeback

Ειναι η πρωτη 4/3 20 ιντσων με mva panel,gamers come back θα ελεγα εγω

EDIT: 580 ευρω σε pixamania εχει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.