Jonathan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 ASUS είναι μια εταιρία που υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια και (απότι άκουγα ανέκαθεν) με πολύ καλό όνομα. Το τελευταίο καιρό όμως, έχω ακούσει απο διάφορους οτι έχουνε πολλά προβλήματα,(κυρίως για μητρικές) αστάθειες, bugs, ασυμβατότητες κτλ κτλ κτλ. Ταυτόχρονα απο άλλους τα ακριβώς αντίθετα.... έχω :confused: :confused: Όσοι έχετε ASUS ή είχατε ή ξερετε τελος πάντων, τί γίνεται στο τομέα αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 1, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 το αντιθετο ειναι παρα πολυ καλη εταιρια και σε mobo και σε καρτες γραφικων.Τωρα καποια προβληματα ολες οι εταιριες αντιμετωπιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 1, 2006 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Απο τις καλύτερες κατα τη γνώμη μου αλλά και αυτή όπως όλες, κάνει κάποιες μαμακίες ώρες ώρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 1, 2006 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Η Asus βγαίνει καλύτερη εταιρία κατασκευής μητρικών τα τελευταία 6 χρόνια από τους αναγνώστες του tomshardware και συμφωνώ μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samtsak Ιανουάριος 1, 2006 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Πρωτη Και Με Διαφορα ι asus απο τις υπολοιπες εταιριες Μονο ι σειρα p4p800 κανει κατι λαδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Ιανουάριος 1, 2006 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2006 Πολλη καλη εταιρια σε οτι αφορα hardware με εμφαση σε οτι αφορα ποιοτητα και τεχνολογιαΕχουν μονο καποια αδυναμια μονο σε oτi αφορα τα bios\driver και γενικα το software support τους σε οτιδηποτε αφορα καινουργιας γενιας λυση, αλλα μετα απο καποιο διαστημα και εφοσον εχουν ωριμασει λιγο τα πραγματα και κυκλοφορησουν καινουργιες εκδοσεις δεν υπαρχει προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 2, 2006 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Όλες καλές είναι και όλες έχουνε κυκλοφορήσει κάποιο/α ελαττωματικά μοντέλα, σε κάποια φάση.Ο βασικός κανόνας είναι να βρεις ποια μητρική ακριβώς θέλεις και να κάνεις αναζήτηση στο internet με τον τύπο της, να δεις τι παίζει, από αυτούς που την έχουνε δοκιμάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 2, 2006 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Χθες, στις 22:05] Η Asus βγαίνει καλύτερη εταιρία κατασκευής μητρικών τα τελευταία 6 χρόνια από τους αναγνώστες του tomshardware και συμφωνώ μαζί τους. Γιατί αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πριονέτο Ιανουάριος 2, 2006 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από street warrior [Σήμερα, στις 14:24] Γιατί αραγε? Ντάξει έχω Asus αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρίες εκτός DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlosts Ιανουάριος 2, 2006 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Θα σου απαντήσω με ερώτηση αν η ASUS δεν είναι καλή ποία εταιρεία MOBOS θεωρείται καλή?Δεν μπορεί κάποια καλή υπάρχει?Προβλήματα υπάρχουν σε όλες,ίσως η ASUS έχει τα λιγότερα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 2, 2006 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από Πριονέτο [Σήμερα, στις 14:29] Ντάξει έχω Asus αλλά έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις εταιρίες εκτός DFI. :worship::worship::worship: Αν και δεν το πήγαινα εκεί ωραίος.Συμφωνώ ότι η ASUS διαθέτει πολύ καλά προιόντα και είναι στις κορυφαίες κατασκευάστριες αλλά ως γνωστόν μεταξύ toms hardware και ASUS υπάρχει μια πολύ φιλική σχέση Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 2, 2006 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από street warrior [Σήμερα, στις 14:35] :worship::worship::worship: Αν και δεν το πήγαινα εκεί ωραίος.Συμφωνώ ότι η ASUS διαθέτει πολύ καλά προιόντα και είναι στις κορυφαίες κατασκευάστριες αλλά ως γνωστόν μεταξύ toms hardware και ASUSυπάρχει μια πολύ φιλική σχέση γιατί με τους άλλους μαλώσανε?δεν θεωρώ κατακριταίο να γράφεις καλά reviews για κάποια εταιρία όταν πράγματι κάνει καλά προϊόντα. Εγώ όταν θέλω να ξενοιάσω θα βάλω asus - είναι λίγο πιο ακριβά μερικές φορές αλλα αξίζει να πληρώνεις κάτιτις παραπάνω αν είναι να μην έχεις προβλήματα και εγώ είμαι ενας πολύ ευχαριστημένος πελάτης (έστω και αν δεν έτυχε να μου κάτσουν ελαττωματικά κομμάτια)και η φιλικές σχέσεις δεν σημαίνουν αυτόματα biased reviews Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Ιανουάριος 2, 2006 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Εγώ όταν λέω "μαμακίες" πάλι δεν εννοώ ελλατωματικά προϊόντα... Μου είχε τύχει μια ελατωματική φτηνή κάρτα γραφικών αλλά δεν το μετράω καθόλου... Εμένα αυτό που μου τη σπάει είναι η διάταξη των θυρών πάνω στη mobo (1). Τουλάχιστον σε κάποιες επι s478 εποχής που είχα δει μου σπάσανε πολύ τα νεύρα με κάποιες θύρες... Όπως πχ η τροφοδοσία για τα fanάκια... Το άλλο που μου τη σπάει είναι με το bios (2). Μου φαίνεται κάπως "φτωχό" όσο να ναι...