Samtsak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2006 Πας σε έναν γνωστό μου για format.Βάζο το cd με τους οδηγούς κάνει επανεκκίνηση πάω στην διαχείριση συσκευών και βλέπω με !!!!! το pci bus και την agp όμως τους οδηγούς του ήχου τους πήρε κανονικά.Παο Προσαρμογέας και τι βλέπω παλι.... Τυπος chip: <δεν ειναι διαθεσιμο> Τυπος dac: <δεν ειναι διαθεσιμο> Μεγεθος μνημης: <δεν ειναι διαθεσιμο> Συμβολοσειρα προσαρμογεα: <δεν ειναι διαθεσιμο> Στοιχεια bios: <δεν ειναι διαθεσιμο> Η Μητρικη Ειναι ECS :whistling Για να Ακουσω Αποψεις γιατι το προβλημα το οποιο παραμενει μεχρι σημερα και εγω ειμαι λιγακι
def Ιανουάριος 1, 2006 #3 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από DJD Tους drivers για το chipset τους έχει βάλει; ακριβως
kunoobidi Ιανουάριος 1, 2006 #4 Ιανουάριος 1, 2006 Δοκίμασε με την εξής σειρά->directX->mobo->vga->appz...πολλοί φωνάζουν ότι η μητρική μπαίνει πρώτη!Δεν νμζ να φταίει αυτό αλλά δοκίμασε.
Samtsak Ιανουάριος 1, 2006 Author #5 Ιανουάριος 1, 2006 Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:41] Tους drivers για το chipset τους έχει βάλει; Ξαναλεω πως Βαζω το cd της μητρικης το οποιο εχει τους οδηγους τις via μαζι με agp - vga - ide κανει εγκατασταση τους οδηγους agp - vga - ide γινετε επανεκινηση και μολις μπει στo os ξεκιναει αυτοματα ι εγκατασταση των οδηγων τις καρτας ηχου. Το αποτελεσμα εχει δεχτι μονο τους οδηγους τις καρτας ηχου και τιποτα αλλο μπορει και να κανω λαθος αλλα δεν πρεπει να εχει directx το cd
Chosen Ιανουάριος 2, 2006 #6 Ιανουάριος 2, 2006 Βάζω στοίχημα ότι έχεις κάρτα AGP ή PCI-Express (όχι onboard τέλος πάντων) και νόμιζες ότι θα ξεμπερδέψεις με το CD της μητρικής Πάμε πάλι από την αρχή: ποια μητρική ακριβώς έχεις και με τι κάρτα γραφικών παίζει ο εργαλείος;
taramas Ιανουάριος 5, 2006 #8 Ιανουάριος 5, 2006 Κατέβασε την τελευταία έκδοση του VIA 4in1 απο το viaarena και κάνε εγκατάσταση του πρίν απο οτιδήποτε άλλο, κατα την εγκατάσταση πρόσεξε αν είναι μαρκαρισμένα για εγκατάσταση όλα, πρέπει να είναι αλλά σιγουρέψου.Αν το πρόβλημα συνεχίζει πόσταρε ξανα.
Samtsak Ιανουάριος 8, 2006 Author #9 Ιανουάριος 8, 2006 Κατεβασα το 4-1 και οδηγους τις geforce με τιν καρτα γραφικων ολα οκ Αλλα Με Τον PCI Διαυλο ακομα υπαρχει το προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.