Jump to content

Πρόβλημα - Radeon 9200

Ch3

Recommended Posts

Καλή χρονιά πρώτα απ'όλα!

Έχω μια Radeon 9200, εδώ και 2-3 χρόνια, όπου σε γενικές γραμμές έχει δουλέψει καλά.

Τις προάλλες ανοίγω το pc και πριν απο το μπιπ της μνήμης, ακούω 3 μπιπς, με το led των σκληρών αναμένα και μάυρη οθόνη.

Χωρίς να ξέρω ότι φταίει η κάρτα γραφικών, ανοίγω το κουτί και βγάζω, ξαναβάζω τα μίσα πράματα. Μέτα από αυτό, το pc ξεκίνησε κανονικά.

Μέτα όμως από καμία βδομάδα λειτουργίας όμως, μου ξανακάνει τα ίδια. Εάν και έκανα πάλι την ίδια διαδικασία με το να βγάλω και να ξαναβάλω ένα ένα τα εξαρτήματα, το pc δεν ξαναξεκίνησε ποτέ. Αυτή τη στίγμη, ούτε τα μπιπς κάνει στην αρχή. Απλά μένει με το led των σκληρών αναμένω και μαύρη οθόνη.

Πάλι καλά είχα μια παλία κάρτα γραφικών, όπου και χρησιμοποιώ τώρα και δουλεύουν όλα οκ (εκτός το ότι τα πάντα σέρνονται λόγο 16mb).

Πίστευεται είναι κάτι που μπορώ να κάνω; Πως είναι δυνατόν να χάλασε στα καλά καθούμενα, να ξαναέφτιαξε και να ξαναχάλασε μόνη της; Τα 3 μπιπς είναι σήμα της motherboard ότι κάτι δεν πάει καλά με την κάρτα γραφικών;

ευχαριστώ

Νομίζω οτι απάντησες μόνος σου στο πρόβλημα.Η κάρτα τα 'παιξε.Θα σου έλεγα όμως να την δοκίμαζες και σε άλλο pc μπας και δεν τα τίναξε.

Έκανες καμιά απόπειρα για o/c(λέμε τώρα)??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.