Κατα τ'άλλα μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Ιανουάριος 2, 2006 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Παντα θεωρουσα την asus αξιοπιστη μαρκα. Παρολα αυτα τα τελευταια δυο χρονια με εχει διαψευσει και εξηγουμε γιατι. Εχω φτιαξει 4 μηχανηματα με μητρικη asus και τα 3 πηγαν για αλλαγη μητρικής. Ειδικα το τελευταιο το οποιο φτιαχτηκε απο το πλαισιο πριν 2 εβδομαδες ειχαν προβλημα οι αντιστασεις που αποφορτιζουν τους πυκνωτες στη μητρικη. Αποτελεσμα το μηχανημα για να ανοιξει επρεπε να κανεις ταμα. Εγω παντως θα το σκεφτομουνα να αγοραζα asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 2, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2006 Αρχική απάντηση από JaguarOne [Σήμερα, στις 16:44] γιατί με τους άλλους μαλώσανε?δεν θεωρώ κατακριταίο να γράφεις καλά reviews για κάποια εταιρία όταν πράγματι κάνει καλά προϊόντα. Εγώ όταν θέλω να ξενοιάσω θα βάλω asus - είναι λίγο πιο ακριβά μερικές φορές αλλα αξίζει να πληρώνεις κάτιτις παραπάνω αν είναι να μην έχεις προβλήματα και εγώ είμαι ενας πολύ ευχαριστημένος πελάτης (έστω και αν δεν έτυχε να μου κάτσουν ελαττωματικά κομμάτια)και η φιλικές σχέσεις δεν σημαίνουν αυτόματα biased reviews Φαίνεται φιλαράκο μου δε διάβασες καλά το post μου.Δεν είπα σε καμοιά περίπτωση ότι η ASUS δεν βγάζει καλά προιόντα αλλά απλώς το tomshardware το παρακάνει λιγάκι κι αυτό δεν γίνεται τυχαία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Ιανουάριος 6, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Εγώ έχω δοκιμάσει 1 ASUS μητρική 1 ASUS ati και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος. Όσον αφορα τις mobo μεταξύ asus - msi - chaintech 2 μοντέλα. Πρώτα ASUS μετα MSI και μετά με διαφορά chaintech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_K Ιανουάριος 6, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2006 Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι από τις τρεις κάρτες γραφικών της ΑSUS που αγόρασα κατά το παρελθόν (Asus Geforce 4600ti, Asus X800XT PE,Asus Extreme 6800le) και οι τρεις παρουσίασαν πρόβλημα για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.Αντιθέτως, με τα mobos της συγκεκριμένης εταιρείας δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 7, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Θεωρω οτι το ονομα της Αsus δημιουργηθηκε λογω των καλων μητρικων που εβγαζε και συνεχιζει να βγαζει για Intel. Tα πραγματα για ΑΜD ειναι καπως διαφορετικα. Το οτι πολλες μητρικες της εχουν ασυμβατοτητα με μνημες αυτο ειναι γνωστο. Σε Α7Ν8Χ-Deluxe (nforce 2) ειχα 2 φορες bios corruption στα καλα καθουμενα, και αλλη μια φορα που κουμπωσα 2 dimms Geil Golden Dragon 2x256MB PC3200 και η μητρικη δεν ξαναδουλεψε απο τοτε. 3 rma σε διαστημα λιγοτερο των 3 μηνων δεν ειναι και λιγο. Την εδωσα,πηρα τοτε την Εpox 8rda3+ και ηρεμησα. Παντως σαν εταιρεια την θεωρω υπερτιμημενη για αυτα που υποσχεται (Ποιοτητα κατασκευης,σταθεροτητα,συμβατοτητα κ.τ.λ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
street warrior Ιανουάριος 7, 2006 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Αρχική απάντηση από knight_77 [Σήμερα, στις 10:23] Θεωρω οτι το ονομα της Αsus δημιουργηθηκε λογω των καλων μητρικων που εβγαζε και συνεχιζει να βγαζει για Intel. Tα πραγματα για ΑΜD ειναι καπως διαφορετικα. Το οτι πολλες μητρικες της εχουν ασυμβατοτητα με μνημες αυτο ειναι γνωστο. Σε Α7Ν8Χ-Deluxe (nforce 2) ειχα 2 φορες bios corruption στα καλα καθουμενα, και αλλη μια φορα που κουμπωσα 2 dimms Geil Golden Dragon 2x256MB PC3200 και η μητρικη δεν ξαναδουλεψε απο τοτε. 3 rma σε διαστημα λιγοτερο των 3 μηνων δεν ειναι και λιγο. Την εδωσα,πηρα τοτε την Εpox 8rda3+ και ηρεμησα. Παντως σαν εταιρεια την θεωρω υπερτιμημενη για αυτα που υποσχεται (Ποιοτητα κατασκευης,σταθεροτητα,συμβατοτητα κ.τ.λ.) Επειδή έχω τις ίδιες μνήμες σε άλλο PC οι Geil αυτές είχαν γενικώς πρόβλημα πάνω σε AMD πλατφόρμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 7, 2006 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2006 Ναι αλλα τα δυο bios corruption που τα βαζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.