Jump to content

Το Κουφο Της Χρονιας Που Περασε

Samtsak

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πας σε έναν γνωστό μου για format.Βάζο το cd με τους οδηγούς κάνει επανεκκίνηση πάω στην διαχείριση συσκευών και βλέπω με !!!!! το pci bus και την agp όμως τους οδηγούς του ήχου τους πήρε κανονικά.Παο Προσαρμογέας και τι βλέπω παλι....:eek:

Τυπος chip: <δεν ειναι διαθεσιμο>

Τυπος dac: <δεν ειναι διαθεσιμο>

Μεγεθος μνημης: <δεν ειναι διαθεσιμο>

Συμβολοσειρα προσαρμογεα: <δεν ειναι διαθεσιμο>

Στοιχεια bios: <δεν ειναι διαθεσιμο>

Η Μητρικη Ειναι ECS :whistling

Για να Ακουσω Αποψεις γιατι το προβλημα το οποιο παραμενει μεχρι σημερα και εγω ειμαι λιγακι:confused:

Αρχική απάντηση από DJD

Tους drivers για το chipset τους έχει βάλει;

ακριβως

:T:

Δοκίμασε με την εξής σειρά

->directX->mobo->vga->appz...πολλοί φωνάζουν ότι η μητρική μπαίνει πρώτη!

Δεν νμζ να φταίει αυτό αλλά δοκίμασε.

Αρχική απάντηση από DJD [Σήμερα, στις 13:41]

Tους drivers για το chipset τους έχει βάλει;

Ξαναλεω πως Βαζω το cd της μητρικης το οποιο εχει τους οδηγους τις via μαζι με agp - vga - ide κανει εγκατασταση τους οδηγους agp - vga - ide γινετε επανεκινηση και μολις μπει στo os ξεκιναει αυτοματα ι εγκατασταση των οδηγων τις καρτας ηχου. Το αποτελεσμα εχει δεχτι μονο τους οδηγους τις καρτας ηχου και τιποτα αλλο

μπορει και να κανω λαθος αλλα δεν πρεπει να εχει directx το cd :blink:

Βάζω στοίχημα ότι έχεις κάρτα AGP ή PCI-Express (όχι onboard τέλος πάντων) και νόμιζες ότι θα ξεμπερδέψεις με το CD της μητρικής :D

Πάμε πάλι από την αρχή: ποια μητρική ακριβώς έχεις και με τι κάρτα γραφικών παίζει ο εργαλείος;

Κατέβασε την τελευταία έκδοση του VIA 4in1 απο το viaarena και κάνε εγκατάσταση του πρίν απο οτιδήποτε άλλο, κατα την εγκατάσταση πρόσεξε αν είναι μαρκαρισμένα για εγκατάσταση όλα, πρέπει να είναι αλλά σιγουρέψου.

Αν το πρόβλημα συνεχίζει πόσταρε ξανα.

Κατεβασα το 4-1 και οδηγους τις geforce με τιν καρτα γραφικων ολα οκ

Αλλα Με Τον PCI Διαυλο ακομα υπαρχει το προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.